günaydın..
70.700 şort....
poz..4/4....fuul...
esenkalın efendiler.....
Printable View
günaydın..
70.700 şort....
poz..4/4....fuul...
esenkalın efendiler.....
halojen abey graf alabilirmiyiz :) bantlarınız vardıya abi teşekkürler
[quote=seagate;247493]halojen abey graf alabilirmiyiz :) bantlarınız vardıya abi teşekkürler[/quote]
direnç bandını verdim... 70.700-71.200.... geçemiyor şimdilik...
destek bantları kabaca 68-69bin arasında... gaplı açılıştan dolayı aşağıda kaldı...ya fiyat aniden bu seviyelere iner, yada yatayda bekleyerek bantların yükselmesini sağlar... yada direnç bandını yukarı kırar.. :)
ihtimal fazla şimdilk... bakalım.... yukarı devam ediyor
[quote=abicim;246933]ulen resmim kayıp. neymiş resim.net miş. pehh
başka siteden koyayım hem bu daha güzelmiş.
[URL="http://www.yukle.tc"][IMG]http://img320.yukle.tc/images/4013euro_usd_gunluk.jpg[/IMG][/URL]
euro usd 5 dakikalık 5.dalga(dalgasını geçen)
[URL="http://www.yukle.tc"][IMG]http://img329.yukle.tc/images/2195euro_usd_5_dakika.jpg[/IMG][/URL][/quote]
[quote=tırtıl;246951]longlarla dewam pozisyon bozmak yok[/quote]
[quote=abicim;247205]emme velakin,
1.2184 ihlal edilmezse 1.23-24 lere gelecek atakta bizimki 69200 le yetinmez gibi geliyor.[/quote]
ihlal edildi ama 4.b dalgasında neyin ihlali dedi bize.hehehe
şimdilerde 4.c bitmek üzere. son aşağı abc ve 5 lerin sonu. buda plana uygun giderse ne ala.
%38 1.32
%50 1.36
%62 1.40 lar civarı tepki koyan parite ile endeksleri varın siz düşünün.(tabi tepki koyabilirse se...sa...ise...meli...malı...)
boz abeyin ölüm güzelliğinde yükselişi beklentilerini aşabilir.
halo dayımın son benzetmelerindeki kalıp dışı yeni tepe gelebilir.
seagate e verdiğim 79.925 tepe rakamı gerçekleşebilir(hadi gene iyisin seagate tepeyi yakalarsın artık.hehehe)
yahu gebertti beni 3 gündür telekom. almadık vınn acil durumlar için.
bal bal nereye kadar değilmi ama. adsl düzelene kadar işlem yasağı koydum kendime.
boz ayının melekleri kompozisyonlu sanat eseri HeLLiM apla sansürüne uğramış. bu sansürlü fotoda benim de payım vardı biraz. kayahan dan ihtiyar avrat resmi koyma ricasında bulunduğum, ciddi topic okuyucularından geyik yaptığım için özür dilerim.(HeLLiM apla senden özür dilemiyom, şu sansürlediğin materyallerimi geri verirsen aramız düzelebilir.hehehe)
allaha emanet olun.
For [EMAIL="non-mur@ds"]non-mur@ds[/EMAIL] only...(deja-vu policy)
bu görüntüden kan çıkar..ama kimin çıkar bilemeyon..motor soğumuş..tekrar gaza mı basacak yoksa stop mu edecek göreceğük
[IMG]http://i47.tinypic.com/2u9jyn5.png[/IMG]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]murat amca[/B] (55 yaşlarında olduğu için ve benden büyük oğlu olduğunu belirttiği için amca dedim) boz abeye ‘adam değilsin’, ‘yaşımı bilirbilmez bana evladım diye hitap ettiğin için adam değilsin denmeyi hakkettin tabiki, ama iyiniyetinden ve erdeminden kuşkum yok’ dese de(nasıl oluyorsa hem erdemli hemde adam olmamak) ve atarikafa nickli kimseye teşekkürünü görmediğim bir zat anında gelip murat emmiye teşekkürü bassa da, hiç kimse (pardon kayserili trader abey hariç) murat emmiye gereken tepkiyi koymadı. topic in ağır ağabeylerinden portakal orda kal, dur hele sen haddini aştın desinler diye bekledim ama anlaşılan ağır abeyler şamar oğlanı diye birilerini seçmişler dövecek zaten. çifte standart muameleyi her yerde tanırım. neyse sadede geleyim ve bu yazımla uzun olmayan forum hayatımı sonlandırayım. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]murat emmi[/B] seni boz ayıyı yanlış anladığın halde ondan özür dilemediğin için kınıyorum.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3](boz ihtiyar bu beni tatile götüresin diye yapılmış bir yalakalık değildi. borcun var zaten. belki başka bir hayatta ödersin borcunu. hehehe)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Allaha emanet olun.[/SIZE][/FONT]
sn.abicim herşeyi üzerinize alıyor ve kendinize pay çıkartıp alınganlık gösteriyorsunuz... :(
dün sn.murat ve boz abi arasındaki diyaloğa bizim karışmamız olmazdı.. boz abi zaten olgun davranarak olayın büyümesine engel oldu...
