Şimdii.. Cuma günü tatiliz..
Bu reytingciler.. Çocuukklarrr.. Bayramınız kutlu ollsuunn.. Ülkenizin bilumum notlarını arttırdıkkk..
derler mi? Deeerrrlerrrr....
Printable View
Şimdii.. Cuma günü tatiliz..
Bu reytingciler.. Çocuukklarrr.. Bayramınız kutlu ollsuunn.. Ülkenizin bilumum notlarını arttırdıkkk..
derler mi? Deeerrrlerrrr....
genelde bankalara endexli olan piyasalarda,bankalar için ve özellikle bununla beraber Türkiye için verilen risk indirim haberi bankalara alışı getirecektir,eer bu olursa piyasalara da ne olacağı malum...
tabi bu pela ,yarıın ne olacağı gene belli olmaz...
bu arada ben de bugun seans içinde bekliodum haberi...
[QUOTE=halojen;231420]abla bu not artırım haberi değil dimi? öyleyse duman ederler yarın...
galiba "yatırım yapılabilir" tarzı bişeyler gevelemişler..[/QUOTE]
Ülke notu diil .. Çok ciddi etkilemesi gereken bişi de diil ....
Tam düşüyoduk.. Araya acele tarafından bunu sıkıştırdılar.. Not artırımın ayak sesi gibi geldi bana...kom
Yarınki açılışı PALA bilebilir ancak..
[quote=catedral;231423]Ülke notu diil .. Çok ciddi etkilemesi gereken bişi de diil ....
Tam düşüyoduk.. Araya acele tarafından bunu sıkıştırdılar.. [B]Not artırımın ayak sesi gibi geldi bana...kom[/B]
Yarınki açılışı PALA bilebilir ancak..[/quote]
bu beklenti bile buluttan nem kapan piyasaya alım getirebilir...ve ayrıca dow pozitif bölgede sürünmeye dewam ederken...
[quote=saraylı;230849]sürpriz yok,
3.5 dalgası yapılıyor,
yukarı devam etmeli.:)[/quote]
görüşümde ve dalga yapısında bir değişiklik yok,muhtemelen bugünkü geri çekilme ile 3.5.2 bitti.:confused:
sırada 3.5.3 var ve bununla sert yukarı gelmeli...:rolleyes:
76.500-77.500 bandı, önemini hedef olarak koruyor..:cool:
hepinize iyi geceler...:)
Burada artık kendileri mal alarak yükseltmek istemiyolar..
haberi bas.. Vatandaş kapanıcam diye birbiribni ezerken arbitraj için ayırdığın malları ver.. O arada endekste yükselsin..
İyi yere tezgah açtılar..Artık nerden gelip nereye giden bir garip yolcunun parasıysa :)
Nası çete bu yaww..
Benim bildiğim çeteler bu kadar uzun süre organize olamaz.. Mutlaka kavga çıkar..
Bunlar çeteler üstü...brv
ulem ne carry tradeçi varmış memlekette be...dolarını alan gelsın vatandaş...
[quote=catedral;231428]Nası çete bu yaww..
Benim bildiğim çeteler bu kadar uzun süre organize olamaz.. Mutlaka kavga çıkar..
Bunlar çeteler üstü...brv[/quote]
ganimet proceksiyonları uzun vadeli...parayı,düzeni,hem finansal hem de politik olarak iice yıkmaya başladı...çalışmayan ,nüfusu genç olmayanı bitiriyor...bunun tersi karaktere sahip ülkelere kol kanat geriyor...bu benim adam artık buna dokunma diyor...çünkü ilerde çok çalıştırcak...üretim ve rollover maaliyetlerinden dolayı...
biz de krizden başarıyla çıktık,kendimiz başardık diyeceiz,aslanız kaplanız diyeceiz...
fdow bayılmış... buyur burdan yak şimdik... toparlamazsa açılış ilginç olacak yarın görünen o...
future vs. s&p..
[QUOTE=halojen;231431]fdow bayılmış... buyur burdan yak şimdik... toparlamazsa açılış ilginç olacak yarın görünen o...
future vs. s&p..[/QUOTE]
gece uzakdoğudan vurucu hareketi bekliyorum.. Bence bu haber ağır düşüşü engellemek amaçlı önlem haberi..
[quote=catedral;231432]gece uzakdoğudan vurucu hareketi bekliyorum.. [B]Bence bu haber ağır düşüşü engellemek amaçlı önlem haberi[/B]..[/quote]
şimdi aklımdan bunu geçiriyordum svg.caty.... galiba future etkisini azaltmak için özellikle gece servis edildi haber.. gün içinde harcanmadı..
don kişot gibiyiz resmen.. karşımızda müthiş bir güç var..
eğer düşündüğüm gibiyse, not artırımı da yakın zamanda gelmez,en azından haftasonunda... önümüzdeki hafta tepki amaçlı kullanılabilir..
blöf kokuyor bu hareketler.. her tepe zamanı da birşey buluyorlar yahu..
cümleten iyi geceler..
cümleten günaydın
Bol kazançlar
günaydın.... rastgelsin..
[quote=halojen;231433]
don kişot gibiyiz resmen.. karşımızda müthiş bir güç var..[/quote]
Hakikaten öyle abi... Zaten bu KY PY'ye karşı olayı beni cezbediyor biraz da. Yoksa birbirimizin parasını aldığımızı düşünseydim bu iş hiç hoşuma gitmezdi... Yine de işimiz çok zor...
