saraylı abi yarın karacumali :D 72500 hedefine açılışla ulaşabilirmiyizki :D:D
Printable View
saraylı abi yarın karacumali :D 72500 hedefine açılışla ulaşabilirmiyizki :D:D
bye bye happiness
[URL]http://www.dailymotion.com/video/x9wbmh_bye-bye-happiness_music[/URL]
herkese iyi akşamlar...
[quote=tutku;281617]sn sarayli matrisk kullananlar icindemi ayni gosterge sureleri kullanilmali.?
tesekkurler- saygilar[/quote]
evet , evet aynı tabi....;)
bu DTF sisteminin üzerinde durun,kim durursa önemli bişi kazanmış olacak bence...:p
rica ederim...:cool:
iki sistemde kısa kapandı..ama geceye rahat olmak için flatden vazgeçmedim..ama[COLOR="Red"] ikisi aynı olunca sabah o yönde gap oluyor..[/COLOR]herkese iyi akşamlar..
iyii iftarlar..
[QUOTE=unlimitted;281600]abi aman diyim sakın öyle bişey yapmayın. ben sadece bilgi olsun diye yazıyorum buna göre poz almayın.
bi ekran başında olmam yazamam, gece bişeyler olur vs vs..
başkasının dediği ile iş yapılmaz.
100 işlem yaparsınız + kapanır, 1 kere yüksek kaldıraç kullanayım dersiniz terste kalırsınız...
benim göstergelerimin %95'i parite ve yurtdışı piyasalarla ilgilidir...bunu defalarca söyledim.
gece terse dönme şansı verirler bana. ama vob tükanı kapalı iken siz işlem filan yapamazsınız.[/QUOTE]
Unlimitted senin yüzünden kısalarımı kapadım uzadım kazanırsam kendimden,kaybedersem senden bilirim.
SAKA .SAKA
geceye kısayım.
[quote=seagate;281619]saraylı abi yarın karacumali :D 72500 hedefine açılışla ulaşabilirmiyizki :D:D[/quote]
seagate bu 72.500 hedefi kalktı çeşitli sebeplerden...
şu anda dalga hedefi ya 73.400 ya da 67.500 ....
ya 2.b ya da 3 . dalga.....
73.400 e gelelim konuşuruz...:::eğer burası sert aşağı geçilirse,10 gün falan tatile gidebilirsin abi...
para kazandıran cinsinden...:..:
Gece flatım, iftarı bekliyom, kahveyi hakettim sanırım, Saraylı abi ile Astatin patronların formulleri ve kendi deneme yanılmalarımla ortaya çıkan sistem bugün çok işe yaradı doğrusu Patronlarım çok teşekkür ederim, sistem konusunda daha da heveslendim:)İyi akşamlar, Hayırlı iftarlar :)
Cümleten iyi aksamlar
bilgisini,sevgisini paylaşanlara gönülden teşekkürler.
hayırlı iftarlar
geceye kısa
herkese iyi akşamlar....;)
[quote=unlimitted;281610]abi teorik fiyat ne yaw.
bi de daha önemlisi, nasıl hesaplanıyo?
vallaha bilmiyorum. :)[/quote]
matrikste kendinden çıkıyor :D spotla vade sonuna kalan gün sayısına işte o kadar günün faizi ekliyor anlık değişiyor spotla :) kapanıştaki ayar çekmeyle 74516 teoriko
Sistem geceye şort, ben flat, benim içinde güzel bir gündü, hayırlı iftarlar,
herkese iyi akşamlar:)))
kv short
ov short
uv flat
pozisyonlarım da aynı bu şekilde...
tekrardan iyi akşamlar...
