Daha elma var soteler ayu soteler tencerede.
Jelibon.
Printable View
Daha elma var soteler ayu soteler tencerede.
Jelibon.
Gurban olayım orta vadeli indikatörüme hiiç yanılmaz.
Jelibon.
Vay uyanık vixçiler sizi.
Kavurun lem şimdi.
Jelibon.
Yürü be oğlum be.
Nerde short vuracağıma yazmıştım sana.
Jelibon.
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Merhaba sayın jelibon
bi kac haftadır seni takip ediyorum ve gordumki sen bu isin pirisin ustadısın ve yuz milyonkezde haklısın yorumlarınla ilgili olarak baska yerde yok az sonrası yok olanı aynen net ve anlasılır sekilde yazıyorsun eline ve yuregine binlerke kez tesekkur.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Yalnız ustadım senden bir istirhamım var yardımcı olabilirsen cok makbule gecer.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ben bi kac kezde yazdım bu sayfalarda bilmem gordunmu bu sene acayip carpıldım.Tum birikimim ve artı kredi cektim onlarda gitti.Eninde sonunda anlayabildimki bu benim hasbel kader ogrendigim yarım yamalak aslına bakarsan hicte bilmedim sadece sazan avına oltaya gelen bilgilerimle burdan dahada fazla dayak yerim.dedim bırakayım bu isi inan becerebilseydim bırakırkırdım.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ustadım senden isitirhamım bu isi benim ogrenmeme yarayacak kaynaklar kitaplar ve dıkumanlar hakkında yardımcı olman.Yasar erdinc hıyarının kitabını aldım belli bi yerden sonra program istiyor oda bini bin para(meta stock-kırılmıs programın da bulamadım) ulan dedim bunlar dansıklı dovuslu almıyacam programı.Zaten sıfırıda tukettik.biliyorum bir kac kitap bir kac ayla bu isi olmaz en azından bunu ogrendim.Bu isi bırakamayacagıma gore en azından don gomlek carpılmamayı ogrensem yeter.Yardımcı olabilirsen sevinirim.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Valla yorumlarınla epey bi yardımcı oluyon ve ısık tutuyon.Cok tesekkurler.Birde bana nereden baslarım baslangıc kaynakları konusunda yardımcı olursan ziyadesiyle minnettar olurum.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Tesekkurler[/SIZE][/FONT]
Ve papatyada olmayan tepeye minör tepe olabilir dikkat dedik.
Papatya da ne olacak bakacağız şimdi?
20 mi tepe, 20 den 31 e herangigünmü tepe, 31 mi tepe?
Öküzün tercihi bunlardan biri tepe 11 kasım dip, sonra rallidir 2011 sonuna 2012 ye.
Jelibon.
jelibon Nickli Üyeden Alıntı
Spy haftalık tarihler
26 eylül
19 ekim
25 ekim
30 ekim
Jelibon.
Napcaz şimdi?
19 ekim eksi 72 saat sınırları, varyansa uyar.
Esasen 19 ekimdi.
Kalkıp almazlarsa yarın dip olmazsa tehlikeli olur.
Yada 19 u dip.
Jelibon.
Şimdi esaslı oldu işte bu iş.
Aslolan tarihtir.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;379131]Tabii bunlar bizi bağlamaz.
Trade plan açık nettir.
oew 1240 ve 1261 dir.
Vix sat setupu çıkınca short olacağım.
Ve buna 1240 dan başlayacağım. Her 10 puana 1/4 short açacağım.
Burada 1258 i düşüş dibini geçtiği anda kendini ele verecek.
Bu köftehor bakalım ele verecekmi? Sürüncemeyi sürdürecekmi?
Ele verirse ve geçerse aşağıya olan düzeltme B düşüş olacak ve ardından 2 yukarı C yukarı gelecek.
Ele vermeden dönerse yani 1258 ihlali yapmazsa, aşağıya düşüş düzeltmemi v aşağımı soru işareti olacak kafamızda.
Her ihtimalde hem tarihle hem vix setupla sabırlı olmak gerekiyor.
Kişi hiç risk istemiyorsa iki seçeneği vardır,
1. 31 ekimi görmek. Yani fibo pencereyi görmek.
2. Hem fibo pencereyi hem ana tarih olan 11 kasımı görmek.
Jelibon.[/QUOTE]
Jelibon farkı budur.
