Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
Printable View
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
günaydın bol kazançlar...
Artık daralıyor, yön yakında gelecek. Gelecek yönde olunmalı.
Jelibon.
Forum endekse kılıtlendı sanırım kımseden yorum gelmıyor:)
Turkish Bull'a birşey olmaz.
Gayhan'a inat inadına yeni zirveler.
Alayına isyan, İnadına ralli, inadına TÜRKİYE.
Jelibon.
*çin mb başkan yardımcısı, "kademeli olarak, efektif kurları, yuan için referans alabiliriz"
*çin mb başkan yardımcısı, "döviz cinsinden illegal fon girişlerine cezaları güçlendirmeliyiz"
*çin mb başkan yardımcısı, "kurda değişiklikler kademeli, ılımlı olmalı"
*çin mb başkan yardımcısı, "nominal efekti döviz kuru yayınlamayı düşünebiliriz"
*çin mb başkan yardımcısı, "bir çok şirketin yönetilen dalgalı kura uyum gösterebilmesini sağlayacağız"
*çin mb başkan yardımcısı, "kur, uluslararası ödemeler dengesinin iyileşmesine yardım edecek"
*çin mb başkan yardımcısı, "kur, daha iyi kaynak tahsisatını yönlendirecek"
*çin mb başkan yardımcısı, "finans piyasası spekülasyonunu engelleyeceğiz"
*çin mb başkan yardımcısı, "kurda, aşırı büyük dalgalanmaları engelleyeceğiz"
*çin mb başkan yardımcısı, "yönetilen dalgalı kur sistemi, bir kur sepetini referans alacak"
ftse 5258 haftalık kapanış.
Sp 1060 üstü günlük kapanışlar, 1074 üstü haftalık kapanış,
ÖNEMLİ.
1074 üstü haftalık kapanış 1100 den 1170 e kadar atak getirir.
1074 altı haftalık kapanış 990'a kadar düşüş getirir.
Yön biliyorum diyen yalan söyler.
Aylık 1077 üzerinde olumlu senaryo olur.
Gerisi hikaye.
Her zamanki gibi en önemli yer 1040-1060 arası. Altı üstü diye bakılmalı.
Jelibon.
Bunu bu dünyada en önce Jelibon der.
Olursa ballı kaymak olur.
Olmazsa Vatan Sağolsun.
Jelibon.
Yukardaki ne der?
17-29 ya dipleme ya tepeleme sürecidir.
Tarihden çıkış yönünde olun. Bir sonraki tarih 2 Eylül.
Yukarıya veya aşağıya en az %10 var bu süreçden sonra.
Jelibon.
[quote=jelibon;268416]Artık daralıyor, yön yakında gelecek. Gelecek yönde olunmalı.
Jelibon.[/quote]
Jelibonaci zamanlı penceresine bakmayalım mı yani??:rolleyes:
[QUOTE=excali;268579]Jelibonaci zamanlı penceresine bakmayalım mı yani??:rolleyes:[/QUOTE]
İşte burada zaman farkı çıkıyor ortaya benim için 6 gün yakın oluyor kısa süre oluyor. Çoğunlık için uzun bir süre oluyor.
İkisi aynı şeyi diyor esasında, çalkalayacak çalkalayacak, ve bir tarafa gidecek.
o zaman 6 günde değil, 1 ay gidecek ne tarafsa o tarafa. Taa ki 2 eylüle kadar.
Jelibon.
[QUOTE=excali;268579]Jelibonaci zamanlı penceresine bakmayalım mı yani??:rolleyes:[/QUOTE]
Ha şunu soruyorsan bende ona bakıyorum zaten, kıracak gibi duruyor bugün değilmi?
Bence kırmayacak, dalgalanacak 5-6 gün daha.
Yanlız bu kişisel fikirdir.
Tersinde kırarsada bugün, Bu sonuçta bir pencere ve bunun her günü olası dönüş adayıdır. Yaptımıda niye yaptın demem. Peşine takılırım.
Jelibon.
[quote=jelibon;268591]Ha şunu soruyorsan bende ona bakıyorum zaten, kıracak gibi duruyor bugün değilmi?
Tersinde kırarsada bugün, Bu sonuçta bir pencere ve bunun her günü olası dönüş adayıdır. Yaptımıda niye yaptın demem. Peşine takılırım.
