[QUOTE=Astatin;86249]nasıl yani..ikinizde mi? bjk mı?peeeee[/QUOTE]
ben bjk liyim de.. sanırım mersi de öyle.. baksana ayakabıya..:)
Printable View
[QUOTE=Astatin;86249]nasıl yani..ikinizde mi? bjk mı?peeeee[/QUOTE]
ben bjk liyim de.. sanırım mersi de öyle.. baksana ayakabıya..:)
Bende BJK lıyım:) ford da siyah beyaz, boya beyaz yandaki şeritler, ayna vb. siyah işte, ama otosu olmayana stop lambalı ayakkabı çok ilginç bir alternatif, üstelik çevre dostu, sıfır emisyon, ön farlarda xenon far ise ortalığı yakar havandan geçilmez vallaa mersiyk...
geyik topiği unutulmuş gitmiş ne iştir?
[QUOTE=bull market;90481]geyik topiği unutulmuş gitmiş ne iştir?[/QUOTE]
hiç kimsede moral kalmadı ki bull..
[QUOTE=jerfin;90493]hiç kimsede moral kalmadı ki bull..[/QUOTE]
Arada olur böyle yaaa, kavgasız ev olmaz hesabı kavgasız forum olmaz diyorum:), fakat tabii küfür olayı olmamalı, küfür eden ceza almalı, ağzına acı biber sürülmeli:).
O kadar büyütmeyelim, hemen normale dönmek gibi bir meziyetimiz olmalı, kin tutmamalı, sevgi saygıyı devam ettirmeli.
Geyiği tam yapamıyorum, yani moda girmeyince olmuyor, her ne kadar fazla girmesemde bu topiğe, burada geyiğin hasını yapanları gözlerim arıyor arasıra:), boşveeer, dünyayı bizim forummu kurtaracak:..::..:, saygılar...
[IMG][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img18.imageshack.us/img18/3211/650280.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
[COLOR="Red"]YENİ PERSONEL YÖNETMELİĞİ[/COLOR]
KIYAFET;
Bundan böyle herkesin aldığı maaşa göre giyinmesi önemle Rica olunur..
· Ofise Prada ayakkabılar ve Gucci çantalarla geliyorsanız, maddi durumunuzun yeterince iyi olduğu anlaşılacağından maaşınıza zam yapılmayacaktır.
· Sıradan ve ucuz yerlerden giyiniyorsanız elinizdeki parayı yeterince iyi idare edebildiğiniz görüldüğü için maaşınıza zam yapılmayacaktır.
· Bazen marka bazen sıradan yerlerden giyiniyorsanız, herhangi bir sorununuz olmadığı görüldüğü için maaşınıza zam yapılmayacaktır.
HASTALIK DURUMLARI;
Herhangi bir hastalığınız durumunda doktor raporu artik kanıt olarak Kabul görmeyecektir.
Çünkü, doktora kadar gidebilen, işine de gidebilir.
İZİN GÜNLERİ;
Her calışanın senede 104 izin günü vardır.. Bunlara Cumartesi ve Pazar denir.
WC KULLANIMI;
İş gününün büyük kısmının tuvaletlerde harcandığı tespit edildiğinden, bundan böyle tuvalet kabinlerinde kalma suresi 3 dakikayla sınırlandırılmıştır.
3 dakika bittiği anda alarm çalacak, tuvalet kağıdı otomatikman içeri toplanacak, kabin kapısı açılacak ve yukarıdan otomatik bir fotoğraf makinesi inerek resminizi çekecektir.
Bu durumun üstüste iki kez başınıza gelmesi durumunda resminiz Şirketin Kara listesinde yayınlanacak olup, resimde sırıttığı tespit edilenler, yönetmeliğin 'akli dengesizlik durumu' maddesi kapsamında değerlendirilecektir.
ÖĞLE TATİLLERİ;
· Zayıf personelin öğle tatili suresi 30 dakikadır.
· Normal kilodaki personelin öğle tatili süresi, dengeli beslenip formlarını korumalarına yetecek şekilde 15 dakikadır.
· Kilolu personelin öğle tatili suresi 5 dakikadır, bu DA zaten bir kutu Diet Cola içmek için gayet yeterlidir.
İlginize çok teşekkür eder başarılarınızın devamını dileriz.
Personal Müdürlüğü
Eeee, bu durumda jerfin 30 dk öğle tatilini haketmiş bulunuyorsun sanırsam...:o
[QUOTE=bull market;91355]Eeee, bu durumda jerfin 30 dk öğle tatilini haketmiş bulunuyorsun sanırsam...:o[/QUOTE]
onun için şanslılar grubundan saymalıyım kendimi galiba..:)
bir arkadaş hadi beraber yemeğe çıkalım diyip beni kaldırmadıktan sonra öğlen yemek yemesini bile unutuyırum bazen iyi mi..:..:
Bende şanslı sayılırım, 5 dakikalık grubundayım, zaten hızlı yemek yediğim için 3-4 dakikadan fazla sürede yemek yediğim çok ama çok nadir oluyor, olsada 5 dakikayı geçmiyor:..::..:, 5 dakika bana yeterde artar:)...
