-
[quote=Astatin;297962]strobaba üstad,
boll demişken, aylığın üzerine bir bol band at bakem..95 mi desem 105 mi desem...:D:D[/quote]
Hayırlısı olsun patron...:)))
:o:o [COLOR=White]Ben şahsen kendim için yeni bir tarz geliştirdim ve şimdilik çok memnunum. Yani çok hızlı sistem, istediğin sinyali seç beğen uygula, ters sinyalde zarardaysan çıkmak zorunlu metodu... Heyecan amacıyla 1dk'lığa falan dalınca gereksiz kayıplar oluşuyor ama normalde şimdilik çok memnunum. Sistemden ters sinyal gelene dek karda otur kuralını da ekledim mi çok sorun kalmayacak sanki.. Yatayda zaten çok çarpılmıyorum ben, o bölgelerdeki sinyalleri de histemimle eledim mi sıkıntı kalmamalı.. üvvv. Du bakalım.. üvvv...[/COLOR] :o:o
-
01 Ekim 2010 / 11 Ekim 2010 arasında
5dk da yapılan işlemlerim bu gün 30 adedi bulmuş. Edilen kar 6.700 puan olmuş.
1200TL civarı komisyon kesintisi olmuş. Onbinde 1 den. ( her işlem 25 kontrat ile yapılmış.) Komisyon düşülünce 14.000 TL civarı kalıyor.
Aynı dönemde 60 dk ile olan hesabım ise;
4. pozisyonu içinde ve şuana dek 2000 puancık artıda. Buda 25 kontrat ile uygulanıyor ve buda şu akşam kapanışına göre 5000TL karda. Komisyonunun lafı bile olmaz.
Bunları ukalalık olsun diye yazmadım. Daha ziyade fikirlerinizi almak için paylaştım. Biliyorsunuz zaten çok az yazabiliyorum.
Soru şu;
Ay sonlarında ulaşılan sonuçlara ayın 11 inde ulaşıldı. Buralarda çekilip yeni ayı beklesek mi?
Yoksa devam mı? etsek.
Olasılıklar;
a) Hızla yükseldiği için aniden ve daha sert geri geleceği tutarsa bir bukadar daha kazancı havaya mı atmış oluruz.?
b) Hızla yükseldiği için yukarılarda yataya bağlayıp, alın verin, alın verin, vob'ta can verin mi yapacak.
c) Yoksa çaktırmadan ve aşağı eğimli ama testere formasyonuyla en sevilmeyen hareketimi yapacak? ( 300 puan yukarı, 500 puan aşağı ve sürekli bu şekilde süregelen hareketler.)
d) Ne olursa olsun sistem ile devam..?
e) Yeter bu kadar ay başına kadar nakit kal. Hemde vade sonu gıcıklıklarıda olacaktır.?
Sistemli olan arkadaşlar aşağı yukarı aynı seviyelerde kazanç sağlamışlardır. Bu durumda aynı şeyleri düşünüyor olabilirler.
Tecrübeler ve fikirler benim için önemlidir.
-
[quote=qazzaq;297970]
Sistemli olan arkadaşlar aşağı yukarı aynı seviyelerde kazanç sağlamışlardır. Bu durumda aynı şeyleri düşünüyor olabilirler.
Tecrübeler ve fikirler benim için önemlidir.[/quote]
Sistemci arkadaşların tecrübeleri daha önemli, ama sistemci olmayan biri olarak fikrimi söyleyeyim: ben olsam aynen devam ederim. Geleceği herhangi bir şekilde tahmin etmenin imkansız olduğuna inanıyorum. Şimdi trend oldu, bundan sonra yatay olur düşüncesine inanmıyorum. Şubat'taki düşüş trendinden hemen sonra arada yatay olmadan hemen yükseliş trendi gelmişti.
Sonuçta kimse geleceği bilemez. Ben olsam bugüne kadar başarılı olan metotlarımı aynen devam ettirirdim.
-
bu saatte 80 üye okuyor enteresan :)
-
[QUOTE=a.kaya;297987]bu saatte 80 üye okuyor enteresan :)[/QUOTE]
herkes yarını merak ediyor.kaya kardeş.:)
-
Teşekkürler Sn. Strategist
Kişisel kanaatimde aslında bu yönde ama iyi kardaykende alavere dalavere işlemlerde pekte geri veresim gelmiyor içimden.