herkese iyi akşamlar
saraylı abi ben ilk şıkkı alayim abi 73200 de felan bitsin düşüş ordan flatleyek gene uçsun tepeden cörtleyek felan filan :D saygılar iyi akşamlar :DD üwww
başından beri diyorum güçsüz çıkıyor bu borsa ve gittikçe de gücü azalıyor işte grafik
[IMG]http://i1008.hizliresim.com/2010/8/19/3674.jpg[/IMG]
[quote=seagate;281649]saraylı abi ben ilk şıkkı alayim abi 73200 de felan bitsin düşüş ordan flatleyek gene uçsun tepeden cörtleyek felan filan :D saygılar iyi akşamlar :DD üwww[/quote]
güzel senaryo
[quote=saraylı;281611]DTF sistemindeki geri kalan RSI mevzuu ile DTF nin tamamını da inş bu akşam anlatacağım ve DTF sistemine 30 saniyelik bir bakış atacaksınız trend nerede var nerede yok ortaya çıkacak...:rolleyes:;)
.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele[/quote]
DTF sisteminde geldik 4. ve son tg mize....:)))
RSI8
Bu tg için yine 30 ve 70 aşırı satım ve aşırı alım sınırlarını çiziyoruz...
Bu tg yi de boll ve MACD gibi genelin kullandığının biraz tersine kullanacağız..
RSI tg si için genel olarak 70 üzeri aşırı alımı ve 30 altı aşırı satımı karakterize eder...
Günlük ya da haftalık grafikte doğru olan bu uygulama ,özellikle güniçi grafiklerde insanı şaşırtır...5' lık graflarda RSI hemen 70 üzerine yükselir ve orada yılankavi hareket eder...
Esasında Stoch gibi diğer osi de de, durum farklı değildir...
Biz kv li periodlarda bu osi ün bu yılankavi özelliğinden hareket edeceğiz ve trend teyidi için 70 in üstünü ya da 30 un altını bekleyeceğiz....
70 ile 30 arası ise yatay hareket bölgesi olacak....:)
[B]RSI8 için; [/B]
[B]RSI8 >= 70 ........yukarı trend[/B]
[B]70> RSI8 > 30.......yatay hareket[/B]
[B]RSI8 <= 30 ..........aşağı trend[/B]
[B]daytrade tanım bölgeleridir.[/B]
Bugün örnek olarak 12.10 da RSI8 70 üzerine çıkıp trend işareti vermiş yukarı ve 13.50 de 70 in altına düşüp yatay hareket sinyali vermiştir...
[IMG]http://img829.imageshack.us/img829/1719/65335343.png[/IMG]
[quote=a.kaya;281416]hala anlamıyorum seans başında 9 trilyonluk GARAN alımı yapan zatların vardır bir bildiği büyük bir yükseliş mi geliyor acaba ?[/quote]Alanların bi halt bildiği yokmuş demekki.Burada bilme diye birşey yok.Sadece zamanlama çok önemli.9 milyonluk alanın yanında satan da var karşısında onlar aptalmı?
[quote=Strategist;281462]Bir DAX'a bakın bir bize bakın... Eğer numaradan değilse yurtdışı toparladığında doğru 80.000'e... :)))[/quote]
[quote=enorton;281458]Shortlar için iyi haber Pascal günler sonra SAT verdi :)
Kötü haber düşmüyor lem bu... Dax +0.60 tan -0.50 ye geldi biz 200-300 anca düştük...
[IMG]http://img191.imageshack.us/img191/2196/pascal.png[/IMG][/quote]
Gösterilmek istenen gösterildi ve altın vuruşu yaptılar seans sonu.Hiç affetmediler.Herkes alış baskısına aldandı.Sonra garan isc kalkınca farkı sıfırladılar.Sonra ver elini 74500.
saraylı abi yeni sistemde bakma sırasında adx i en sona atsak nası olur :) sıralama yapmak gerekirse adx en geç uyanıyor olaya sanki :( üwww
Millet sistemden şundan bundan bahsediyor.Benim bi tanıdığım 22 gün içinde 4000 tl yi alsat ile bu akşam 85500 tl olarak kapandı portföyü.Geceye de short.140 adetçik.Ne ediyor oran?1e21.5 adam 160 000 puan kazandı 22 günde.Aklımı yitirtecek bu adam bana.Gözümün önünde aldı hem de.Şu anda tek sıkıntısı lotlar büyüdü emirleri gerçekleşmiyor.Yoksa 140 değil 1400 lot bile yapar bu.Vobta herşey olur.
