[quote=Strategist;298117]Geniş bir trailing stop yazdım toplantıya gidiyorum.. Geldiğimde 6 haneli sayılarda görmezsem VOB'u bırakır selpatrosa destek için foreks'e geçerim.. Ahanda selpatros şahit... :)))[/quote]
Tavan 101.875....dng
Printable View
[quote=Strategist;298117]Geniş bir trailing stop yazdım toplantıya gidiyorum.. Geldiğimde 6 haneli sayılarda görmezsem VOB'u bırakır selpatrosa destek için foreks'e geçerim.. Ahanda selpatros şahit... :)))[/quote]
Tavan 101.875....dng
[quote=Kennym;298120]cümleten günaydın , vay be ne olmus bırakıp gittikten sonra yav anam babam vay .. ula çiçek [COLOR=red]XXX[/COLOR] e bak be. ..:D:D:D:D[/quote]
click to see adult content in turkish market free::::::
euro usd .. ovli kanal kırıldı aşağıya .. hayırlı olsun ...
[IMG]http://ressim.net/a/upload/ab710b2b.png[/IMG]
[quote=Astatin;298114]PAMBIH hoşgeldin sahalara...daha sık göster kendini ve yorumlarını gırlaşmış vahşi..bu arada aylar önce yaptığın 85000 tahmini için teprik ederim[/quote]
yok la ne teprik edecem daha şimdiden 4000 puan yanılmışsın.dng.dng
yok yok teprik ederim.... küstah makrocular takrocular saykılcılar maykılcılar difoltcular mifoltcular heeeeepppsi inzivaya çekildi...::::::
kesim için sıra numarası alınız..
[FONT=Calibri]Bu nedenle 500 puan civarında eksi bir açılış yapan vob endeks 30 kontratlarında gün içinde yukarı zorlamaların piyasada yoğunlaşan teminat tamamlama çağrıları sebebiyle yine devam etmesi beklenebilir. [/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=4]tuhaf hareketlerin sebebi bu galiba .dng[/SIZE][/FONT]
5 usd cent = 70650
Dow düşerken kesimhanenin yerlerini yıkıyor çalışanlar.. Pırıl pırıl yapıyolar.. :) akşama kesime hazırlık.. geberen vixe eksi fiçirlar kesim için kusursuz ortam sağlıyor gene..
usd ye kıl oldum abi bu gidiş hayra alamet değil :..: tepki çıkışı gibi ama geçen hafta çıkan dolar 1 tl olurmu haberleri yüzünden yukarı yapıyor şimdi ters indikatör medya .dngbu arada asti ne o küsmüyüz ya hiç takılmıyon artık:..:
5 cent.. düz rakam :)
ralli eynseync
derken..775 filat..üühüh