bu arada artık boğaların eski coşkusunu göremiyorum siz görüyormusunuz arkedeşler eskiden nasıl giderdi yukarılara şimdi fıçırlara rağmen naz yapıyor var bunda bi iş ya hadi hayırlısı
Printable View
bu arada artık boğaların eski coşkusunu göremiyorum siz görüyormusunuz arkedeşler eskiden nasıl giderdi yukarılara şimdi fıçırlara rağmen naz yapıyor var bunda bi iş ya hadi hayırlısı
vob 30 amerikadada işlem görecekmiş..
pala şimdi hapı yuttun yeğenim :)
deveden büyük fil paladan büyük pala var bu alemde :)
[quote=a.kaya;281070]usdtl hayati yerde diye düşnüyorum öyle bi yerdeki burdan aşağı göçerse fena göçer yukarı gidersede fena gider gibi üwwww nasıl yorum ama :::[/quote]
Tv spikerleri gibi işte ne güzel olmuş ne etliye ne sütlüye Bol Kazanclar :D
[quote=a.kaya;281070]usdtl hayati yerde diye düşnüyorum öyle bi yerdeki burdan aşağı göçerse fena göçer yukarı gidersede fena gider gibi üwwww nasıl yorum ama :::[/quote]
yahu benden başka gören yok mu flama oluşumunu? veya ben mi yanılıyorum?.dng
Günaydın herkese bu voba gömerler bugün.
Saraylı hocam bu arada ETR günlüktede bayağı iyi tablo çiziyor şu anda .brv
[quote=padişah;281079]yahu benden başka gören yok mu flama oluşumunu? veya ben mi yanılıyorum?.dng[/quote]
Ben de görüyomda ses etmiyom :D
[quote=padişah;281066]
[I][I]yarın yeni bir gün.............:p[/I]
[I]BAYRAM.........:yü::yü::yü:[/I][/I]
[/quote]
yaptığınız çok ayıp. boz abimiz sizin dalga geçiceğiniz yaşıda, bilgiyede çokdan aşmış bir insan.:mad::mad::mad:
[QUOTE=The Tatar;281074]vob 30 amerikadada işlem görecekmiş..
pala şimdi hapı yuttun yeğenim :)
deveden büyük fil paladan büyük pala var bu alemde :)[/QUOTE]
bu olay vobumuzu nasıl etkilerki..derinlikmi katar..
Mayıs 28 inde yazmışım en son.Kuzu bıraktıktan sonra el etek çektik forumdan.Şimdi devam yazmaya.Vobta baskı var sert satış bekliyorum.
[B][I][SIZE=3]4.) Pivot ,Destek ve Dirençler[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 77.950[/B]
[B]3.Direnç : 77.025[/B]
[COLOR=blue][B]2.Direnç : 76.100[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]1.Direnç : 75.675[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]Pivot : 75.175[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]1.Destek : 74.750[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]2.Destek : 74.250[/B][/COLOR]
[B]3.Destek : 73.325[/B]
[B]4.Destek : 72.400[/B]
[B][I][SIZE=3]5.) Fibonacci Denklemleri[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 76.425[/B]
[COLOR=blue][B]3.Direnç : 76.000[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]2.Direnç : 75.725[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]1.Direnç : 75.525[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]1.Destek : 74.925[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]2.Destek : 74.725[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]3.Destek : 74.450[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]4.Destek : 74.025[/B][/COLOR]
[COLOR=black]dirençler ............75.675- 76.100[/COLOR]
[COLOR=black]destekler............75.175-74.750-74.250[/COLOR]
dün çalışan 75.675 direnci tekrar ziyaret edildi..piyasa aşağı gelemiyo ama buralarda da zorlanıyor...
72.950 den yukarı hareket 4.dalga olma özelliğinden uzaklaştı,bu durumda 2.dalga çiziliyor şeklinde değerlendirmeliyiz...
