Vob 28000 lerden 1,5 senede 89000 lere... Teprik ederim :D
Printable View
Vob 28000 lerden 1,5 senede 89000 lere... Teprik ederim :D
[quote=enorton;297920]Eloy hayırlı olsun kardeşim, kalbin temizmiş. Daha telefonda konuşalı 4-5 gün oldu bak %3,8 yükselişi aldın. İnşallah bundan sonrası da böyle gider...[/quote]
saol kardes. hepımıze hayırlı olsun, en azından kotu gunler ıcın yakıt oluyor bu tarz gunler..
Dünyanınmı sonu geldi yoksa borsanın mı?
[quote=Astatin;297926]o gece bu geceyse yarın çok komik olacak benim için..-1000 den fazla GAP olmasında..üühühü...[/quote]
ben long kaldım diye diyon demi Astiii :o
yokvalla kayaboss, kendim long kaldım diye diyorum...ühühühü
hsyk nın istifasına haberturk sitesideki okuyucu yorumları....
[URL]http://www.haberturk.com/gundem/haber/560296-hsykdan-toplu-istifa[/URL]
Haber Yorumları (376) çok şükür ülkenin önü açıldı. bunların patronlarının bir hesabı vardır hükümet dikkatli olmalı
Misafir11 Ekim 2010 Pazartesi 17:56
bugün bundan daha güzel haber olamazdi
Misafir11 Ekim 2010 Pazartesi 17:55
çok şükür ülkenin önü açıldı.geç bile kaldılar
Misafir11 Ekim 2010 Pazartesi 17:42
-------------
pehhh mükemmel tespitler borsa için.. vay anasını yaaaa
simdi siz onu bunu birakin da yarin kactan aciliriz onu soyleyin?:::
mesela dow bugun 200 puan dusse, biz de mi ayip olmasin diye 200 puan dususle acilir miyiz?.dng
Bollinger Bandı'nın insan içine çıkacak halinin kalmadığı an... .dng
[QUOTE=nunu;297941]simdi siz onu bunu birakin da yarin kactan aciliriz onu soyleyin?:::
mesela dow bugun 200 puan dusse, biz de mi ayip olmasin diye 200 puan dususle acilir miyiz?.dng[/QUOTE]
selam arkadaşlar, bu tür %3-4 yükselişlerden sonraki gün genelde nasıl oluyor?ya da düzeltme ne zaman yapıyor? Hiç analiz eden arkadaş var mı acaba? yarın hakkında fikir vermesi açısından...teşekkürler..
[quote=Strategist;297948]Bollinger Bandı'nın insan içine çıkacak halinin kalmadığı an... .dng[/quote]
Abi ortayı sayma, (alt ve üst bb için diyorum) fiyata ters yönde hareket etmiyorsa asla bakmamayı öğrendim. Formülüne bakarsan, eğer fiyat boll bandın dışında olmasına rağmen, mevcut en yükske veya en düşüğe yakın fiyatlardan işlem olmaya devam ederse sonraki barda band zört diye açılıp fiyatı yakalıyor...formilinde neden öyle oluyor durumu net...
sadece. üst band belirgin eğimle düşerken fiyat yükseliyorsa veya alt bandbelirgin eğimle yükselirken fiyat düşüyorsa ters yönde işlem yapmak daha makul oluyor..
benim gördüğüm odur...
[quote=Astatin;297960]Abi ortayı sayma, (alt ve üst bb için diyorum) fiyata ters yönde hareket etmiyorsa asla bakmamayı öğrendim. Formülüne bakarsan, eğer fiyat boll bandın dışında olmasına rağmen, mevcut en yükske veya en düşüğe yakın fiyatlardan işlem olmaya devam ederse sonraki barda band zört diye açılıp fiyatı yakalıyor...formilinde neden öyle oluyor durumu net...
sadece. üst band belirgin eğimle düşerken fiyat yükseliyorsa veya alt bandbelirgin eğimle yükselirken fiyat düşüyorsa ters yönde işlem yapmak daha makul oluyor..
benim gördüğüm odur...[/quote]
Gerçekten doğru tespitler... +. +. +.
Benim de bir eklentim var, şincik default ayarlarda 2'lik standart deviasyona göre çiziliyor BB. Onun yanına bir de 1'lik standart deviasyonluk BB eklersen içeride birer çizgi daha çıkar. Onların altında kapanış olmadıkça reversal sinyalini dikkate alma. Dikkat edersen henüz günlükte bunların altında kapanış yok.
[quote=Astatin;297548]buda bir kaç hafta önce cızıktırdığım aylık şekil..piifffff ve hatta piiuuu
[IMG]http://i55.tinypic.com/21erc4z.png[/IMG][/quote]
strobaba üstad,
boll demişken, aylığın üzerine bir bol band at bakem..95 mi desem 105 mi desem...:D:D
[COLOR=white]Not: Abi ben braktım sisteme takma sevdasını..son sinyal 4200 puan **.. b..bugun son anda kaptığım 900 le brlikteelde olan 1400 puan..way** bu trendde para yapmazsak ne zaman yapacağız..ühühü:o:o:o[/COLOR]