[quote=Strategist;298300]YYLD... Hiç kasmam... Piyasa belli, Pala belli, toplantılar belli, iş güç belli ** üvvvvv... :)))[/quote]
tabi abi..hedef belli, ralli belli, 95 belli, long belli belli..
bu araad 15 dklıkdaki raning yukarı kırılmış olabilir
Printable View
[quote=Strategist;298300]YYLD... Hiç kasmam... Piyasa belli, Pala belli, toplantılar belli, iş güç belli ** üvvvvv... :)))[/quote]
tabi abi..hedef belli, ralli belli, 95 belli, long belli belli..
bu araad 15 dklıkdaki raning yukarı kırılmış olabilir
Bugünkü işlemeler
-150
-150
-350 puan şeklinde
Ağzımdaymış demek ki, yine Long baa :)
[quote=Astatin;298294]TGG from 2 to 3..i think new turn goes to new high...turkiş: raliieynseynç[/quote]
gurtardın beni patron üwww gene mazot oliyidik az kalsın üwwwww teprik ederim hürmetler :D
1dk'lık sistemim yine formda bugün.. Sadece şununla daytrading yapsam iş bitecek mi ne... Vayyy.... Sistemci olmak varmış şu alemde... :)))
88.700 den longumla fırladı yahuu. Beni bekliyormuş ha.!
[quote=a.kaya;298303]3 dk kaldı long açmama 88725 üstünde kalırsa :confused:[/quote]
he he he Asti ve Stro hocam tebrik koymuyormusunuz hala o kadar yazdıklarıma :..: :..: :..: dün ve bugün kü yorumlarıma hiç eğer falanda kullanmadım neyse bende megolamanlık yapıyımda kendimi alkışlayayım bari .brv
[quote=a.kaya;298315]he he he Asti ve Unli hocamtebrik koymuyormusunuz hala o kadar yazdıklarıma :..: :..: :..: dün ve bugün kü yorumlarıma hiç eğer falanda kullanmadım neyse bende megolamanlık yapıyımda kendimi alkışlayayım bari .brv[/quote]
Bak bu piyasa çökecek diyen yazılarını da bulur çıkartırım o zaman alkışlarsın kendini... ::: :..: :..:
[quote=seagate;298307]gurtardın beni patron üwww gene mazot oliyidik az kalsın üwwwww teprik ederim hürmetler :D[/quote]
indiklerin **..indikde neymiş..ahada aşağıda indikler..satlar nunular zibil gibi..sonuç..
..long live TGG..::::::
[IMG]http://i51.tinypic.com/1z5n9tu.png[/IMG]
Neyse bu sefer DAX'la birlikte çıktı... DAX'a bakıp VOB'da işlem yaptığım günleri hatırladım birden nostalji oldu... Ne günlerdi be.. Beleşten para kazanıp dururdum... ::: :)))
he bende eyle dedim mr astatin alacaklar deyii diyiii anında 500 filat üwwww
[quote=Astatin;298294]TGG from 2 to 3..i think new turn goes to new high...turkiş: raliieynseynç[/quote]
[quote=Astatin;298301]TGG from 3 to 4.. Oscar goes to horny bulls::: türki: pis ralieynseynç[/quote]
Kayaboss,
ilkinde fiyat 575 di ikincisinde 725...:::
Sen de teprik etmemişsin bu mesajlarımı.boks.5000 teşekkür edene 1 cola bedava..hahaah..yada çokonat....dng
teminatlar 900 olmadı 89975 üstü yokmu acaba :D