2.dalganın ya tamamını bitirmek üzereyiz,ya da A alt dalgasını bitiriyoruz...iki alternatif var..her halde aşağı trend yaklaşıyor...
tamamını bitiriyorsak buradan 8000 puan aşağı gideriz,eğer bu a sı ise 73.400 civarına b si ile düşmemiz gerekir...sonra tekrar c si ile yukarı 76.100 civarına ...
swing olarak kısada olanlar(seagate dahil!!:::) yukarı ataklarda dayanmalı bence?73.400 de poz kapatılmalı mı yoksa devam mı ,onu orada konuşuruz....:..:
daytraderlar ise zaten sisteme sahip...;)
% 50 fibo bu sefer aşıldıysa hedef 75950 olacaktır..
[IMG]http://i37.tinypic.com/2805qf6.jpg[/IMG]
[QUOTE=abka;281086]bu olay vobumuzu nasıl etkilerki..derinlikmi katar..[/QUOTE]
abdli traderlar düşünsün burdakilerle baş etmek onlar için zor olcak biraz...+.+.
[quote=padişah;281066]saraylı abim, 5 dakikalıkta flama görüyor musun?[/quote]
ben formasyonlardan ziyade dalgalara bakarım padişah...:)
[quote=saraylı;281089][B][I][SIZE=3]4.) Pivot ,Destek ve Dirençler[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 77.950[/B]
[B]3.Direnç : 77.025[/B]
[COLOR=blue][B]2.Direnç : 76.100[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]1.Direnç : 75.675[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]Pivot : 75.175[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]1.Destek : 74.750[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]2.Destek : 74.250[/B][/COLOR]
[B]3.Destek : 73.325[/B]
[B]4.Destek : 72.400[/B]
[B][I][SIZE=3]5.) Fibonacci Denklemleri[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 76.425[/B]
[COLOR=blue][B]3.Direnç : 76.000[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]2.Direnç : 75.725[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]1.Direnç : 75.525[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]1.Destek : 74.925[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]2.Destek : 74.725[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]3.Destek : 74.450[/B][/COLOR]
[COLOR=magenta][B]4.Destek : 74.025[/B][/COLOR]
[COLOR=black]dirençler ............75.675- 76.100[/COLOR]
[COLOR=black]destekler............75.175-74.750-74.250[/COLOR]
dün çalışan 75.675 direnci tekrar ziyaret edildi..piyasa aşağı gelemiyo ama buralarda da zorlanıyor...
72.950 den yukarı hareket 4.dalga olma özelliğinden uzaklaştı,bu durumda 2.dalga çiziliyor şeklinde değerlendirmeliyiz...
2.dalganın ya tamamını bitirmek üzereyiz,ya da A alt dalgasını bitiriyoruz...iki alternatif var..her halde aşağı trend yaklaşıyor...
tamamını bitiriyorsak buradan 8000 puan aşağı gideriz,eğer bu a sı ise 73.400 civarına b si ile düşmemiz gerekir...sonra tekrar c si ile yukarı 76.100 civarına ...
swing olarak kısada olanlar(seagate dahil!!:::) yukarı ataklarda dayanmalı bence?73.400 de poz kapatılmalı mı yoksa devam mı ,onu orada konuşuruz....:..:
daytraderlar ise zaten sisteme sahip...;)[/quote]
Sn Saraylı sizi görebilirsem sırtınıza bakacam kanatlarınız varmı diye (Yeryüzündeki meleklerdenmisiniz acaba)Bol Kazanclar :D
[quote=trader38;281085]yaptığınız çok ayıp. boz abimiz sizin dalga geçiceğiniz yaşıda, bilgiyede çokdan aşmış bir insan.:mad::mad::mad:[/quote]
trader'a katılıyorum,
değil bozabi ile, herhangi bir yorumcuyla dalga geçer gibi lütfen konuşmayalım....:rolleyes:
herkesin kendi üslubu var,trading tarzına saygı duyduğumuz gibi üsluba da saygı duyalım...;):)))
bu konu önemli...
