[QUOTE=unlimitted;298179]selamün aleyküm ağalar...:)))[/QUOTE]
Ve aleyküm selam patron nerelerdesin
Printable View
Ve aleyküm selam patron nerelerdesin
[quote=unlimitted;298179]selamün aleyküm ağalar...:)))[/quote]
aleyküm selam unli hocam nerelerdesiniz :) bu çıkışı onaylıyor mu göstergeleriniz diye soracaz yoksunuz :..:
dünden beri ilk defa garan tahtasında 1 milyon lot var alış kademesi 8.90 da.
aleyküm selm abi .geldinmi tatilden ... hoşgeldin .. . ühühüüh ... ::::::
[quote=Kennym;298147]yaf tam olarak ky oldugumu suan anlamıs bulunuyorum .. dun 1.4125 den stopladıgım dolar uzun kontratlar ıcın dıp noktası 1.4115 oldu varın sız dusunun..
1.43 oldu bıraz once.. endex %3-5 yukselmıs.. vay anam babam arkadas ne yapsak tersıne gıdıyo pıyasa nerde oldugu farketmıyo yaf.. resmen bı gostergenın ıcınde yer aldıgımı dusunuyorumm ula DI +50 +50 sınırı benmıyım anlamadımkı ben ne yapsam ordan donuyo pıyasa ::::::::::::[/quote]
yaw şu forumda seni tek geçmeyecek adam tanımıyorum kenim.
efsane olma yolunda ilerliyorsun diyecem ama, abi efsane kelimesinin tanımını değiştirme yolunda ilerliyor olma ihtimalin daha kuvvetli :::
[quote=unlimitted;298179]selamün aleyküm ağalar...:)))[/quote]
aleyküm selam.
[quote=oguzhan;298180]Ve aleyküm selam patron nerelerdesin[/quote]
patron möhim pozlar alıyom da, forumlara girmeyeyim birkaç gün dedim.
malum. insan olarak etkilenmemek imkansız. baktığında sen günün zirvesinden long olmuşsun, zaten titriyorsun.
fikirlerine önem verdiğin adamın teki çıkıp da bir uyumsuzluk grafiği atıyo, al başına belayı. :)
yalnız piyasa ağalarını teprik etmek şart. şahane bir yükseliş yaşadık.
hiçbir yeri iplemeyen türden. :::
recep ivedik 4 ü vobda çeksinler graş graş derken pehhhh
[URL=http://img28.imageshack.us/i/vob5daksstem.jpg/][IMG]http://img28.imageshack.us/img28/8378/vob5daksstem.jpg[/IMG][/URL]
Zisteme uymak neden bukadar zor . ühüüüü üvvvvvvvvüüü
bugün aynen dediğim gibi çarpıyorlar yataya girdi artık 15 dk lıkda :rolleyes: ben yokum artık flat bekliyim
[quote=seko;298201][URL="http://img28.imageshack.us/i/vob5daksstem.jpg/"][/URL]
Zisteme uymak neden bukadar zor . ühüüüü üvvvvvvvvüüü[/quote]
çünkü insansın ve zekanı kullanma isteği ön plana çıkıyor.
bir histemci olarak benim yorumum bu.
yalnız sistemle trade etme rahatlığının bedeli bence paha biçilmez olmalı...
ben de bir gün sisteme geçeceğim...bakalım ne zaman.
[QUOTE=Ruhul-Kudüs;298178]76 Binden beri long taşıdım dün O DI +50 yüzünden yeter dedim endeks 3300 puan çıktı :) bugün 3300 düşse ne olur dünkü fırtına kaçtı.[/QUOTE]
patron gostergelerı bozdular daha da ınsan nasıl guvenır bunlara :) en son benım DI aglıyordu abı yeter kapat benı ben yanmışım diye... ::::::
[QUOTE=unlimitted;298184]yaw şu forumda seni tek geçmeyecek adam tanımıyorum kenim.
efsane olma yolunda ilerliyorsun diyecem ama, abi efsane kelimesinin tanımını değiştirme yolunda ilerliyor olma ihtimalin daha kuvvetli :::[/QUOTE]
patron bundan sonrakı yasamımı gosterge olarak devam etme kararı aldım.. metastock ve matrixle gorusmelerim suruyor.. ındıkatorluk hanesınde bana da 1 yer vermelerını onerdım , tersindik olarak yakın zamanda bu programlarda yeralabilirim :::::: hamlelerımı gosterdım unbelievable dedıler , hatta sımge kısmına yukarı ok :yü: asagı ok :dü: gıbı bıde kenim simgesi koyacaklar .dng simge bu olucak ne ara hamle yapsam sıstemlerde bu cıkacak ıns..