Jelibon.
Sayın Deniz,
Mesajınızı aldım, size yazacağım cevap ilk boşluk bulduğumda.
Jelibon.
Neden vix tokatlama olayı peki?
Bakın vix leading indikatördür endeks geriden gelir.
Bir çok sefer insanlar buna erken atlıyor.
Evet haklılar puanda oluyor ama çoğu kez palam geliyor onları geri çiziyor.
Endeks vixden geriden gelir her zaman.
Jelibon.
[quote=deniz;379476]...[FONT=Times New Roman][SIZE=3]bu sene acayip carpıldım.Tum birikimim ve artı kredi cektim onlarda gitti.Eninde sonunda anlayabildimki bu benim hasbel kader ogrendigim yarım yamalak aslına bakarsan hicte bilmedim sadece sazan avına oltaya gelen bilgilerimle burdan dahada fazla dayak yerim.dedim bırakayım bu isi inan becerebilseydim bırakırkırdım.[/SIZE][/FONT]..[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/quote]
aslında yukarıda yazdığınız satırlar beni de anlatıyor.
o yüzden akıl vermek adına değil ama daha önce de bu forumda çeşitli defa yazdığım birşeyleri tekrar etmek isterim.
Sn.Jelibon'un deyimiyle bu iş profosyenel işidir.
Tecrübe ile sabittir. Kayıplar asla borç ile kapanmıyor. Hele hele KREDİ ile ASLA.
Kendinizden başkasına da güvenmeyin derim. Kimseyi suçlamak adına değil bu yazdıklarım.
[U][B]Bu işin en iyisi bırakmaktır.[/B][/U] Bunu yazmak çok kolay ama uygulamak ise tam tersi çok zordur. Kendimden biliyorum.
Not:Trade için en kolay yol kendinize bir basit sistem oluşturup bunu takip edebilirsiniz. Örneğin; Sn.Jelibon'un 10 ho altı kısa, üstü long olmak deyimi bile bana göre çok iyi çalışan basit ama etkili sistemdir. Zaten bana göre sistemin en iyisi basit olandır. Kitapların belli bir aşama kaydettikten sonra faydalı olduğunu gördüm, en azından kendim için.
Yarınlarınızın bugünden iyi olmasını Dilerim...:)))
Sevgiler, Saygılar.lelele
[QUOTE=jelibon;375318]dÜNYANIN EN BÜYÜK ŞİRKETİ TÜM ZAMANLARIN REKORU.
ELMA HEDEF 435.
İSYANIM VAR DİYOR ALAYI AYUYA.
jELİBON.[/QUOTE]
20.9.2011 Jelibonca.
Bakalım seans sonrası nolcek, bir ara öküz piyasa bitti ddedik elmada ama eksik halka bu vardı.
Tam hedef değilmemişti.
Jelibon.
İntel ve Yahoo seans sonrasında %3 artıda.
Sıra elmada.
Bekliyoruz.
Jelibon.
10 ho noktasal borusal sıpa.
10 ho yeter piyasaya.
Jelibon.
dax, tsx, tr, sp
hepsi 10 hodan resim gibi.
10 ho piyasanın kralıdır.
Jelibon.
Elma %5 aşağıda.
Gerçek fiyatlarda birşey varsa elmadadır.
Genelde diğer kağıtlarda borsada bilinen aksine neden olduğunu anlamam ama seansta almadıklarını seans sonrası alım olabiliyor,
ama elma zaten iyi ve değerli.
Elmada olana gerçkleşmenin satılması.
İyi Geceler.
Şunu da ekliyim günün en önemli bilançosu bunların hiçbir değildi, bac dı bank of america.
Jelibon.
1222 (-7,+7) sınırları son derece önemlidir.
Bu oew mi 1240 oewmi?
Şimdi dip ve tepeler oluşumdur.
Burada dip oluşumu değil tepe oluşumu içerisindeyiz.
Ve bir sonraki trade shorttur. Bahsedilen spdir.
Ama önce öküzler işi iyice sıkıştırıyor görüldüğü gibi.
Sabaha sayımı veriririm.
İyi Geceler.
Bide 1240 oew -7 si 1233, bugünün en yükseği.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;379477]Ve papatyada olmayan tepeye minör tepe olabilir dikkat dedik.
Papatya da ne olacak bakacağız şimdi?