Bir yanlışlık olmasın 140 lot short ama 85000 tl 140 short almaz.Adamın cari bakiyesinde eksi bakiye var.Ondan kaynaklanıyor.Onla 115000 tl oluyor bakiyesi.Daha 22 gün önce 40 000 tl lik poz açan adam şimdi 1 150 000 lik poz açıyor.Vobtan korkulur.
Eveet,bugün parça parça verdiğim DTF sisteminin son aşamasına geldik....:)
Bu sistem için 4 tg seçtik:
ADX13
RSI8
MACD 21,8,8
BOLL 13,2
Eğer bu 4 tg den 4 ya da 3 ü aynı yönde bilgi verirse buna hükmedeceğiz...yani trend ya da yatay hareket durumuna....:)
Mesela bugünü şimdi DTF ile inceleyelim:
[IMG]http://img189.imageshack.us/img189/6503/38583541.png[/IMG]
orijinal DTF Sistemi grafiği yukardadır.Sizin de bunu kurmuş olmanız gerekir çoktan...
Şimdi bu sisteme göre trend/yatay durumunu yazıyorum....:::
-gapli yukarı açılıştan sonra yatay hareket var...
-10.25 barında boll alt bandında aşağı kesen hareket var,RSI 30 un altına düşmüş ve ADX yükselmeye başlıyor>>trend başlıyor aşağı...
-11.30 barında boll alt bandı yataya giriyor ve fiyat alt banttan ayrılıyor,RSI 30 un üzerine çıkmış,ADX düşmeye başlamış>>yatay hareket başlıyor...
-12.15 barında fiyat boll üst bandını yukarı kesmiş,üst boll bandı da yukarı gidiyor,MACD 0 ekseni üzerinde ve triggerının üzerinde,RSI ise 73 değerinde ve 70 üzerinde>>yukarı trend başlıyor...
-13.50 barında boll üst bandından fiyat ayrılması var,üst bant da aşağı dönmüş,MACD triggerını aşağı kesmiş ve RSI da 70 kritik değerini altına düşmüş>>>yatay hareket başlıyor...
-15.30 barında boll alt bandı fiyat tarafından aşağı kesilmiş,alt bant da aşağı dönmüş,RSI 21 değeri ile 30 kritik değerinin altına düşmüş,MACD hem 0 ekseni altında ve hem de triggerının altında>>>aşağı trend başlıyor...
Demek ki bugün yakalanması gereken 3 trend parçacığı varmış,
DTF sistemiyle ilgili anlattıklarım başta zor gelebilir,ama kısa zamanda profesyonel bir trader için çocuk oyuncağı olacaktır.....lelele.lelele.lelele
:yü::dü:
21 8 8 macd ile başlı başına bi olay sadece macidle trade edilir üwww :)
[quote=seagate;281684]saraylı abi yeni sistemde bakma sırasında adx i en sona atsak nası olur :) sıralama yapmak gerekirse adx en geç uyanıyor olaya sanki :( üwww[/quote]
istediğin yere koyabilirsin seagate 'im....kom
diğerleri daha iyi ama 4 üne bakacaz ki en az 3 ü ile karar verelim....:)
3 tg de trendi teyid etmeli...+..brv.lelele
Şimdi bugünkü 3 trend parçacığını MS ortamına taşıyayım mesela:
graf 5' lık vadeli....
yeşil dikeyler trend başını ve kırmızı dikeyler ise yatay hareket başını gösteriyor...:rolleyes:;)
sadece bu 3 trend yakalansa ,gün toplamı 1275 puan imiş...:).brv.brv
[IMG]http://img840.imageshack.us/img840/5759/46656672.png[/IMG]
Yine bu adamla ilgili nasıl başarıyor.Sadece önünde matriks var.İçinde fdow fdax isc garan ak tcell eregl kchol.Bunlar dışında hiçbirşeye bakmaz.Hepsi hurafedir onun için.Gün içinde bunlara bakar.Ayrıca akşam analiz eder bugün ne oldu.Nerelerden döndü borsa.Yaptığı şey fiyatlarda nerelerde aşırı satıs ve alış baskısı oluyor.Oraları işaretliyor beynine.Beni de yetiştirmeye çalışıyor bir kaç kişi bugünlerde.Öğreneceğim şeyler var onlardan.Bir tanıdığım daha var çok ufak bir rakamla 4 milyon tlcik indirdi vobtan cebine.2 si aracı kuruma ikisi ona kaldı.Vobtan ne ky ler var kazanan.Gökhan zaten ayrı onu yazmıyorum.Aslında burada da başarılı olunabiliyor.Yeterki hırslı olunmasın.