O zaman tepelerde ve birde üstüne vade sonlarında büyük agresifliklerin olma olasılığı yüksek olacağını satarak 60dk ile işlemlere yarın son verip 5 dk ile yola devam edelim bakalım.
60dk da stoplarda büyük ve hantal olduğundan onu seçtim pikaçuuuuu.. :)
Birde ABD de bilançolar başlamış. Bol makyajlı bilançolarda gayet ters işlere gebe. Vade sonlarını ayrıca hiç sevmem. Bunlar birleşmişse bir önlem almak şart.
Birde üstüne "İMKB üzerinde yarın da dışarıda borsalardaki hareketlerin, global taraftaki likidite koşullarının, içeride Moody`s in geçen hafta Türkiye`nin kredi notu görünümünü `pozitif` e yükseltmesinin,[B] önümüzdeki döneme ilişkin Türkiye`nin kredi notuyla ilgili güçlenen artırım beklentilerinin[/B], tahvil-bono piyasasında faizlerde geçen hafta başından beri gözlenen gevşemenin olumlu etkilerinin sürmesini beklemekteyiz."
diye TEB yatırım gibi kurumların pekçoğundan yeni bir ülke notu beklentisi veriliyor piyasaya. S&P de 12 ile 24 aydan evvel arttırım heleki seçim öncesi yapılmaz gibi birşey söylemişti. Buna rağmen
insider trading in ağababasınıda yabancılar yaptığını göre, negatif koşullar daha fazla.
Her an herşey beklenir bunlardan.
Allah bol kazanç ve sabır versin herkese..
-
[quote=qazzaq;297970]01 Ekim 2010 / 11 Ekim 2010 arasında
5dk da yapılan işlemlerim bu gün 30 adedi bulmuş. Edilen kar 6.700 puan olmuş.
1200TL civarı komisyon kesintisi olmuş. Onbinde 1 den. ( her işlem 25 kontrat ile yapılmış.) Komisyon düşülünce 14.000 TL civarı kalıyor.
Aynı dönemde 60 dk ile olan hesabım ise;
4. pozisyonu içinde ve şuana dek 2000 puancık artıda. Buda 25 kontrat ile uygulanıyor ve buda şu akşam kapanışına göre 5000TL karda. Komisyonunun lafı bile olmaz.
Bunları ukalalık olsun diye yazmadım. Daha ziyade fikirlerinizi almak için paylaştım. Biliyorsunuz zaten çok az yazabiliyorum.
Soru şu;
Ay sonlarında ulaşılan sonuçlara ayın 11 inde ulaşıldı. Buralarda çekilip yeni ayı beklesek mi?
Yoksa devam mı? etsek.
Olasılıklar;
a) Hızla yükseldiği için aniden ve daha sert geri geleceği tutarsa bir bukadar daha kazancı havaya mı atmış oluruz.?
b) Hızla yükseldiği için yukarılarda yataya bağlayıp, alın verin, alın verin, vob'ta can verin mi yapacak.
c) Yoksa çaktırmadan ve aşağı eğimli ama testere formasyonuyla en sevilmeyen hareketimi yapacak? ( 300 puan yukarı, 500 puan aşağı ve sürekli bu şekilde süregelen hareketler.)
d) Ne olursa olsun sistem ile devam..?
e) Yeter bu kadar ay başına kadar nakit kal. Hemde vade sonu gıcıklıklarıda olacaktır.?
Tecrübeler ve fikirler benim için önemlidir.[/quote]
[B]d[/B] şıkkı elbette tartışması bile olmaz bunun. bir sistemi kullanmaya karar verdiysen kullanırsın aklından böyle şeyler geçtiği için kendini cezalandırmalısın.;)
-
Sistemciler tikkat tikkat... Matriks'in son versiyonuna LinRegSlope fonksiyonu eklenmiş... Metastock'da olup da uzun süredir Matriks'de görmeyi beklediğim fonksiyonlardandı... Özellikle R2 ile birlikte kullanıldığında dadından yenmez... Tikkat tikkat...
-
günaydın..
bol kazançlar....
-
hayırlı sabahlar bol kazançlar...
-
-500 garanti açarız artık fıçırlar gebermiş :)
-
hayırlı sabahlar bol kazançlar...