20 mi tepe, 20 den 31 e herangi bir günmü tepe, 31 mi tepe?
Öküzün tercihi bunlardan biri tepe 11 kasım dip, sonra rallidir 2011 sonuna 2012 ye.
Jelibon.[/QUOTE]
Bir diğer öküz tercihide 20-31 de düşüş 11 kasımda tepedir.
Burada bu iki tarihte ewde bir yerlere gelecek.
Bu gerçek olursa 20-31 arasında gelecek satışın düzeltmemi sertmi olacağı çok önemli olacaktır. Aslında vix bunu destekliyor.
20 ekim tepe 18-19 da olabilir, 31 ekim dip (veya bilinmeyen) 11 kasım tepe.
Tarihler eksi artıdır. Buna göre trade olmaz, esas trade görüp bitince olur.
Jelibon.
eurusd paritesinde böyle bişi gözüme ilindi...deyim ki acaba noktasal- borusal olur mu? jelibon abii...:D
[IMG]http://img10.imageshack.us/img10/1600/eurusdnok.png[/IMG]
[QUOTE=jelibon;378900]Şimdi son derece kritik günlerdeyiz.
Ayunun en şanslı olduğu ihtimal hala iv de olduğumuzdur. Bu ihtimal orta vade indikatörün alda olması sebebiyle azdır.
[COLOR="Red"]12-17 tepesi ardına gelecek düzeltmenin boyutu bunu ortaya çıkarır.
Düzeltme %2-3 lerde kalırsa bu ihtimal patatese çıkar.
1168-1176-1187 destek tutarsa ayu patates olur. Birde aşağıdaki gap yeresi yani ilk gap değil ikinci gap.[/COLOR]
Buralar tutmazsa piyasa %10 üzeri düşecektir.
Alda olan orta vade sinyal değişikliği burada anahtardır.
Alda kaldıkça düşüşler alım fırsatıdır. Hedef ise 1300 ler civarıdır.
Flate veya sat için nasdaq ve spden uyum beklenilir.
Mesela nasdaq flate geçti, sp geçmedi sattan emin olunamaz.
Burada ben bunun yapısını bilirim bu gidecek tam çıkacakken flate ve sata son darbeyi vurmayacak. Vurursa emin olunulur ve aynı yönde olunulur. Vurmazsa tüm düşüşler alım fırsatıdır.
2 yukarıdaysak aylardır olan ayusal düşüncelerin nötrale geçtiği yeni öküz piyasalardan bahsedilmeye başlandığı zamanları göreceğiz. 2 lerin amacı budur zaten.
Dün gördüğümüz tepe iii yukarıda olabilir v yukarıda olabilir. Birde bu sorunumuz var.
Bu hafta sonuna kadar günlük trade'e devam.
Orta vadeli portfolyoda 1/4 short 1220 den devam.
Geri kalan 3/4 ü İnşallah verirde rahatlarız.
Jelibon.[/QUOTE]
Hatırlanıldığı üzere 1220 short tam %2-3 yeresinde kaarı alınmıştı.
%2-3 lük senaryo aynen geçerli oldu ve ayu patates edildi.
Jelibon.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;378910]Spy yeni.
Geçen hafta 23 yıllık desteğe değiş.
Bu grafın güzelliği nerede?
2010 dibi burada geldi.
Kalkıp buna değip 7 trade gününde %13.5 yukarı atması piyasanın acaba 2011 dibi bittimi sorusunu akla getiriyor?
Yani bittiyse herhalde buradan güzel yere olmazdı.
Hemde herşey mevsimsell sırnırlamalara uygun, mayısta sat git, ekim kasımda al orta vadede kazan.
Hemde tam %20 sınırında ayu/boğa piyasa ayrım yerinde.
Burada parametre bunun yanındadır. Hiçbir crash parametre crash göstermeden olmadı. Hatırlarsınız bu düşüşler olduğundan beri paramatrenin crash vermemesini sorguluyorum.
Ayunun yanında ise burada dow teori vardır. Son diptede dow ve tran aynı anda dip alçaltarak rekonfirmeyi verdiler.
23 yıllık destek ilerdede takipte olacak ve haftalık veya aylık altında kapanışlar son derece olumsuz olacakken,
tam gidip oradan dönmemiz 2011 dibi bitmiştir tezinide karşı iddia olarak gündemde tutacak.