Jelibon.[/quote]
Bendeki anlamama hastalığı bulaşıcıymış.:..:
Bu mesajda anlaşılmış. .brv
[quote=excali;268598]Bendeki anlamama hastalığı bulaşıcıymış.:..:
Bu mesajda anlaşılmış. .brv[/quote]
[B]TELEKOMİNİKASYON bozukluğu[/B] heerhalde??:..::..:
[QUOTE=excali;268614][B]TELEKOMİNİKASYON bozukluğu[/B] heerhalde??:..::..:[/QUOTE]
Bulaştırdın banada, bende senin son iki mesajı anlamadım.
Emekdar Patron Nerdesin?
nedir durum?
[quote=jelibon;268621]Emekdar Patron Nerdesin?
nedir durum?[/quote]
[B]Özel[/B] bir konuyla alakalıydı [B]bold(TLKOM)[/B] kısım. Şimdi anlamışsındır..
İstinye'de işlemler erken durdurulmuş. EMEKDAR'ın Orada olduğundan şüphelendiydimm.. 60.000'li rakamlara önlem almaya mı çalışıyor acaba??
Excali, Telekom sektör kırılım yerine gelmiş dayanmış.
Jelibon.
[quote=jelibon;268634]Excali, Telekom sektör kırılım yerine gelmiş dayanmış.
Jelibon.[/quote]
Önümüzdeki ay bir daha bakar , kulaklarına ALOOOO derim(anlamayanlara: kulaklarını çınlatırım) artık::::p
[quote=excali;268655]Önümüzdeki ay bir daha bakar , kulaklarına ALOOOO derim(anlamayanlara: kulaklarını çınlatırım) artık::::p[/quote]
Memleketimden birileri kulaklarımı çınlatmaya başladı, incelemeler sonrası..:..::..:.brv
Insan 76.000 den bıle kısa açmaya korkuyor 75.950 kısa actım bıraz realızasyon beklemek lazım artık
[quote=ekonomist;268860]ınsan 76.000 den bıle kısa açmaya korkuyor 75.950 kısa actım bıraz realızasyon beklemek lazım artık[/quote]
yarın bıraz ka satışı gelır gıbıme geliyr bana.yarından ıtıbaren bankaların stres testlerıde açıklanmaya baslıyor
[B]İyi akşamlar...lelele.lelele.boks..boks.[/B]
Bol J[B]elibonanalizli [/B]akşamlar..:..:.brv (Tatlı yiyelim tatlı konuşalım)
[quote=GATE;268347]Merhabalar;
73800 un gecılmesıyle 74150 sevıyesınden UZUN pozısyon actım.
Hedefim 75800 sevıyesının gorulmesidir. Burada pozısyonlarımı kapatacagım.
Bu hareketın nerede duracagı onemli....
76-77 aralıgını belırtmıstım. En fazla 77.600 sevıyesıne gdebılecegımızı dusunuyorum.
74.400 STOP LOSS (TAKE GAIN) noktam.
Herkese ıyı geceler dılerım[/quote]
Merhabalar;
74150 sevıyesınden actıgım UZUN pozısyonlarımı; 75800 sevıyesınden kapattım.
76400 sevıyesınden KISA pozısyon acarak geceye gırdım.
Aslında gorup vermek gereıyordu ama 77600 un uzerını beklemedıgım ıcın bıraz acelecı davranmıs olabılırım.
STOP noktam 78200 sevıyesının yukarı yonlu gecılmesıdır.
Bakalım bu sebepsız yukselısın ardında ne cıkacak???
Masallah tek kısıyede ceza yok valla bravo!!!!
Nede olsa manuplasyon Garan ve ISCTR de yapılıyor...
Kolay gelsın...
[quote=ekonomist;268881]yarın bıraz ka satışı gelır gıbıme geliyr bana.yarından ıtıbaren bankaların stres testlerıde açıklanmaya baslıyor[/quote]
DEdıgım gıbıde oldu kortugum basıma geldı bıraz acele ettık sanırım kısa ıcın 75.950 kısa pozisyon acarak geceye gırıyorum...
