[quote=Astatin;298165]375 relong[/quote]
525 refilat
Printable View
[quote=Astatin;298165]375 relong[/quote]
525 refilat
ekim vade [COLOR=red][B]5519[/B][/COLOR] pozisyon kapandı sabahtan bu yana.
aralık vadeye taşınma yok oradada [COLOR=red][B]123[/B][/COLOR] pozisyon kapandı.
[quote=unlimitted;298179]selamün aleyküm ağalar...:)))[/quote]
yaw sen daha geçen haftasonu gitmedinmi tatile..hangi ara döndün.kom.komSPK, çekilişle 50 kişiye, son yasaklama kararının gerekçesini postalayacakmış..tanıdık buluruz isteren:p
yıLın esprisi
Kraşi...
:) astatin abi üwwwwwwww
pala ve saz ekibi 3825 puan kearımın 1250 sini geri almış bugünkü aptal işlemlerimle, kendi dediklerimi kendim uygulamıyorum ulen diyon kendime hem yatay diyon hemde kaşınıyon al sana der gibi .dng .dng .dng
5 dk bana sat geliyee
TGG=2 new turn on the way
iptal oldu sat :)
[quote=Astatin;298233]TGG=2 new turn on the way[/quote]
espri yapmayak ciddi olak rallyensync..
[quote=Astatin;298220]yaw sen daha geçen haftasonu gitmedinmi tatile..hangi ara döndün.kom.komSPK, çekilişle 50 kişiye, son yasaklama kararının gerekçesini postalayacakmış..tanıdık buluruz isteren:p[/quote]
"kararın gerekçesi nedir" konulu olarak yolladığım maile cevap gelmedi.
bilgin olsun. :)
[quote=unlimitted;298243]"kararın gerekçesi nedir" konulu olarak yolladığım maile cevap gelmedi.
bilgin olsun. :)[/quote]
sevmemişler seni bence...:rolleyes: enter-hasan..karar web sistesinde yayınlandıysa gerekçesi de vardır orda..yohusambilgi edinme yasası v.b. dolayısıyla mutlaka cevap verirlerdi..
yada pensilvanya üzerinden sor abem..ne bilimmm
[quote=Astatin;298220]yaw sen daha geçen haftasonu gitmedinmi tatile..hangi ara döndün.kom.komSPK, çekilişle 50 kişiye, son yasaklama kararının gerekçesini postalayacakmış..tanıdık buluruz isteren:p[/quote]
[quote=Astatin;298246][B][COLOR=red]sevmemişler seni bence...[/COLOR][/B]:rolleyes: enter-hasan..karar web sistesinde yayınlandıysa gerekçesi de vardır orda..yohusambilgi edinme yasası v.b. dolayısıyla mutlaka cevap verirlerdi..
[B][COLOR=royalblue]yada pensilvanya üzerinden[/COLOR][/B] sor abem..ne bilimmm[/quote]
[COLOR=red]ben onnarı günaam kadar seviyo muyum misal. bu nasıl onlar için "çok da tın" ise, onlarınki de benimki için "çok da tın". [/COLOR]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[COLOR=royalblue]eyi fikir[/COLOR]