-
[quote=halojen;248110]
[B]68.2 altı günlük kapanış, yön okunu tekrar aşağı çevirir[/B] büyük ihtimal....
[IMG]http://i46.tinypic.com/9knpfb.jpg[/IMG][/quote]
koyuladığım yeri düzeltiyorum... 68.2 altı iki günlük kapanış bana göre yönü aşağı çevirir... son bir şans daha vermek gerek...
herkese kolay gelsin..
-
sa gunaydın bol kazançlar emegı gecen herkese cok tskler
-
cümleten günaydın bol kazançlar ...
-
günaydın....cuma zar zor idare eden film koptu dostlar...filmi g.20 kopardı bana göre...
-
-
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
-
son .çıkışın fibo 61.80 düzeltmesi 67.100........% 50..67.850...
67.850..tepkinin hedefi olmalı..
-
tepki gelemeden 67.100 aşağı geçilirse.....gömün gitsin formasyonu oluşur.........
-
pivot 67.200..destek 67.100....
birbirine çok yakınlar...
-
Gunaydinlar,
Herkes icin bol kazancli bir gun olmasi dilerim
-
Günaydın dostlarr....
Hayırlı kazançlar...
-
vob30 günlük
Selam Dostlar,
epeydir yoktum, güzel değişiklikler olmuş. Halojen, üstad kaliteli ve seviyeli bir ortam yaratmışsın ellerine sağlık umarım bu yönde devam eder. Müsaden olursa arada bende katkıda bulunmak isterim.
Boz, abi hanımın rahatsızlığının ilerlemesine çok üzüldüm, umuyorum en kısa sürede şifa bulursunuz. Geçmiş olsun.
Gelelim günlük vob30'a;
[U][COLOR=#22229c][IMG]http://img.fotoambar.com/img/00007/6fc274baf95f99ecfd5f49386f6ec5d6.png[/IMG][/COLOR][/U]
[COLOR=black]Ağustos 2009 Tarihinden bu yana takip ettiğimiz genişleyen formasyonumuzda kırmızı yuvarlak içine aldığım bölgenin 62-63000 aralığında 3. kez test edileceğini düşünüyorum. Bunun diğer bir önemide, bu bölge test edilirken 200 Günlük Ho'nunda kırılacak olmasıdır.[/COLOR]
Dikkat ederseniz beyaz yükselen kanalımızda 25 mayıs tarihinde 200 günlük HO yu destek alarak tepki verdik,ve uzun vadeli yükselen kanalın desteğini buraya revize ettik. Bu durum yükselişin başladığı geçen yıl mart ayından bu yana trend zayıflığını gösteren ilk ciddi sinyaldi.
[COLOR=black]düşüşün gerçek anlamda başlaması 200 günlük HO ile birlikte, mavi ile çizilen genişleyen formasyon destek çizgisinin kırılması ile beraber teyid edilebilir ancak. Şimdi özetle ilk hedef 62-63 aralığı buradan gelecek tepki yada kırılmaya göre durumu değerlendireceğiz.[/COLOR]
Bugün içinse 67800-68000 üzeri bir tepkiden öteye gitmesini beklemiyorum ve 65500 seviyesindeki 200 HO'nun çekim alanına girdiğimizi düşünüyorum.