yysd.selçuki patron shortlar gol olur 65200 ü kırarsak:)))))))))
Printable View
yysd.selçuki patron shortlar gol olur 65200 ü kırarsak:)))))))))
[QUOTE=katana;215938]sayın fxci nin yazdığı gibi;10.01 itibarı ile YYLD..............saygılar[/QUOTE]
hoşgeldin kerata abeyim .. içimden bir ses sanki Lüleburgazın L si olcayz deyor emma hayırlısı :::
Çanakkalede destan yazan kahramanlarımızı saygıyla anıyorum .. nur içinde yatsınlar ...
histemik şortlar ful flat
[QUOTE=atarikafa;215939]Ben de babayım .......ancak bu adam kahraman......Gerçek bir modern zaman kahramanı......Sabah sabah ağlattın bizi Athlon,alacağın olsun......
Kahraman demişken, Çanakkale Destanı kahramanlarımızı da saygıyla,hürmetle anıyorum.........Işıklar içinde yatsınlar....
Herkese Günaydın.[/QUOTE]
atarikafa abey seni görüncede emortım aklıma geleyor zeyans sırası kaytarıp bilgisayar oyunu oynardı... geratha elimde büyüdü ismini bilem ben goymuştum.. ah emortım eah :::
Şimdilik hızlı çıkışın düzeltmesi gibi duruyor orta vade takip ettiğimden benim sistemler longda ama kısa vadedede şu an için bir short görülmüyor.
Zararınızın olmaması dileğimle bol kazançlar.
[quote=atarikafa;215939]Ben de babayım .......ancak bu adam kahraman......Gerçek bir modern zaman kahramanı......Sabah sabah ağlattın bizi Athlon,alacağın olsun......
Kahraman demişken, Çanakkale Destanı kahramanlarımızı da saygıyla,hürmetle anıyorum.........Işıklar içinde yatsınlar....
Herkese Günaydın.[/quote]
abeysi sabah sabah sırf kendim ağlayayım istemedim...
[QUOTE=Astatin;215946]histemik şortlar ful flat[/QUOTE]
patron sat vermedimi astetpetro system .. üvvv . :o:o
sivri tepe olacağını zannetmiyorum, tepede bir müddet oyalanma daha olası...
herkese günaydın.. rastgelsin..
astet... mentalrayin abeysi napayor yafrım ?
Yine işten başımı kaşıyamıyorum. Başımı kaşıyacak bir sistem yazacağım...
Piyasayı yakından takip edemediğimden sistemle takılacağım bugün. Sistem geçen çubukta short'ladı ben de short'ladım...
[QUOTE=halojen;215952]sivri tepe olacağını zannetmiyorum, tepede bir müddet oyalanma daha olası...
herkese günaydın.. rastgelsin..[/QUOTE]
halojen patron ahanda tahminim projeksyon ve .. gap analizi .. iki adet gap var onlar dolacak bence ...
[IMG]http://i41.tinypic.com/fehp39.png[/IMG]
ahanda yakın çekim tepe için fincan kulp uygun olabilir .. üvvvv ..
[IMG]http://i41.tinypic.com/11b56y1.png[/IMG]