[QUOTE=bull market;91398]Bende şanslı sayılırım, 5 dakikalık grubundayım, zaten hızlı yemek yediğim için 3-4 dakikadan fazla sürede yemek yediğim çok ama çok nadir oluyor, olsada 5 dakikayı geçmiyor:..::..:, [COLOR="Red"]5 dakika bana yeterde artar[/COLOR]:)...[/QUOTE]
zamandan tasarruf olayı yani:D
ben 5 dk. içinde yerim, 55 dakika da uyurum. 60 dk. sürüyor yani
[IMG][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img100.imageshack.us/img100/161/reklamn.png[/IMG][/URL][/IMG]
Bu iforex reklam veriyorda, reklamda [B]100$ parayla 40000 [COLOR="Red"]işlen[/COLOR] [/B] diye yazdırmış, kırmızı işlen yazısına dikkat dahi etmemişler, işlem olacaktı:..::..:,
Daha dikkat edipde reklam vermeyi bilmiyolar nasıl işlem yaptıracak bunlar yaa, diyelimki reklamcı yaptı bu hatayı, ama ya yatırımcı işlem yaparkende dikaatsizse bunlar, yatırımcının işlemlerine nasıl dikkat edecekler? bence edemeyecekler, demek istediğim, bazı şeyler ayrıntıda saklıdır...
Altınada yazmış, dolar yatırımı nasıl yapılır öğrenin...
Sen önce reklam nasıl verilir onu öğren:)
Yan taraftada [B]yatırma başlayın [/B]butonu var iyimi, tamam oldu yatırmayız...
[QUOTE=bull market;91641]Yan taraftada [B]yatırma başlayın [/B]butonu var iyimi, tamam oldu yatırmayız...[/QUOTE]
para yatırmadan işleme başlayın gibi olmuş dimi..:) hehehee bende güldüm ona
[QUOTE=Astatin;92503]şlip şlak ver elini dinle bana bak..kara kan erci e şebekeyi kafana tak, birliğin önüne öle tetiği brak, yoksa yersin şebekenin çelik bileğinden bir tokat (tam hatırlamadıklarımı attım).dng[/QUOTE]
çek elini, dinle, bana bak
karakan, erci e, şebekemi kafana tak
birliğin önemini öğren tekliği bırak
yoksa yersin şebekemin çelik bileğinden bir tokat
hadi lan bir adım geri at
al sana şebekeden bir nasihat
hakikati tat, birbirimizi desteklememiz şart
fakat unutma bizi yaşatan tabiat
....şşşş
iyi, olur oynayalım bu hafta süper loto reco.. iyi de kolon kimde kalacak..:..:
recoooooooooooo..yaktım seni
sen şimdi beyoğlu'na cafeye geldiğime inanmıyor musun asti..:..:
[quote=jerfin;94129]iyi, olur oynayalım bu hafta süper loto reco.. iyi de kolon kimse kalacak..:..:[/quote]
hiç mesele değil, sende kalsın, aşkolsun, o kadar mı yani.
[quote=Astatin;94132]recoooooooooooo..yaktım seni[/quote]
astı, buradaysan sana bırsey sorucam, özelden.
[quote=jerfin;94133]sen şimdi beyoğlu'na cafeye geldiğime inanmıyor musun asti..:..:[/quote]
ııııhhhhh..inanmıyorum..çünkü koskoca hayal kafkesinde 3 esrarkeş görünümlü, 4 rosker, 1 teen ager, 3 çalışan dışında bağğyan yoktu....dng
sakın yanlış anlama reco, güvenmediğimden değil yani... sayıları nasıl belirleyeceğiz, kolonu kim yatıracak, kim saklayacak v.s. gibi yani.. yoksa 34 milyon tl ne ki çıkınca ortadan yok olup tüyelim..:..:
[quote=tuareg;94135]astı, buradaysan sana bırsey sorucam, özelden.[/quote]
beter ol..sor bakiiimm
[quote=jerfin;94137]sakın yanlış anlama reco, güvenmediğimden değil yani... sayıları nasıl belirleyeceğiz, kolonu kim yatıracak, kim saklayacak v.s. gibi yani.. yoksa 34 milyon tl ne ki çıkınca ortadan yok olup tüyelim..:..:[/quote]
Değil mi ama, bu hafta 50 mılyonu bulur, 50 mılyon dedıgın nedır kı ceplerımızı karıstırsak fazlası cıkar:)
[QUOTE=Astatin;94136]ııııhhhhh..inanmıyorum..çünkü koskoca hayal kafkesinde 3 esrarkeş görünümlü, 4 rosker, 1 teen ager, 3 çalışan dışında bağğyan yoktu....dng[/QUOTE]
hah işte o esrarkeş görünümlülerden biri bendim..:..:
şişşşttt ayıp değil mi toplum içinde kulaktan kulağa fısıldaşıyorsunuz...dng
eeeeeeee haadiiiii recoooooooooooo
pekı küsme, sana da sorayım o zaman:)
haydi sor sor sor..:)
maılleri aldınız mı, gelmedıyse benden kaynaklı bır problem olabılır, ugrasmayayım, meraklanacak bırsey de değil, onemsız bır seydi.
neyse, ben cıkıyorum, herkese ıyı geceler.
[QUOTE=tuareg;94146]neyse, ben cıkıyorum, herkese ıyı geceler.[/QUOTE]
iyi geceler reco
falan feşmekan..topik ölmesin diye
tık tık tık... cırcır nerelerdesin, yoksun yine günlerdir..:(
cır cır cır cır cır cır, cırcır cırcır cırcır, cırcırcır cırcırcır, cırcırcırcırcırcır
[quote=Astatin;100834]cır cır cır cır cır cır, cırcır cırcır cırcır, cırcırcır cırcırcır, cırcırcırcırcırcır[/quote]
:..: geçte olsa gördüm buyur :)
nerde o eski geyikler :(
[QUOTE=cırcır;100983]nerde o eski geyikler :([/QUOTE]
sen nerelerdesin bakim günlerdir...boks..boks.
[quote=jerfin;100992]sen nerelerdesin bakim günlerdir...boks..boks.[/quote]
senin mesajıda şimdi gördüm sende tık tıklamışsın hergün forumdayım ben bazen geriye dönük okuyamayabilirim ama.......