[quote=trader38;281085]yaptığınız çok ayıp. boz abimiz sizin dalga geçiceğiniz yaşıda, bilgiyede çokdan aşmış bir insan.:mad::mad::mad:[/quote]
şimdi ne alakası var. düşecek diyene iyi, yükselecek diyene kötü mü diyorsunuz? öyleyse bir daha yazmayalım.
yönetimden rica ediyorum öyleyse, silin üyeliğimi
gün içi çarpım çarpım çarpılan sistemim al sat seviyelerini oluşturdu..
650 ve üstü al seviyesi
325 ve altı sat seviyesi
hedef 1000 point stop = reverse
haydı hayırlısı ...
unli abi lastik kokusu varmı:..:
Çökeriz bu pozun shortun bi 10 000 pointi var.
[quote=padişah;281096]şimdi ne alakası var. düşecek diyene iyi, yükselecek diyene kötü mü diyorsunuz? öyleyse bir daha yazmayalım.
yönetimden rica ediyorum öyleyse, silin üyeliğimi[/quote]
yükselecek diye kendi fikrinizi söylebilirsiniz. bunda sorun yok. ama boz abinin topiğine gidip onun ifadelerini tiye alarak
[I][I]"yarın yeni bir gün.............:p[/I]
[I]BAYRAM.........:yü::yü::yü:"[/I][/I]
[I] [/I]
[I][I]derseniz bu yakışık almaz.[/I]
[I]neyin kişisel fikir neyin alay olduğunu çok şükür burdaki herkes algılayabilir. kimseyi kandırmaya çalışmayalım.[/I]
[I] [/I]
[/I]
[quote=Lefter;281099]unli abi lastik kokusu varmı:..:[/quote]
var da çok dikkatle izliyorum. sanki bi stop patlatma operasyonu olacak ve sonrasında bi hareket gelecek gibi...
nokta hesaplamaya uğraşıyorum yine. aslında hiç uğraşmasam mı :)))
pivot.........75.450
ema55........75.289
75.900 hedefli flama hayırlı olsun, diyecek miyiz acaba?
[quote=unlimitted;281103]var da çok dikkatle izliyorum. sanki bi stop patlatma operasyonu olacak ve sonrasında bi hareket gelecek gibi...
nokta hesaplamaya uğraşıyorum yine. aslında hiç uğraşmasam mı :)))[/quote]
:D ses ver yeter üce beşe bakmaz alırım satarım.lelele:..:
[quote=padişah;281096]şimdi ne alakası var. [B]düşecek diyene iyi, yükselecek diyene kötü mü diyorsunuz? öyleyse bir daha yazmayalım.[/B]
yönetimden rica ediyorum öyleyse, silin üyeliğimi[/quote]
bu cümle anlamsız oldu.
içerik ile üslup çok farklı şeyler.
buradaki kimse kendi pozu tarafında yer alanı sever, karşı tarafı sevmez tarzı insan değildir. özellikle trader38 hiç değildir.
kimse içeriğe laf etmez, edemez. ettirmezler ki zaten.
herkes fikrini beyan edecek elbet. bütün forum short derken ben long dedim. kimse bana gıkını çıkardı mı? çıkarmaz...burası böyle bir forum değil çünkü.
ama üslup önemlidir...fikir beyan ederken kırıcı olmamak şart...
karşı pozisyondakiler düşman değil, başka bir fikri olan ve sizin gibi para kazanmaya çalışan insanlar.
[QUOTE=trader38;281102]yükselecek diye kendi fikrinizi söylebilirsiniz. bunda sorun yok. ama boz abinin topiğine gidip onun ifadelerini tiye alarak
[I][I]"yarın yeni bir gün.............:p[/I]
[I]BAYRAM.........:yü::yü::yü:"[/I][/I]
[I] [/I]
[I][I]derseniz bu yakışık almaz.[/I]
[I]neyin kişisel fikir neyin alay olduğunu çok şükür burdaki herkes algılayabilir. kimseyi kandırmaya çalışmayalım.[/I]
[I] [/I]
[/I][/QUOTE]
bozabi dediğiniz bozayımı.topiğin linki varmı rica etsem
[quote=Tradeprof;281110]bozabi dediğiniz bozayımı.topiğin linki varmı rica etsem[/quote]
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=281092&posted=1#post281092[/URL]
[quote=Lefter;281106]:D ses ver yeter üce beşe bakmaz alırım satarım.lelele:..:[/quote]
75,825 diyesim geliyor short için ama...korkuyorum demeye...