[COLOR="Red"]Bana göre bu konularda 20-28 fibo pencere ve 11 kasımda daha net görülecek piyasa.
Benmim için yeni öküz piyasaya geri döndük, 2 yukarıdayız, iv bitmedi bir aşağı daha var fikirleri 11 kasımda daha açık ortada olacaktır. Kısaca bazı ihtimaller 15-30 trade gününde ihtimal olmaktan çıkacaktır.
O günlere daha varken yorum zor olur.
Ancak şu biline: 11 kasımda umulmayan kadar tepede, umulmayan kadarda dipde olabiliriz.[/COLOR]
Jelibon.[/QUOTE]
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;378910]
Ancak şu biline: 11 kasımda umulmayan kadar tepede, umulmayan kadarda dipde olabiliriz.
Jelibon.[/QUOTE]
8 agu dibi %10.
4 kasım dibi ise şimdilik 1075 den 1135 olarak 160 puan gördü.
Tradede orta vade tradeden daha geçerli bir yöntem yoktur ve bu topic kalp krizi geçirmeden bunun peşindedir.
Kısa vadeyle işimiz olmaz olamaz.
İki adet verilen tarihin geliş yönünün tersine nasıl puanlar verdiğini bırada gösterdik. Beklersin terse işlem yaparsın uçarsın. Çok basittir tarihe dip olursa alırsın, tepe olursa satarsın.
Papatya tradede tek gerçektir. Bu iki dipleme birbirinden uzak olmayan bunu çok iyi gören Türk palasını tebrik ediyorum. Hiç istifini bozmadan 48000 den beri konjektürünü olumlu tuttuğu için.
Şimdi önceki iki fibo pencere 1-8 ağustosun (9 agu gün içi dip) son günlerinin nasıl yıkıcı aşağı olduğunu, bir sonraki pencere 23-30 ağustosun (31 agu tepe) nasıl yukarı gittiğini ve oradam-n gelen düşüşün 23-03 ekim penceresinde 04 ekimde nasıl hızlanarak aşağı düşüşü kapitule ettiğini canlı heycanlı gördük.
Bu 3 fibo penceredede doğru yoruma geldik. Bir tek ağustos başındakinede bradleye 31 teemuzdu galiba biraz fazla taktık. Neyseki ondada fibo pencere risk almak istemeyen 8 aguyu beklesin yazısı işi kurtardı. 8 agu zaten aynı zamanda ana tarihti.
Şimdi bu 3 fibo pencerede hatta 7 temmuz ana tarihinden 8 agu dibine ve ardından
31 agu tepesine ve 4 kasım dibine ve yeni pencere 20-31 ekime
3-4 tradle dünyanın puanı kazanılırdı.
7 temmuz-8 agu, 1350-1102, 248 puan.
8 agu-31 agu, 1102-1231, 122 puan,
31 agu-4 ekim, 1231-1075, 156 puan,
4 ekimden yukarı 1075-1233, 158 puan,
670 puan diyelim spnin yarısından fazla puan potansiyelini canlı heycanlı aldırmaya çalıştık.
Bunun elbet tam hepsi alınmasada bu potansiyeli ortaya koyduk.
Şimdi bu puanlar olurken dönüp durmak palavradır, hatta day trade bile çok zordur. Çünkü her şekil arada kalırsın.
Trade ediyorsan öncelikli yapman gereken bu şekle alışmaktır, sabırdır olay, pozda oturmaktır olay.
Bu yöntemi ben bulalı yıllar oldu ve bu topic bunu anlatabilmek için kuruldu.
Blogada bunun için kurulmuştu. Biz 2009 da şubat martta long çekmiş adamız ardında süreçle 12000 lerden dünyada tek bahsetmiş adamız. O zamanları hatırlıyorujm TR de ikinci dip yok dediğimi. Belki bir çok insan long çekmiştir ama yıkıcı ayu rallisinin 12000 lerini dünyada sadece Jelibon yazmıştır.
Jelibon.
Yine şehit var.
20 yi geçen şehit.
Nasıl olacak lan bu iş.
Neyi beklediniz ramazandan sonra, infial bekliyorsunuz veririz.
Jelibon.
Şimdi önümüzdeki iki tarihte 20-31 ekim ve 11 kasım ana tarihdiir.
Fibo pencere boru değildir.
Umulmayan kadar tepeye atabilir.
