.dng[quote=Strategist;330314]Onu dokuzu anlamam... Tavan olur.... :)))[/quote]
olmaaaaa..NUNU lar var.dng
Printable View
.dng[quote=Strategist;330314]Onu dokuzu anlamam... Tavan olur.... :)))[/quote]
olmaaaaa..NUNU lar var.dng
spot endexlerı
anı elektro sokla hayata dondurduler...
66500 ustunde yogun bakımdan cııkar endex...bakalım noolcak..
fiyat tepeleri aşağı, indik tepeleri ise yukarı şimdi soru :confused: acaba buda PUPU olarak değerlendirilir mi :..: illa fiyat ve indik diplerindemi NUNU PUPU aramalıyız bilene çokomel
Flat devam:)
Çarpılmaya gerek yok.
Spot 81100 ü geçer long düşünürüm
Değilse burası graşacaktır, öyle yada böyle:)
bi taraftan da bu yükselişin 92 000 lerden 76000 lara düşüşün ufak bi tepki ihtimalide olabilir diye düşünüyorum.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
[quote=a.kaya;330320]fiyat tepeleri aşağı, indik tepeleri ise yukarı şimdi soru :confused: acaba buda PUPU olarak değerlendirilir mi :..: illa fiyat ve indik diplerindemi NUNU PUPU aramalıyız bilen çokomel[/quote]
er görüntüyü PUPU veya NUNU olarak değerlendirebilirsin..nasılsa tek başına para kazandırmaz::: hatta NUNU=Yazı, PUPU= Tura olsun.dng
77300 den beri tek sinyalle devam ediyor sistem ühüüü ingaaaa :( 3450 puan tek sinyal ile ondan önceki ise 80825 short 77300 3525 de burdan 6975 puan 2 sinyal ile al sana kaya .dng.dng.dngböyle işin ne diyim artık
[quote=Astatin;330323]er görüntüyü PUPU veya NUNU olarak değerlendirebilirsin..nasılsa tek başına para kazandırmaz::: hatta NUNU=Yazı, PUPU= Tura olsun.dng[/quote]
yok sana çokomel bu ne biçim cevap :mad::mad::mad: otur [SIZE=7]-0- [/SIZE]
[SIZE=7][/SIZE]
:::::::::
GAYA nunulara bak
[IMG]http://i53.tinypic.com/2h2npde.png[/IMG]
artık bundan sonra yataya bağlarlar belkide sistemlere bu kadar yaptırdıktan sonra :(
hadi oğlum bobi..eurusd graşıyor dax graşıyor..sende graş.ne eksiiğin var
aklıma dubai haberi sonnası olanlar geldi...o sıra bi büyüüm 800 mılyar para kaybetmıstı..aldıkça piyasa 500 er 500 er dokmustu kontratları...sonna da psıkologa gıtmıstı ki eskı ve sağlam bir borsacıdır..
çok zor iş bu..çok zor...
Crash saati geliyor
15:30:)
Yarın sabahada 10:00 da Türkiye Tüfe Üfe açıklanacak.
[quote=Astatin;330318]
olmaaaaa..NUNU lar var.dng[/quote]
Sana bişey olmasın... :p :..:
Maliyetim 550, stop'um 400... Topu topu 150 puan risk... Grafın her tarafı nunu olsa no'olur... :..:
piyasa tutunuyor havası hakim ama pala aldı eline sazı gene :)
üvvvv
patron iyi çalışmışsın yav.
en son baktığımda 80900 dü, son kurşunları da atıp çıktım,
şimdi geldim baktım 80500
yaşşa patron yaşşa
[quote=padişah;330340]üvvvv
patron iyi çalışmışsın yav.
en son baktığımda 80900 dü, son kurşunları da atıp çıktım,
şimdi geldim baktım 80500
yaşşa patron yaşşa[/quote]
Padişahım sen yaşa....lelele.lelele.lelele
Graşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş..pay back time
[quote=Astatin;330331]GAYA nunulara bak
[IMG]http://i53.tinypic.com/2h2npde.png[/IMG][/quote]
GAYA,
Nunu var demiştim:::
[quote=ATHLON;330334]aklıma dubai haberi sonnası olanlar geldi...o sıra bi büyüüm 800 mılyar para kaybetmıstı..aldıkça piyasa 500 er 500 er dokmustu kontratları...sonna da psıkologa gıtmıstı ki eskı ve sağlam bir borsacıdır..
çok zor iş bu..çok zor...[/quote]
Patron bence tüm psikolojik risk piyasanın geleceğini tahmin etmekten kaynaklanıyor. Yani o bahsettiğin kişi "bu piyasa düşecek" dediği için o kadar parayı kaybetmiş ve bunalıma girmiş.. Oysa dünyanın en basit sistemi bile Dubai sonrası rallide long'daydı...
"Ben bu piyasanın geleceğini görebiliyorum, kesin çıkacak/kesin düşecek" zihniyetinden geliyor insanın başına ne geliyorsa. Geleceği göremeyeceğini zaten kabullenmiş, her an herşeyin olabileceğini kabul eden ve dolayısıyla da risk yönetimi yapan bir kişi için çok sorun olmaması lazım...