en iyisi demeyeyim :D
[quote=Tradeprof;281110]bozabi dediğiniz bozayımı.topiğin linki varmı rica etsem[/quote]
Heman yan tarafta KARAEYLUL
[quote=unlimitted;281112]75,825 diyesim geliyor short için ama...korkuyorum demeye...
en iyisi demeyeyim :D[/quote]
:D .brv
[quote=abka;281086]bu olay vobumuzu nasıl etkilerki..derinlikmi katar..[/quote]
detayları öğrenmek lazım abka,ama ben + sının - sinden fazla olabileceğini düşünüyorum..
bakalım nasıl olacak ?
[quote=unlimitted;281108]bu cümle anlamsız oldu.
içerik ile üslup çok farklı şeyler.
buradaki kimse kendi pozu tarafında yer alanı sever, karşı tarafı sevmez tarzı insan değildir. [B]özellikle trader38 hiç değildir.[/B]
kimse içeriğe laf etmez, edemez. ettirmezler ki zaten.
herkes fikrini beyan edecek elbet. bütün forum short derken ben long dedim. kimse bana gıkını çıkardı mı? çıkarmaz...burası böyle bir forum değil çünkü.
ama üslup önemlidir...fikir beyan ederken kırıcı olmamak şart...
karşı pozisyondakiler düşman değil, başka bir fikri olan ve sizin gibi para kazanmaya çalışan insanlar.[/quote]
teşekkür ederim abi.
[quote=The Tatar;281116]detayları öğrenmek lazım abka,ama ben + sının - sinden fazla olabileceğini düşünüyorum..
bakalım nasıl olacak ?[/quote]
VOB30 amerikada işlem görecekse, metatrader'a girecek demektir.
metatrader'a girecekse, online VOB takibi metatrader'da yapılabilecek demektir.
online metatrader VOB takibi yapılabilecekse, pela çölde kaldı demektir...
bu da benim alaska'dan safariye çıkma zamanım gelmiş demektir...:D:D
15:30 ve 17:00'de yine çok möhim veriler var. Bu nedenle yine bezdirici ve canından bıktırıcı bir piyasa bekliyorum bugün... üvvv...
gördüğüm kadarıyla bugünkü apsd değişimlerini yazıcam
ilk hareket - 2500 e değin gerilemesi oldu .. akabinde 0 a yakınsadı.. şimdii tekrar -1000 seviyelerine gitti.. fiyat sabitti tüm bu süreç boyunca... 475-525 kademeleri
0 ---> -2500
-2500 ---> 0
0 ---> -1000
Sistem hala short bu arada... üvvv.. Ama bu şartlarda dünkü en yüksek geçildiği anda çarpıldığını kabul edip long'layacak... (Bi kodunu vermediğim kaldı... :..:)
[quote=trader38;281118]teşekkür ederim abi.[/quote]
padişah arkadaş bize göre biraz yeni metin, kişileri tanımıyor olması normal.
doğruları söylemek lazım gelir...
[quote=unlimitted;281119]VOB30 amerikada işlem görecekse, metatrader'a girecek demektir.
bu da benim alaska'dan safariye çıkma zamanım gelmiş demektir...:D:D[/quote]
sen şimdi palaya çöldeki bedevimi dedin patron :::
bide alaskadan yola çıkmalar falan :..:
pala duymasın :D
[quote=unlimitted;281119]VOB30 amerikada işlem görecekse, metatrader'a girecek demektir.
bu da benim alaska'dan safariye çıkma zamanım gelmiş demektir...:D:D[/quote]
Benim dinlediğim kadarıyla vob30 amerikada işlem görmeyecek, amerikalı yatırımcılar vob30 daişlem yapabilecek. İşlem saatleri yine bizim saat ve ile yapılacakmış (ben bu şekilde anladım ama yanlış da anlamış olabilirim).