Gnd kolay gelsin
Printable View
Gnd kolay gelsin
[quote=rehin;281733]Unlimited hocam;dün akşam sabahaartı gap öngörünüz vardı fakat 74,2xxx lere gidecek gibiyiz sanki.Göstergeleriniz ne der acaba?[/quote]
benim gördüğüm minimum nokta 74.175 idi zaten. o yüzden riske girip long girdim geceye.
300 puan gap'i risk edebilecek kadar puan yapmıştım çünkü gün içinde.
long devam...
akşama 74.175'e yetişmesini ve oradan longlamayı çok isterdim ama zaman yetmedi...
Günaydınlar, Patronlar, bu pala sabah sabah yine asab bozuyo :)
sa hayırlı cumalar bol kazançlar dilerim cümleten
[quote=rehin;281733]Unlimited hocam;dün akşam sabahaartı gap öngörünüz vardı fakat 74,2xxx lere gidecek gibiyiz sanki.Göstergeleriniz ne der acaba?[/quote]
bunu cevaplamayı unutmuşum. değişiklik yok, göstergelere göre düşüş halen onaysız...
ama tekrar edeyim. bugüne kadar onaysız düşüşlerin tümünü geri toparlaması, onaysız yükselişlerin tümünü geri vermesi, bundan sonra da toparlayacağı anlamına gelmez.
düşüş onayını 2.000 puan aşağıda verebilir. benim en büyük korkum bu zaten. bugüne kadar olmadı ama bir olursa, 2.000 puan birden çakmış olurlar ki en dandik sistemden bile daha beter sonuç olur...
günaydın..
bol kazançlar cümleten.....
günaydın daytraders, hayırlı cumalar, bol kazançlar diliyorum
günaydın az kayıplı bol kazançlı bir gün diliyorum
tam daytrade açılışı oldu.
ben 200-250 puan artı açılış bekliyodum ama ossun ters gap yemedik buna da şükür. :)
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
Hayırlı cumalar.
günaydın daytrader ve trader arkadaşlarım...:)
bol kazançlar....brv
[quote=rehin;281733]Unlimited hocam;dün akşam sabahaartı gap öngörünüz vardı fakat [B]74,2xxx lere gidecek gibiyiz[/B] sanki.Göstergeleriniz ne der acaba?[/quote]
bunu açılış için söylediğinizi varsayarak bir şey ekleyeyim.
sadece dowa (veya fdowa) bakarsanız yanılırsınız.
sabah gap'inde pariteler dowdan daha etkili rol oynar.
bir çok yatırımcının sabahki açılış beklentisi bu yüzden badem olur.
bence...
[quote=Kanaatkar;281716]Sarayli Hocam
Hepimizin ortak sıkıntısına (Yatay/trend ayrımına) dair yine super bir yol gostermişşiniz hakkinizi ödeyemeyiz , minnettarı[B]m/z[/B]...
.brv.brv.brv.brv.brv[/quote]
est. Kanaatkar,
Bence de DTF güzel bir yöntem ,
hızlıca alışmalı,
her zaman söylerim tradingde ,trendleri bulsak sorun diye bişi kalmaz...:::
Sevgili Saraylı,
Trader arkadaşlarımıza yardımcı olmak için yaptığın harika ve faydalı paylaşımlar için teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba,
Aşağıdaki linkte kontrat başına sabit 1 TL komisyondan bahsediliyor, bilgisi yada fikri olan varmı?
[URL]http://www.ulukartalkapital.com.tr/demo.aspx[/URL]
[QUOTE=unlimitted;281757]
sabah gap'inde pariteler dowdan daha etkili rol oynar.
.[/QUOTE]
bildiğim kadarıyla gbp/usd,aud/usd...başka hangilerini baz alıyorsunuz?
