3000-3500 puan kazandırmıs sıstemlere sımdı haddını bıldırcek mı bakalım...
Printable View
3000-3500 puan kazandırmıs sıstemlere sımdı haddını bıldırcek mı bakalım...
Way be..İşeyen bebe uğurlu geldi ha. Tabi abi o da bir nevi küçük şelale oluşturdu..bu bebe sağa işiyo..bi arkadaş da (EW nin post modern yorumcusu bir arkadaşımız ve eski mafya babası bir arkadaşımız olabilir) sola işese sağlı sollu şelalecik olabilir..:)
zistem gereği 69750 şort emme 1/4 açtım şortu çünkü histem yarına gapı tepene yicen diye bagırıyooo..
[quote=Astatin;247719]Way be..İşeyen bebe uğurlu geldi ha. Tabi abi o da bir nevi küçük şelale oluşturdu..bu bebe sağa işiyo..bi arkadaş da (EW nin post modern yorumcusu bir arkadaşımız ve eski mafya babası bir arkadaşımız olabilir) sola işese sağlı sollu şelalecik olabilir..:)[/quote]
gel öpimmm :D
[quote=Astatin;247683]yalnız müsterih değilim..sistemler şort..histemler şort..herkes şort **....eee nassı olcek bu iş.üww[/quote]
şöyle olacak kapattıkça millet cörtleri lönkledikçe verecekler üvvvvvv :) neden çinkü 2008 tecrübesi .. neden bugün stopları pattlattılar çinkü orta vadeli tepe yaptık üvvvvvv neden yemekteyken... çinkü 500 makas çinküü benkede pörtföy boşalttular üvvvvvvv ayrıca sabah beri satıştaydı citideki eleman benkede non stop verdü üvvv üvvv
------
halojen abeyyyy tepeyi yaptık abi galiba.. şimdi düşüp son tepeye çıkacaz abi galiba üvvvvv 65 lere düşüş sonra diğer tepe ordan şelala nası abi plan üvvvvvvv
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5531[/URL]
oy verelim
ya eskiden tek topikdeydik daha iyiydi gelen mesjı değerli bilgileri anında
görebilyoduk şimdi topik topik gezmekden ............
tek bir topikde toplanmak lazım
Cümleten iyi aksamlar
15'lik de 60'lık da short girdi geceye, dolayısıyla ben de. :)
kapanış nötr.... yalnız böyle tepe olmaz... sert düşmeye başlarsa gene sert yükselişle karşılaşır... başımız döndü artık adam gibi bir tepe olsa da yönümüzü tayin edebilsek... teorik olarak 64.675'ten başlamış olan yukarı trendin devam ettiği söylenebilir..
[quote=oguzhan;247744]ya eskiden tek topikdeydik daha iyiydi gelen mesjı değerli bilgileri anında
görebilyoduk şimdi topik topik gezmekden ............
tek bir topikde toplanmak lazım
Cümleten iyi aksamlar[/quote]
dogrudur topıgın tek olması gerekır ..aksı durumda yorumlar kacırılabılır ...kayıp yıne bılgılenememızden dolayı bızlerın olur
[QUOTE=seagate;247732]
halojen abeyyyy tepeyi yaptık abi galiba.. şimdi düşüp son tepeye çıkacaz abi galiba üvvvvv 65 lere düşüş sonra diğer tepe ordan şelala nası abi plan üvvvvvvv[/QUOTE]
siigeytim ne kolay tepe yapıyosun yavv... :) du bismillah daha ne düştü ki...
bundan sonraki tahminlerin riski fazla,bu yüzden gerekmedikçe yorum yapmıyorum..
70.70-71.20 aralığını vermiştik dün... bugün satış yedi... buralar tepe olabilir, olmayadabilir... sabretmekten başka yapabileceğim birşey yok benimde... dikkatli olmak gerekiyor..ancak sinyal oluşunca emin olacağım düşüşten... şimdilik öyle birşey yok
sa hayırlı cumalar bol kazançlar
saygılar