[B]haftalık dolar bazlı grafik..!! SPOT X30[/B]
[IMG]http://666kb.com/i/bl58yafcy70a03w0d.gif[/IMG]
[quote=jelibon;268621]Emekdar Patron Nerdesin?
nedir durum?[/quote]
Dağıldım hocam,
Moralim bozuk...üüü
[quote=EMEKDAR;268976]Dağıldım hocam,
Moralim bozuk...üüü[/quote]
syn emektar ınşallah kısa kısa dıye ısrar etmemısındır....bu hataya ben gecen haftalarda dusmustum 1hafta kısa acmadım ondan sonra bugun full kısa actım o na ragmen 450 puan gıttı kısa kalmak zor.umarım toparlarsın...nedır durumun temınatmı kalmadı?üüü
[quote=EKONOMİST;268980]syn emektar ınşallah kısa kısa dıye ısrar etmemısındır....bu hataya ben gecen haftalarda dusmustum 1hafta kısa acmadım ondan sonra bugun full kısa actım o na ragmen 450 puan gıttı kısa kalmak zor.umarım toparlarsın...nedır durumun temınatmı kalmadı?üüü[/quote]
Sağolasın hata oluyor mutlaka...kısa fırsatı %20 oluştumu hiç tereddüt etmiyorum..
% 80 Uzun fırsatı oluştuğunu gördüğüm halde uygulayamıyorum...
Aslında 73300-450 üstünde kısa kalmak külliyyen hata idi...
Orada bir kelebek ayu formasyonu yaptı daha önce,kaç kez geçemedi,geçtiğinde artık ısrar etmenin alemi yoktu...
Oranın geçilmesi yeni zirvenin geleceğinin habercisiydi...
[QUOTE=jelibon;268591]Ha şunu soruyorsan bende ona bakıyorum zaten, kıracak gibi duruyor bugün değilmi?
Jelibon.[/QUOTE]
KIRACAK GİBİ DURMUYORMUŞ KIRACAKMIŞ.
1100 önemli şimdi, onuda kırınca gelsin YENİ RALLİ ZİRVESİ.
Jelibon.
Gizliden altın tarihleri buna nasıl etkliler eder diye bakıyordum.
Bir önceki 14-15 idi, 21-22 ise şimdikiydi, kırım olayı oldu.
Jelibon.
bir günde 15.362 uzun.efg işyata ağa benim der gibiydi...boks.
efg nin uzunu ile others daki kısa miktarı aynı...
yoksa efg nin sol bacağı the others mı:D
[QUOTE=hakansahin;268986]bir günde 15.362 uzun.efg işyata ağa benim der gibiydi...boks.
efg nin uzunu ile others daki kısa miktarı aynı...
yoksa efg nin sol bacağı the others mı:D[/QUOTE]
Takas önemlidir, matriks yok bende, bugün aracı kurumla konuştum, 9 temmuzdan beri hergün alıyormuş efg. Takas bağırıyormuş yani.
Jelibon.
Ha bu arada spde don gömlek longum, beklediğim gibi 1040-1060 arası tuttu.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;268308]Sp de Alt dalga elliot işaretleyenler işaret manyağı olur he he.:D
Böyle alt dalgalar bu piyasada zor.
3 3 1, 1011 ile bitmiş olsa 3 3 2 ise bu a'sı 1099 ile bitmemiş olsaydı (kısa kalmış e ile) şimdiki c nin uzantısı olsa 1099'u geçmesi lazımdı. Bittiyse 3 3 3 başlamış olmalı diye düşünürken bu sert gelmeli zaten de sert ama belli yerleri kırmalı, bu sefer 1057 aşağı geçilmezse 3 3 2 burada b düşüş yapıyor olabilir. c ile 1099 u geçer.
Yani piyasa arada derede bırakıyor ama sonuçta durum bu yukarda yazılanlar anlayan varsa ben anlamadım çünkü. Anlamayalım zaten de.
Jelibon.[/QUOTE]
Naptı 1065 ile b düşüşü bitirdi, c yükselişe geçti. 1099 geçilirse 1-2 güne buna inanılır. Bu sayım ayılar içindir.
Aksinde E 1011 ile diplemişse 1220 süreç kapsamında geçilecektir. 61.8 (1220-1011) geçilmesi bunu teyidleyecektir.
Aslında benim neye inandığımı herkes biliyor..boks.
Jelibon.
[quote=jelibon;268988]Ha bu arada spde don gömlek longum, beklediğim gibi 1040-1060 arası tuttu.
