-
[quote=halojen;347269]yatayda para kazanmak fantezidir..gerek yok..kelebekler trend takibi yapar..
aslında yatay diye de birşey yoktur... gecikmiş trend vardır :)[/quote]
vallahi ben 77925 te stop oldum ama hızlı davranıp 78000 den tekrar short açtım.
yataylık bozulursa çok hızlı gidecek.
inşallah doğru yönde oluruz hep birlikte.......
-
iki çeşit fiyat konsolidasyonu var...trend değişimi yada mevcut trend içinde düzeltme hareketi..
10 gündür içinde bulunduğumuız şartlarda trend 3 kez değişti...en son bildiğiniz üzere aşağı bir oluşum var.. cuma ve bugün oluşan hareketler de bu aşağı trendin düzeltmesi niteliğinde...
şimdilik...
-
halojen, ne diyorsun palaya, feyk mi acaba?
-
[QUOTE=padişah;347308]halojen, ne diyorsun palaya, feyk mi acaba?[/QUOTE]
hemde nası :)
bir boğa paterni vermediğim sürece her yukarı feyktir..
-
[quote=halojen;347309]hemde nası :)
bir boğa paterni vermediğim sürece her yukarı feyktir..[/quote]
Allah'ına kurban, bas pala bas, BNP Paribas, in aşağı para bas.dng.dng
-
[QUOTE=padişah;347316]Allah'ına kurban, bas pala bas, BNP Paribas, in aşağı para bas.dng.dng[/QUOTE]
iner iner..bu işler parayla değil sabırla :)
inmezse de boğa kelebeğine müteakip yukarı kovalarız...dert değil yani..
her yol uyar..mühim olan piyasada her zaman kalabilmektir..
-
aylardır kelebeklerle trade ederim..henüz maliyetin üzerinde aksi sinyal geldiğine şahit olmadım..
yani 79bin üzerinde bir al sinyali oluşması mümkün görünmüyor..geçmiş tecrübelerime göre.. al gelecekse bu rakamın altında oluşmalı..
türkçesi, henüz bu yöntemle zararlı bir işlem yapmadım..ama herşeyin de bir ilki olabilir..bakalım.. :)
-
patron, makas niye daraldı? pala buradan short açmayı mı uygun gördü?
ya da KY short açsın diye mi makası daralttı acaba?
-
çünkü dönem dönem her sistem güzel performans gösterebilir.. ama sonrasında verdiklerini geri toplar piyasa..
10 günlük yatayda bile kazançlı işlemler olması umudumu artırıyor..stoploss'lar maliyetin daima %2.5 uzağında olmak kaydıyla tabi.. sinyal sonrası feyklerden kurtarmak için..
-
[QUOTE=padişah;347327]patron, makas niye daraldı? pala buradan short açmayı mı uygun gördü?
ya da KY short açsın diye mi makası daralttı acaba?[/QUOTE]
makas mı daraldı?..:)... takip etmiyorum ki..ekranımda sadece vob grafiği açık..
stresi baya azaltıyor..tavsiye ederim..
-
makas 450 puanda.
kelebek resimleri gibi geliyordur sana grafikler. dinlendirir tabii ki...
-
yeni tepe beklemiyorum şu son görüntüye göre..gelmesi stop ettirebilir..
ama oyun oynamak istiyor pala..bekliycem başka çare yok..