Tabi teorik konuşuyorum, sen kendin yapabiliyor musun dersen pfffttt derim... :..:
Tüh sana Pala.. Tam 400'e değip beni stop'latıp döndü... Halbuki üstatlar NUNU var diyodu... Dinlemedik böyle oldu... :..:
[quote=Strategist;330346]Tüh sana Pala.. Tam 400'e değip beni stop'latıp döndü... Halbuki [COLOR=red]üstatlar[/COLOR] NUNU var diyodu... Dinlemedik böyle oldu... :..:[/quote]
Lütfen hakaret etmeyiniz .dng
77000'den önce inmek yok kısadan. olur mu asti?
Shortu giydim bakalım
Geç olsun sağlam olsun
Yarın enflasyon kötü gelirse 78000 e kadar düşüş olabilir:)
[B]israilin [/B]etekleri tutuşmuştur..
en büyük müttefikini kaybediyor(mübarek i).
umarım [B]sıra suudi arabistana [/B]da gelir..
dünyanın kalbi,en derin medeniyetin beşiği [B]mısıra[/B]da bu yakışır..
yıkılsın tüm diktalar...
300 points makas var, *** pala.
Uzun zaman olmuş foruma OBO grafı atmayalı... :)))
[quote=Astatin;330344]GAYA,
Nunu var demiştim:::[/quote]
ayrıca 15 dakikalıkda OBO olabilir demiştim:::
NUNU bu boru deeeelll
GARAN a güzel verdiler...olayım allahına :..::..:
yeter mi bu peki? elbetteki yetmez.dişimizin kovuğuna yetmez.
taban olunca bana haber verin :p
80350 den şort giydim
[quote=Strategist;330359]Uzun zaman olmuş foruma OBO grafı atmayalı... :)))[/quote]
Teprik ederim Stro üstad....dng
Haydi forum hep birlikte...Atakuleden at beni gülüm amman amman amman ..in aşşa tut beni..in aşşa tutu beni
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2]
PUPU olanlar[LEFT] [LEFT]BURCE[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/LEFT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][LEFT]CBSBO[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/LEFT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][LEFT]ESEMS[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/LEFT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][LEFT]GEDIZ[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/LEFT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][LEFT]HDFYO[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/LEFT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][LEFT]ISBTR[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/LEFT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][LEFT]PKENT[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/LEFT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][LEFT]TKSYO[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/LEFT]
[/LEFT]
[quote=Strategist;330359]Uzun zaman olmuş foruma OBO grafı atmayalı... :)))[/quote]
Patron bir de 15 dklık bollingerli bi graf at..fiyat alt banda kavuşma arzusu ile koştur koştur gidiyor.... kızgın kumlardan serin sulara atlar gibi:..:
shorta gel bostana gel,
short ayrı bostan ayrı,
olamam ben VOB tan ayrı :..::..::..:
[quote=Astatin;330368]Haydi forum hep birlikte...Atakuleden at beni gülüm amman amman amman ..in aşşa tut beni..in aşşa tutu beni[/quote]
[quote=padişah;330369][FONT=Arial][SIZE=2]
[SIZE=2][FONT=Arial]PUPU olanlar[LEFT][LEFT]BURCE[/LEFT]
[/LEFT]
[/FONT][/SIZE][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][LEFT]CBSBO[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/LEFT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][LEFT]ESEMS[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/LEFT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][LEFT]GEDIZ[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/LEFT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][LEFT]HDFYO[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/LEFT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][LEFT]ISBTR[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/LEFT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][LEFT]PKENT[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/LEFT]
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2][LEFT]TKSYO[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/LEFT]
[/quote]
yaw sorma be PADİŞAHIM....
büyük graşıştan önce burce de vals ediyordum...ilk alış maliyetin 20 lerde falan...sonra büyük graşış oldu...hesap ektresine baktım 2 lot kalmış satmamışım, kaldığını görmemişim... hiç dokunmadım..manzara ortada:::
[quote=Astatin;330371]Patron bir de 15 dklık bollingerli bi graf at..fiyat alt banda kavuşma arzusu ile koştur koştur gidiyor.... kızgın kumlardan serin sulara atlar gibi:..:[/quote]
Bence alt banda değer değmez kızgın kumlardan cörtcülerin üstüne atlayacaklar ama neyse... :::
[quote=TÜRKOĞLU;330372]shorta gel bostana gel,
short ayrı bostan ayrı,
olamam ben VOB tan ayrı :..::..::..:[/quote]
yalnız PAMBIK, hiç şımarmaya gelmiyo ha hemen aldılar 175 pianüüü
yiyecekler bu şortu sanki NK siz atladık gene .dng
[quote=Astatin;330368]Haydi forum hep birlikte...Atakuleden at beni gülüm amman amman amman ..in aşşa tut beni..in aşşa tutu beni[/quote]
atakuleden değil everestten atarım seni,
80600 üzerine çıkarsa pala bizi atacak harbiden..dng
[quote=Strategist;330375]Bence alt banda değer değmez kızgın kumlardan cörtcülerin üstüne atlayacaklar ama neyse... :::[/quote]
olabilir hacipatron amma eğer yukarı döencekse boll bandın altı aşşa açılmıyor...hööytt dur burda diyor...şimdi açılmaya başlamış..yani 80200 altında salar gibi geliyo bana..(grafiğind emikmmel bir örneği var, çarpıp yukarı dönmesinin)