Bu Prechter'ın 1986'da yayınlamış olduğu bir yazıdan alıntı:
"The I.R.S. categorizes capital gains as “unearned income.” That’s baloney. It’s hard to make money in the market. Every dime you make, you richly deserve. Don’t ever forget that. I wish you success."
"Vergi bakanlığı piyasadan elde ettiklerinizi "kazanılmamış gelir" olarak sınıflandırır. Bu saçmalıktır. Piyasada para kazanmak zordur. Kazandığınız her kuruşu sonuna kadar hakediyorsunuz. Bunu asla unutmayın. Başarılar dilerim."
SN Staratejist size bir Pm gönderdim fakat kutunun temizlenmesi lazım mış
son mini tepe gelecek mi?.... bugünün sorusu....
s&p haberi ile dow future birbirini dengeledi..yataya devam..
[quote=adalı54;231490]SN Staratejist size bir Pm gönderdim fakat kutunun temizlenmesi lazım mış[/quote]
Hatıra olarak saklamak istediğim mesajların sayısı arttıkça posta kutusunu boşaltmak gitgide zorlaşmaya başladı... :) Biraz boşalttım kutuyu şimdi...
Russel (ufak firmalar endeksi) dün zirve yeniledi. Bu adamların bir endeksi bir yere giderse genelde diğerleri de sırayla takip ediyor. Dow'da Cuma akşamı başlayıp artık standart haline gelen Bullish Monday ile tepe yapabilir. Bu bizi de Salı günü gibi short'lamaya çok müsait yerlere getirebilir. :)
73500 le tepe geldi galiba halojen abeyyy haritanın neresindeyük :)
[quote=seagate;231532]73500 le tepe geldi galiba halojen abeyyy haritanın neresindeyük :)[/quote]
[quote=halojen;231416]
[IMG]http://i42.tinypic.com/10518nr.jpg[/IMG][/quote]
:)......
haritaya göre son tepe 2 nin altında olacakmiş.. yane oldu deyelim bundan sonra düşüş gelmelii :)
[quote=seagate;231536]haritaya göre son tepe 2 nin altında olacakmiş.. yane oldu deyelim bundan sonra düşüş gelmelii :)[/quote]
tepki dalgasıysa bu, herşey olabilir.. dünkü feyk açılış gibi...
kendini şartlama 2nin altında olacak diye...
dün ne güzel flat girdiydim sabahki açılışta cörtledim :) radara yakalandıkk :) endeks açılmadan işlem sakat oluyormuşş :)
ew sayım tahmniim ..
[IMG]http://i39.tinypic.com/281hdl0.jpg[/IMG]
[quote=selçuklu;231591]ew sayım tahmniim ..
[/quote]
evet artık başlaması lazım patron, benzerlik de tamam...
dostlar boz kardeşimiz başın da bişi mi var gelmedi hasta falan değildir umarım
[IMG]http://i39.tinypic.com/281hdl0.jpg[/IMG][/quote]
boğalar kan kaybediyor bu sayıma göre tez bir kasap bulak ta kanı böyle yavaş yavaş süzülmesin, şelale olsun, hızlı olsun can çekişmesin boğalar yoksa yaralı boğalar bizi paralar
saraylı abide yok ortalarda bozayı abide yok .. üvv .. üüüüüü
paladan tek tuş 72800 talebim var.. yüzde 99 olmayacak :)
[quote=selçuklu;231629]saraylı abide yok ortalarda bozayı abide yok .. üvv .. üüüüüü[/quote]
burdayım be selçuklum...:D
söyle ,yapiim abi...:..::)
[IMG]http://i39.tinypic.com/281hdl0.jpg[/IMG][/quote]
patron teprik ederim çok güzel bi sayım olmuş yanlız sola kayan çizim biraz değişik olmuş şekil olarak kısa kalması güzel yanlız en olayı biraz falza olmuş gibi :P abi yıkıldım ya hahaha :..::..:
[QUOTE=saraylı;231631]burdayım be selçuklum...:D
söyle ,yapiim abi...:..::)[/QUOTE]
abi burdaysan iyi .. senin burda olman yeter saraylı abim ... .brv.brv
[QUOTE=zozo;231651]patron teprik ederim çok güzel bi sayım olmuş yanlız sola kayan çizim biraz değişik olmuş şekil olarak kısa kalması güzel yanlız en olayı biraz falza olmuş gibi :P abi yıkıldım ya hahaha :..::..:[/QUOTE]
he zigzaglar feci dimi .. :::::::D:D:D
selçuklu abeyy 3 nerde biter sizce 72500 de biterse kıymeti yok valla :)
[QUOTE=seagate;231661]selçuklu abeyy 3 nerde biter sizce 72500 de biterse kıymeti yok valla :)[/QUOTE]
valla bilmiyorum patron ... :D:D .. nerde biter nesıl biter .. i have no idea .. :::
harita var halojen abey sağolsun.. gps var selçuklu abey sağolsun emmmaa şöförde iş yok :D refüje giriyiii
aha pala tek tuş yaptı.. ya bu eleman 3 ü bitirmesin seans arasında olaya bak
tünaydın........
72.900..longg............