günaydın bol kazançlar
Printable View
günaydın bol kazançlar
günaydın..
[quote=boz ayı;247450]günaydın..
70.700 şort....
poz..4/4....fuul...
esenkalın efendiler.....[/quote]
[I]dün açılan 1/4 kısa.....69.700 den kapatıldı......[/I]
[I]poz..kısa......3/4...........[/I]
günaydım hayırlı seanslar
günaydın... dünkü bandımız geçilemediği için artık gözüm alttaki desteklerde olacak... 69.500 ve 68.200 noktalarını önemsiyorum.. kolay gelsin..
Gunaydin . iyi seanslar.
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
hayırlı Cumalar
[QUOTE=mur@t;247177]Evladım mı ? Sen herhalde forumdaki herkesi oğlun yaşında falan sanıyorsun, önce karşındakine adam gibi hitap etmeyi öğren, sonra fikirlerini tartışırız, benim kaç yaşında olduğumu sanıyorsun da bana evladım diyorsun, beni birisiyle karıştırdın herhalde...[/QUOTE]
Sayın boz ayı kardeşim,
Aradan 24 saat geçtikten sonra salim kafayla geriye dönüp baktığımda, yukarıdaki mesajımda, maksadını aşan, kırıcı olabilecek bir üslup kullanmış olduğumu farkettim.
Oysa şimdi görüyorum ki, kötü niyetli olmadığına inandığım mesajına, kırıcı olmadan, yapıcı bir şekilde ve hatta esprili bir dille de aynı tepkiyi verebilirmişim.
Üzgünüm...
Etrafımdaki insanların bana kırılmalarını, gücenmelerini istemem, sanal ortamda ve hiç tanımadığım kişiler olsa bile...
Ben de, özür dilemenin erdem olduğunu bilen biri olarak, senden özür dilyorum.
İyi günler...
Hayirli cumalar
Herkes icin bol kazancli bir gün olsun
haftaiçi yorumları tek grafikte toplayalım.... orta vadeli trend ; yukarı....
[IMG]http://i48.tinypic.com/23k8bm.jpg[/IMG]
[quote=halojen;247869]haftaiçi yorumları tek grafikte toplayalım.... orta vadeli trend ; yukarı....
[IMG]http://i48.tinypic.com/23k8bm.jpg[/IMG][/quote]
Halojen abi asagı yönelirse destekler su sekilde;
69100
68200(burası önemli)
67500
66500
veri varmış galiba bugün, 15:30'a dek uyuşturacaklar milleti yatayda..
bence ilk önemli işaret 68.300/500 bandını test etmesi olacak, tepeyi yaptıysak tabi..
slow trader için farketmez, o 65.000-500 bandından uzunları ile beklemede şu anda... :)