[quote=sazan;281762]Sevgili Saraylı,
Trader arkadaşlarımıza yardımcı olmak için yaptığın harika ve faydalı paylaşımlar için teşekkür ederim.[/quote]
Bu sabah erken saatlerde sizinde daytraderlar icin topiğinizdeki degerli paylasimlari gordum tam olarak detaylica bakma firsatim olmadi bu aksam inş..brv
[quote=sazan;281762]Sevgili Saraylı,
Trader arkadaşlarımıza yardımcı olmak için yaptığın harika ve faydalı paylaşımlar için teşekkür ederim.[/quote]
eyvallah ,rica ederim,
değerli ,ew ci kardeşim sazan,.brv
inş verdiğim DTF sistemi de, arkadaşlara yardımcı olacaktır...:)
çok tşk.ler...;)
saraylı abi, faiz neden gevşer? yükselecek miyiz yoksa?
[quote=saraylı;281759]est. Kanaatkar,
Bence de DTF güzel bir yöntem ,
hızlıca alışmalı,
her zaman söylerim tradingde ,trendleri bulsak sorun diye bişi kalmaz...:::[/quote]
Abi dun seans içi telaşesi sonrada aksam misafirim vardi irdeleyememiştim, bu saat erken saatte 05 :30 gibi kalkip odevimize caliştim DTF yi bir an evvel (bugunku seansta tatbik edecek kadar)ogrenmeye caliştim.
bizdeki açılış, yurtdışındakiler "bakın bize uyup düşmediler bile" demesin diye, öylesine eksi bir açılış gibi geldi
[quote=rehin;281765]bildiğim kadarıyla gbp/usd,aud/usd...başka hangilerini baz alıyorsunuz?[/quote]
GBP/JPY,EUR/GBP, EUR/JPYve EUR/CHF.
bu kadarına nasıl bakılır demeyin. pariteler (eğer spesifik bir ülkenin merkez bankası veya meclisi para ile ilgili radikal bir karar almadıysa) zaten aynı eğilimle hareket ederler.
[quote=padişah;281768]saraylı abi, faiz neden gevşer? yükselecek miyiz yoksa?[/quote]
padişahım,
o konuda inan hiç bir malumatım yoktur,
bilmediğim konuda da konuşmaktan korkarım,:)))
Günaydın,hayırlı işler.
[quote=anonimm;281764]Arkadaşlar merhaba,
Aşağıdaki linkte kontrat başına sabit 1 TL komisyondan bahsediliyor, bilgisi yada fikri olan varmı?
[URL]http://www.ulukartalkapital.com.tr/demo.aspx[/URL][/quote]
sanko da aynı prensiple yola çıkmıştı.
sabit 1 TL kontrat, endeks 30 binlere düştüğünde % kaç'a gelir hesaplamadan dalmayın derim. :)
[quote=unlimitted;281776]sanko da aynı prensiple yola çıkmıştı.
sabit 1 TL kontrat, endeks 30 binlere düştüğünde % kaç'a gelir hesaplamadan dalmayın derim. :)[/quote]
Vay canına demek endeks 30,000 düşecek hee (şaka şaka )
[quote=saraylı;281773]padişahım,
o konuda inan hiç bir malumatım yoktur,
bilmediğim konuda da konuşmaktan korkarım,:)))[/quote]
çok mütevazi olduğunuz bir kez daha tescillenmiş oldu.brv
DTF uygulaması olarak:
saat 9.30 da :
boll alt bandı yataya geçti ve fiyat alt banttan ayrıldı...
ADX düşmeye başladı...
Macd negatif bölgede ama triggerını kesti...
RSI8 ise 30 kritik eşiğinin üzerine çıktı...
