Bollinger Bantları çok daraldı. Bundan sonraki hareket patlama olarak gelebilir. Kemerlerinizin bağlı, koltuklarınızın dik ve masalarınızın kapalı konumda olduğundan emin olunuz. :)))
Printable View
Bollinger Bantları çok daraldı. Bundan sonraki hareket patlama olarak gelebilir. Kemerlerinizin bağlı, koltuklarınızın dik ve masalarınızın kapalı konumda olduğundan emin olunuz. :)))
bu sinyalin kesinleşmesini istiyorum annadınmı..poz almak için değil, pozumun doğrulanması için..ehueheueue
[IMG]http://i47.tinypic.com/1y3lmb.jpg[/IMG]
zistem 250 de sat 275 te al çıkıyor.dng
yalnız müsterih değilim..sistemler şort..histemler şort..herkes şort **....eee nassı olcek bu iş.üww
[QUOTE=Astatin;247683]yalnız müsterih değilim..sistemler şort..histemler şort..herkes şort **....eee nassı olcek bu iş.üww[/QUOTE]
ben uzunum abi... pozisyonel değil ama... histemsel... :)
[quote=halojen;247687]ben uzunum abi... pozisyonel değil ama... histemsel... :)[/quote]
Benim sistem de hala uzun. Yalnız canı çok short açmak istiyor da filtre bloklarından tek bir tanesi tutuyor şu an görebiliyorum. O da izin verirse short'layacak ama şimdilik long devam.
[QUOTE=Strategist;247692]Benim sistem de hala uzun. Yalnız canı çok short açmak istiyor da filtre bloklarından tek bir tanesi tutuyor şu an görebiliyorum. O da izin verirse short'layacak ama şimdilik long devam.[/QUOTE]
abi bence bir süre yatay daha olası, hatta 71bin üzerine de çıkabilir.. ama sert düşüş ihtimalini az görüyorum şu an için..
yaw ben bir miktarını kapattım..karı cebe koydum..2/5 şorto devam
[quote=halojen;247694]abi bence bir süre yatay daha olası, hatta 71bin üzerine de çıkabilir.. ama sert düşüş ihtimalini az görüyorum şu an için..[/quote]
Ben de bu kadar malı dağıtmadan düşürmelerini beklemiyorum.
Yalnız Dow'un 10.000 ile flörtünün burada bittiğine inanmıyorum. En az bir kez daha orayı ziyaret etmesini bekliyorum. Bu gece mi olur, yarın mı olur, önümüzdeki hafta mı olur bilmem. O zaman da kıramazsa kışa kadar sürecek bir ralli beklerim. Yok kırarsa 9.800 seviyesi etrafındaki hareket belirleyici olur.
70-70.50 arası makul bir kapanış olur... 69.500 altı artık sıkıntı yaratır... 68.200 altı günlük kapanış da yukarı hareketi önemli ölçüde sekteye uğratır
2010-06-03 17:05:02 iran, dış piyasalara 250 milyon avro tahvil satışına başladı
1/2 şorta çıktım..geceye budur.