DTF de bu şekilde anlatıldı bitti kaygısızca,
anlatmanın tadına varınca,
böle bi şarkı vardı eskiden sanki....::::..:
Bunları bir de "Formüller" topiğine taşıyayım ki,:)))
ne kadar bıyıklı ve bıyıksız trader varsa,:p
hepsi aynı yerden girip ,çıksınlar....::::D:..:
trendçi saraylı :..:
T..CT..CT..C
[B][I][SIZE=3]1.) Trend /Yatay Hareket Analizi[/SIZE][/I][/B]
[B]DTF: :dü: aşağı trend[/B]
[B]----------------------------------------------[/B]
[B][I][SIZE=3]2.)Trend Takibi[/SIZE][/I][/B]
[B]ETR: :dü:[/B]
[B][I][SIZE=3]3.) Günsonu Yüksek/Düşük /Kapanış[/SIZE][/I][/B]
[B]GY: 75.800[/B]
[B]GD: 74.475[/B]
[B]GK: 74.475[/B]
[B]---------------------------------------------- [/B]
[B][I][SIZE=3]4.)Kırılma Noktaları[/SIZE][/I][/B]
[B]SRB:[/B]
[B]74.875 :yü:[/B]
[B]74.475 :dü:[/B]
[B][I][SIZE=3]5.) Pivot ,Destek ve Dirençler[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 78.900[/B]
[B]3.Direnç : 77.575[/B]
[B]2.Direnç : 76.250[/B]
[B]1.Direnç : 75.375[/B]
[B]Pivot : 74.925[/B]
[B]1.Destek : 74.050[/B]
[B]2.Destek : 73.600[/B]
[B]3.Destek : 72.275[/B]
[B]4.Destek : 70.950[/B]
[B][I][SIZE=3]6.) Fibonacci Denklemleri[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 76.200[/B]
[B]3.Direnç : 75.600[/B]
[B]2.Direnç : 75.175[/B]
[B]1.Direnç : 74.900[/B]
[B]1.Destek : 74.050[/B]
[B]2.Destek : 73.775[/B]
[B]3.Destek : 73.350[/B]
[B]4.Destek : 72.750[/B]
dostlar forumda son durum un son durumu sizce nasıl olmuş bence berbat fikir beyan ederseniz eski haline gelir belki bir anket olsa iyi olur nasıl açılıyo bilmiyom iyi geceler...
önceden yayında olan blogumu tekrar yayına aldım bu akşam,
yalnız yorumlara kapalı olarak ,
şu anda yeni gönderi de koymuyorum,
çünkü orada da yanıt verecek durumum yoktur,
bilgi köşesinden ,linklerinden,
ve diğer özelliklerinden yararlanabilirsiniz...:)
grafik içine gerekli yorumları yaptım zaten her şeyde belli :)
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1008.hizliresim.com/2010/8/20/93.jpg[/img][/url]
Sarayli Hocam
Hepimizin ortak sıkıntısına (Yatay/trend ayrımına) dair yine super bir yol gostermişşiniz hakkinizi ödeyemeyiz , minnettarı[B]m/z[/B]...
.brv.brv.brv.brv.brv
günaydınlar..sabah açabliyor ama gün içinde izleyemiyorum..gene geriden gelicem :(
günaydın bol kazançlar.
günaydın :) hayırlı işler bol kazançlar
Günaydınlar...
günaydın, bol kazançlar.:)
Unlimited hocam;dün akşam sabahaartı gap öngörünüz vardı fakat 74,2xxx lere gidecek gibiyiz sanki.Göstergeleriniz ne der acaba?