Umulmayan kadarda dibe.
Risk istemeyen burada bu tarihleri görmeli.
Jelibon.
Ew açısından
3 ihtimal vardır.
İlki 2 yukarı a yukarı 1221 de bitti.
2 yukarı b aşağı 1191 de bitti ve
2 yukarı c yukarı 1191 de başladı.
Bu ihtimalde 20-31 ekim tepe adayıdır.
Yukarı devam ederse burada önceden verilen bu tarihler tepeye gelecektir. Bu aralığın içinde 26 ekim yeni ay ve 28 ekim bradleyde var. Orta vade indik ve momentumlar sata geçmedikçe ağırlıklı ihtimal budur.
İkinci ihtimalde iii aşağı 9 aguda bitmiştir. 1102.
O günden beridir iv yukarıdayız.
iv a yukarı 1231 de bitmiştir. 31 aguda.
b aşağı 1075 de bitmiştir.
c yukarı bitmek üzeredir. Bunun mutlak şartı 1258 i dibini geçmemektir. Bunda 20-31 ekim dibe gelecektir ve gelecek dip 4 kasım dibini aşağı geçecektir.
3 üncü ihtimalde
2 yukarı a yukarı 1221 de bitti, a aşağı 1191, dünkü tepe 1233 b yukarı ve c aşağı gelecek.
Burada bir üçgen gelişebilir abcde. Bu biraz sıkıcı olur.
Zigzagsa b aşağı 1191 i aşağı geçecek ama düşüş sınırlı olacak. 20-31 sert olmayan dipleme.
Üçgense abcde sürünme olacak ve sonuçta c yukarı için yukarı kırılacak. 20-31 üçgenden yukarı çıkış.
Bu ihtimallerde 20-31 ekim arasında hareket olacağı gözüküyor aşağıya veya yukarıya ve umulmayan kadar olabilir. Hatta son ihtimalde bu sürecin volatil olabileceği görülüyor.
İş çok basit 10 ho üstü long altı shorttur. Aşağıdan almış olan 10 ho kırılana kadar tutar.
Flat olan ise 20-31 i görmeyi bekler. Bunun sonu dipse alır, tepeyse satar.
Ben artık çok yazmama gerek yok, yeni birşey yazmayacağım bu süreçte.
Burada farklı gelebilecek şey 1258 geçilmesiyle olur ancakki bu olmadıkçada bu 3 ihtimal geçerlidir.
Basit gidiş ise şudur, 1222 oew 7 sınırıyla üstü long altı shorttur.
Başarılar.
Jelibon.
[quote=jelibon;379501]Yine şehit var.
20 yi geçen şehit.
Nasıl olacak lan bu iş.
[B]Neyi beklediniz[/B] ramazandan sonra, infial bekliyorsunuz veririz.
Jelibon.[/quote]
her konu ayrı terör konusu ayrı:mad:
yazıktır Evlatlara-Analara-Babalara:(
tüm vatandaşların bu konuyu ülke yönetimindekilere sorması lazım derim:mad:
öncelikli sorunumuz ülkemizdekidir, yok Suriye, Libya, Sudan vb. sonradır:(
Öyle bir gaza gelme varki, baştakiler kendini padilşah sanmaya başladı, zam yaparken kızanı ilk defa gördü bu topraklar, hem zam yiycen hem laf.
Ardındanda madem dünya ülkesisin 3-5 çapulcuya karşı gelemiyorsun. Gaza devam.
Yazıklar Olsun.
Duble yola devam.
Yetmez 3 şerit olsun, sahi kanal ne oldu?
Kanal yapıldıda bizmi geçmedik?
Ulem ABD olsaydı kandil mandil kalmmıştı be. Uyumaya devam.
Jelibon.
/marketstate/country/us
Apple Inc.
After Hours
AAPL
/quotes/zigman/68270/quotes/nls/aapl
$
422.24
Change
0.00 0.00%
Volume
Volume 5.94m
Oct 18, 2011, 6:09 p.m.
Quotes are delayed by 20 min
/quotes/zigman/68270/quotes/nls/aapl Previous close
$ 419.99
$ 422.24
Change
+2.25 +0.54%
Apple ilk şoku atlatmış, tabii seans önemli.
TR 10 ho - 100 ho arası şıkışma.
Ben çıktım, gece bakarız.
Jelibon.