diğer olayda dün kayahan'ın garip mesajlarının silinmesini ben rica etmiştim... sebep malum.. sizinle ne alakası olduğunu da çözemedim...
ama yinede siz bilirsiniz...
piyasaya gelirsek, 70.7-71.2 bandının geçilmesi halinde bu sefer 72.75-73.50 bandı hedef alanına girecektir...
69.500 aşağı geçilirse de dikkatli olmak icap edecek..
uzun pozisyonları tehdit edici bir yapı henüz oluşmuş değil...
melaba..yüklü histemik şort açtım...725 ort...stresten altıma ediyorum..ü[URL="http://www../"]www..[/URL]
ha birde zamanında çok su içtik az bi water loo diye diye onun da etkisi var tabi..üww..NU lar dayanılmaz..duramadım..zaptedemedim kendimi..wwww
[quote=abicim;247510]ihlal edildi ama 4.b dalgasında neyin ihlali dedi bize.hehehe
şimdilerde 4.c bitmek üzere. son aşağı abc ve 5 lerin sonu. buda plana uygun giderse ne ala.
%38 1.32
%50 1.36
%62 1.40 lar civarı tepki koyan parite ile endeksleri varın siz düşünün.(tabi tepki koyabilirse se...sa...ise...meli...malı...)
boz abeyin ölüm güzelliğinde yükselişi beklentilerini aşabilir.
halo dayımın son benzetmelerindeki kalıp dışı yeni tepe gelebilir.
seagate e verdiğim 79.925 tepe rakamı gerçekleşebilir(hadi gene iyisin seagate tepeyi yakalarsın artık.hehehe)
yahu gebertti beni 3 gündür telekom. almadık vınn acil durumlar için.
bal bal nereye kadar değilmi ama. adsl düzelene kadar işlem yasağı koydum kendime.
boz ayının melekleri kompozisyonlu sanat eseri HeLLiM apla sansürüne uğramış. bu sansürlü fotoda benim de payım vardı biraz. kayahan dan ihtiyar avrat resmi koyma ricasında bulunduğum, ciddi topic okuyucularından geyik yaptığım için özür dilerim.(HeLLiM apla senden özür dilemiyom, şu sansürlediğin materyallerimi geri verirsen aramız düzelebilir.hehehe)
allaha emanet olun.[/quote]
Yapma abicim,
Bi yanlış analamdır olmuştur. Olay nedir ne değildir hiç bilmiyorum ama adı geçen insanlar, sen dahil güzide insanlardır. Yanlış anlama olmuştur. Gel abicim gem nereye
Astetropatron, ben de bir yerlerden kafama su damlıyo ama nerden diyordum... :..:
15'lik ve yeni devreye aldığım gıcır gıcır yeni 60'lık sistemim (Snips) long'da. Ben dünden kalan esktra long'ların hepsini kapattım. Açgözülük yapmayıp kar almayı da bilmek lazım.
Sistemler short verse de burdan tepesine binsem Pala'nın diye bekliyorum ne yalan söyleyeyim... :)
[quote=abicim;247595][FONT=Times New Roman][SIZE=3]. neyse sadede geleyim ve bu yazımla uzun olmayan forum hayatımı sonlandırayım.[/SIZE][/FONT][/quote]
Abicim seni de çok seviyoruz, analizlerini de zevkle takip ediyoruz. Ben şahsen sana yönelik negatif hiçbir yazı okumadım bu topic'de. Kafanı dinle biraz sonra geri gel. Forum ortamında gereksiz alınganlık olmaz.