Jelibon.[/quote]
Hocam,
Dediğiniz gibi olursa,bir ayu daha yok olur.. durum onu gösteriyor..üüü
Jelibonun niye az teşekkür aldığını hiç düşündünüzmü?
Ben düşündüm.
1. Masal anlatmıyor.
2. İçinde olduğu bir sistemi hiç sorgulamaz. (demi madem sorgulayacan niye içindesin)
3. Duyulmak isteneni değil duyulmamak isteneni söylüyor.
4. Geçmişle trade edenlere inat gelecekle trade eder. (Herkes 2008 düşüşünü gördüğü için herkesin aklı ordadır)
5. Longu tek başına savundu önce 13 ay, şimdi ise aralıklarla. Noktasal 1220 yi geçmez dedi.
6. Fakat KY nin bünyesi ve inadı o kadar sağlammışki kimseyi inandıramadı.
Vay be Türkiyeye boğa piyasa bu piyasa diyen yok ben ve bir iki kişi hariç.
Yola devam.
Jelibon.
[quote=jelibon;268991]Jelibonun niye az teşekkür aldığını hiç düşündünüzmü?
Ben düşündüm.
1. Masal anlatmıyor.
2. İçinde olduğu bir sistemi hiç sorgulamaz. (demi madem sorgulayacan niye içindesin)
4. Geçmişle trade edenlere inat gelecekle trade eder. (Herkes 2008 düşüşünü gördüğü için herkesin aklı ordadır)
5. Longu tek başına savundu önce 13 ay, şimdi ise aralıklarla. Noktasal 1220 yi geçmez dedi.
Yola devam.
Jelibon.[/quote]
Yolun açık olsun usta...
Merhabalar
Bazı arkadaslar merak ıcındeler bu nasıl oluyor dıye...
Basıt arkadaslar...
Bunlar bır cete...
Ancak bu ısın ıcınde sadece yerlıler yok...
Hatta bazı yerlıler ıslerınde gelmedıgı ıcın BU yukselıs oncesınde DEVRE DISI BIRAKTIRIlIYORlAR...
Nasıl tabıkı gelen talımatlarla...
Gerısı mı?
5 tane yabancı fonu kur...
Bırınden satısı yaz dıgerınden alısı yap...
Hıc yasak yıyen yabancı yada bır fon gordunuz mu bızım borsada Yıyenıde (QVT ozur dılerız dıyıp bır bahaneyle bertaraf ederler ama ruhunuz duymaz bu sefer oldugu gıbı)?????
Unutma dusen pıyasada asla alıcı bulamazsın alıcı hep yukarı gıderken yada bu hareketın donusundekı DUZElTME noktalarında bulursun...
Cete hemde cok organıze...
Spot gıdecektı....
Mesela Is yatırım'a oyle hepsını kazanamazsın dedıler karsılıgında KISA pozısyon aldırdılar...
Bu kadar agresıflıgın ıcınde muhtemelen pıyasaya yenı sokulmus ve BASINDAKI KISI AYARlANMIS (KOMISYON KARSIIGI MAl CIZEN) bır fon var...
Dıkkat edın hep aynı stıl hareketer ve hep aynı kurumlar var VOB'da.
Mesela benım gozlemledıgım gıbı dogrudur dıye ıddıam yok sadece gozlem;
Global-Garantı bır.
Tera Mira bir.
Marbastakı zaten saskaloz ona provoke et demısler muhtemelen karı zararını kapatıyor ya da gunsonu oduyorlar ona...
AK dıkkat edın hep terste (1 yıldır ne doymazsa)
Sozun ozu; buradan para kazanmak TICARETlE PARA KAZANMAKTAN bıle zor.
Sız olsanız ekmek kapınızı baskasına bırakır mısınız???????
Iyı gunler dılerım.
Not: Bır onceki yazımda gunluk yorumumu yazdım.
[quote=jelibon;268991]Jelibonun niye az teşekkür aldığını hiç düşündünüzmü?
Ben düşündüm.
1. Masal anlatmıyor.
Yola devam.
Jelibon.[/quote]
Patron, senin teşekkür olayı topicten kaynaklanıyo olabilir.Benim gibi akşamları bakan birileri varsa okuyolardır muhtemelen ama teşekküre basmıyolardır(teşekkür butonuna basmama olayında da art niyet olmadığını düşünüyorum) .Gayet faydalı şeyler paylaşıyosun ;)