[quote=jelibon;379512]Öyle bir gaza gelme varki, baştakiler kendini padilşah sanmaya başladı, [SIZE=4][B]zam yaparken kızanı ilk defa gördü bu topraklar, hem zam yiycen hem laf.[/B][/SIZE]
Jelibon.[/quote]
tv de izledim inanamadım yok dedim değiştirdim kanalı aynı terane gerçekmiş pes ki ne pes:mad:
madem yazmaya başladım bunu da yazayım
her Cuma Cumhur ve Başbakan çıkıyor cumadan ve başlıyor tvlere gündemi yorumlamaya bu nasıl bir anlayış bu nasıl bir alt bellek kazıması önde devlet arka fonda cami
bireysel olarak herkes inancını yaşar ama [B]devlet erkinde bulunan bireyler bireysel inancını ulu orta teşhir ederek yaşayamaz.[/B] Bu sadece politikacılar için değil tüm kamu ve kamusal alan için geçerlidir. Bu durum [U]taraf olmak[/U] ile [U]taraftar olmak[/U] gibidir. Bu kavramlar benzer gözüksede içerik tamamen zıttır. Zaten bunu toplum olarak anladığımızda çağdaşlaşma anlamında da ilerleyebiliriz diye düşünüyorum.
[QUOTE=jelibon;379323]Destekler
58000, [COLOR="Red"]57600-57700[/COLOR], 57200, 56700-56800, 55700.
10 ho kapanışta kırılmasıyla yeni long yok.
Jelibon.[/QUOTE]
100 ho geçilememesi 10 ho kırılması ara yok tak 57600-57700.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;379489]1222 (-7,+7) sınırları son derece önemlidir.
Bu oew mi 1240 oewmi?
[COLOR="Red"][SIZE="6"]Şimdi dip ve tepeler oluşumdur.
Burada dip oluşumu değil tepe oluşumu içerisindeyiz.[/SIZE][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][SIZE="5"]Ve bir sonraki trade shorttur. Bahsedilen spdir.[/SIZE][/COLOR]
Ama önce öküzler işi iyice sıkıştırıyor görüldüğü gibi.
Sabaha sayımı veriririm.
İyi Geceler.[/QUOTE]
Trdede fark yoktur hani, palam herşeyi önceden görür.
Bir sonraki tradein short olması long riskdir demekdir doğal olarak.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;379465]Dün 90 lık satış günüydü, arkası genelde olumsuz olmaz. Yatay artı karışık kapanış olur.
Esas önemli gün yarın sp seansıdır.
Gece aple bilançosu var, iyi gelirse bu piyasa 1220 leri bir kere daha zorlayacaktır.
Bizim kıstasımız burada 1200 altı üstü kapanışlar.
Ayu sattı 1224-1190, 34 puan ama devamı için 1200 altı kapanışlar ister.
Bu olumsuluklarda 1200 i bile kıramayan ayuya ise acırım.
Şöyle heybetli bir ayuysa gücünü göstersin yarın seansında.
Bu hafta opsyon haftası olmasıda piyasada ayrı voltilite ve hacim getirir.
[COLOR="Red"][SIZE="6"]Tr'de aşağıdan almış traderın stopu 10 ho altında kapanıştır.
Garanti oew noktaları 6.58 yerine yeni dip 6.44 ve eski rakam 6.08 dir. Arası alım yeresi ve hedef 8-9 dur.
İyi Geceler.
[/SIZE][/COLOR]
Jelibon.[/QUOTE]
6.08'e ihlal 6.08-6.44 alımının stopudur.
Jelibon.
İyi Geceler.
Jelibon.
[B][B]Annemin kokusunu duymazsam ölürüm diyordunuz sayın başbakan, Anneler de evlatlarının kokusunu duymayınca ölüyorlar . Bugun kaç anneyi öldürdünüz ?
CAN DÜNDAR............[/B][/B]
[QUOTE=jelibon;379509]
Basit gidiş ise şudur, 1222 oew 7 sınırıyla üstü long altı shorttur.
Jelibon.[/QUOTE]
Jelibon.
range trade.
Jelibon.
100 ho.
Jelibon.
Vix.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;379471]he he ayu kavurma, asrın öküzleri 3 üncü golü attı.
3-2 durum.
Jelibon.[/QUOTE]
Durum 3-3.
Jelibon.