[QUOTE=Astatin;216025]efiksci yaktım seni..:) :)kahve bana 100 puana mal oldu..ama böyle giderse sorun deel..:) tahsil istemem...ehuheue
ver kskyü[/QUOTE]
he patron kim dedi kave içek diye .. üvvv .. 475 ort ancak yetişebildim .. .. üvvvv ..
Printable View
[QUOTE=Astatin;216025]efiksci yaktım seni..:) :)kahve bana 100 puana mal oldu..ama böyle giderse sorun deel..:) tahsil istemem...ehuheue
ver kskyü[/QUOTE]
he patron kim dedi kave içek diye .. üvvv .. 475 ort ancak yetişebildim .. .. üvvvv ..
kara perşembe üvvvv ..
[quote=fXci;216028]vella ben 10.59.59 da burdaydım hastetomz ::: kayfeyı aldım işlemı yaptım gayri :::[/quote]
şaka şaka..seni kafke borçlandırayım dedim...:..:100 deel, 25 pıvana mal oldun zati..
dünden devir histemik şortlardan sonraki işlemler:..::..:
4/4.... ama yine de bir kafke borcun olsun
(00000=piyasa)
[IMG]http://i43.tinypic.com/29bzfq0.jpg[/IMG]
[QUOTE=selçuklu;216031]he patron kim dedi kave içek diye .. üvvv .. 475 ort ancak yetişebildim .. .. üvvvv ..[/QUOTE]
üvv patromz zaat kapanısında ekran basımda olcaamı bılıyonuz gayri ::: ben kayfeye gıderkene 20 dakka vardı saat kapanışına :::
madem eyle yerin dibine gitsin barem dua edek :::
piuvvv ula bi toplantıya gittik geldik bu sefer çökmüş piyasa.. en son selcuklu patronun 67250 den short mesajını gormustum .. ne hale gelmiş piyasa...
[quote=Astatin;216036]şaka şaka..seni kafke borçlandırayım dedim...:..:100 deel, 25 pıvana mal oldun zati..
dünden devir histemik şortlardan sonraki işlemler:..::..:
4/4.... ama yine de bir kafke borcun olsun
(00000=piyasa)
[/quote]
Bir marketler zincirinin sloganına benzemiş. DÜRÜST SATICI.dng
Paralar........
[QUOTE=fXci;216037]üvv patromz zaat kapanısında ekran basımda olcaamı bılıyonuz gayri ::: ben kayfeye gıderkene 20 dakka vardı saat kapanışına :::
madem eyle yerin dibine gitsin barem dua edek :::[/QUOTE]
patron canın sağolsun .. bi kave borcun olsun ...:o:D
[quote=selçuklu;216046]patron canın sağolsun .. Bi kave borcun olsun ...:o:d[/quote]
2::::::...
AYUSAL komplo teorileri yazayım biraz;
AY sonu kapatma davası geliyor ve son hareket şort skuzi idi..ağalar rahatladı ve şorta geçti/geçiyor ...mu? ehuheuehuehe
66000 yeresine dikkat edin gayri
[IMG]http://i41.tinypic.com/2465pxy.png[/IMG]
[quote=last trader;215940]yysd.selçuki patron shortlar gol olur 65200 ü kırarsak:)))))))))[/quote]
Az kadı patron 65200 e.leleleshort devam palanın sırtına bindim hep kucağanamı oturacaz.kom