DTF 'nin 4 tg si de 9.30 da yatay hareket başladı sinyali veriyor...:)))
[quote=padişah;281779]çok mütevazi olduğunuz bir kez daha tescillenmiş oldu.brv[/quote]
Ben dedim di gördüğümde kanatları varmı bakacam diye
[quote=adalı54;281778]Vay canına demek endeks 30,000 düşecek hee (şaka şaka )[/quote]
:)
:rolleyes:
:cool:
:D
[B][I][SIZE=3]5.) Pivot ,Destek ve Dirençler
[/SIZE][/I]4.Direnç : 78.900[/B]
[B]3.Direnç : 77.575[/B]
[COLOR=blue][B]2.Direnç : 76.250[/B]
[B]1.Direnç : 75.375[/B]
[B]Pivot : 74.925[/B]
[/COLOR][COLOR=magenta][B]1.Destek : 74.050[/B]
[B]2.Destek : 73.600[/B]
[/COLOR][B]3.Destek : 72.275[/B]
[B]4.Destek : 70.950[/B]
[B][I][SIZE=3]6.) Fibonacci Denklemleri[/SIZE][/I][/B]
[COLOR=blue][B]4.Direnç : 76.200[/B]
[B]3.Direnç : 75.600[/B]
[B]2.Direnç : 75.175[/B]
[B]1.Direnç : 74.900[/B]
[/COLOR][COLOR=magenta][B]1.Destek : 74.050[/B]
[B]2.Destek : 73.775[/B]
[/COLOR][B]3.Destek : 73.350[/B]
[B]4.Destek : 72.750[/B]
74.925-75.375-76.250 dirençler...
74.050-73.600 ise destekler bugün...:)
Forumun güzel insanları günaydın, gününüz aydın ve mutlu olsun:)))
vay, mürsel hoşgeldin. :)
yaw bu kaldır mürsel freyzini de forum lügatına ekleyen kennym'e huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum.
gerçi kimse onun kadar güzel tarzda kullanamıyo o ayrı....lelele
çok şık bir hareketle maliyeti 100 puan daha güzelleştirip pozu da 2 katına çıkardım.
hadi bakalım hayırlısı. tepeme bi beyzbol sopası yemeyeyim de. .dng
sn sarayli dtf sistemi vadelide hagi sureye daha uygun. trade icin.5 dak veya 15 dak.?
saygilar
Sarayli abi forex2000 platformunuzda 9:30 bari dediğiniz hangi dakikalari kapsiyor sanirim matriksle minik bir fark var
Örneğin matriksde dediğiniz kosullar 9:35 barinda gercekleşti bu barda 9:35:00 ile 9:39:59 arasini kapsiyor matriks aradaki zaman diliminin ilk dksını aliyor
[quote=unlimitted;281786]vay, mürsel hoşgeldin. :)
yaw bu kaldır mürsel freyzini de forum lügatına ekleyen kennym'e huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum.
gerçi kimse onun kadar güzel tarzda kullanamıyo o ayrı....lelele
çok şık bir hareketle maliyeti 100 puan daha güzelleştirip pozu da 2 katına çıkardım.
hadi bakalım hayırlısı. tepeme bi beyzbol sopası yemeyeyim de. .dng[/quote]
unlim,:)))
aman zarar etme abim,etmezsin zaten,:rolleyes:;)
sen bu topiğin gülüsün ,abim yaa....lelele
74.625 ortalamalı olarak tüm pozlar flat...
az kenara çekelim düldülü...:)))
[quote=tutku;281787]sn sarayli dtf sistemi vadelide hagi sureye daha uygun. trade icin.5 dak veya 15 dak.?
saygilar[/quote]
5' lıkta VADELİDE ,uygulanıyor DTF ...;)
Diğer periodlarda çok başarılı olmayabiliyor,yine bakın ama...
5' lıktaki başarısı yeterli bize...+.
faiz düştükçe yükseliyoruz
palaya lazım olur
[URL=http://www.ressim.net][IMG]http://www.ressim.net/l/upload/92cc9a5e.png[/IMG][/URL]
[quote=saraylı;281790]unlim,:)))
aman zarar etme abim,etmezsin zaten,:rolleyes:;)
sen bu topiğin gülüsün ,abim yaa....lelele[/quote]
abi teveccühün sağolasın varolasın. :o
yalnız topiğe aykırı iş yapıyorum diye feci rahatsızım. ekran başında olduğumda fazla sık yazıyorum az bi frenlemem lazım kendimi böyle olmaz. gerekli şeyleri kaçıran kişiler olur.
ne kadar değerli bilgiler arada biz poz yazıyoruz sebep sonuç ilişkisi kuruyoruz diye kaybolup giderse çok yazık olur.