[quote=kitaro;297430]yok ağa okadarda terso değilim burası uçacak ekimde kayahanı haklı çıkarmaz pala[/quote]
yermi anadolu çocuğu. :D:::
Printable View
[quote=kitaro;297430]yok ağa okadarda terso değilim burası uçacak ekimde kayahanı haklı çıkarmaz pala[/quote]
yermi anadolu çocuğu. :D:::
2009 dan sonra bu kadar ayuyu bir araya getiremezler demiştim ama gelmiş ki böyle yükseliyoruz. :he:
[quote=seçilmiş böcük;297895]Fatmagülün suçu ne arkadaş?...:::.uyk[/quote]
fatmagülün suçu yok biz onu bihter sandık :mad: resmen stop patlatmaca oldu son beş dakika 7 bin pozisyon toplamda gün içi 15570 tane pozisyon kapandı. işte böyle zamanlarda oldu keskin dönüşler hep tarihte. bindik bi alamete bakalım yarın ne olacak :)
850 kısalar kar yazmış bile..Uzlaşma 575....dng
efg den büyük xxx varmış :)
ohara geyiğine 89000 a long kavırma yazdım ,nerdeyse gidecekti..bu arada söylemeye utandığım hareket lem ne salak bir fiyattan long idi..ama piyasa 1000 puan daha giti..yok hacı..runaway bu...
[QUOTE=eloy;297892]daha yuzde 3 yapmadık.
yuzde 5lık dogru pozısyondan sonra ters pozısyona gecıp ve bır ıkı hatalı ıslemın ardından zararla kapadıgım gunu bılırım.
algıları ınanılmaz degıstırdıler.. son 4 ayda yuzde 2,5 ın uzerındekı ılk hareket dıyebılırım, bır de gecmıse bakın..[/QUOTE]
Eloy hayırlı olsun kardeşim, kalbin temizmiş. Daha telefonda konuşalı 4-5 gün oldu bak %3,8 yükselişi aldın. İnşallah bundan sonrası da böyle gider...
apsd dikkat çekici..
% 4 lük yükselişte 15 bin kontrat azalış ne olaki ?
duyduğum kadarıyla seans salonlarında herkez kısaya abanmış.. vatandaş borsaya akıyor ama short olarak... sonuç.. 600 puan artı makas ile stoplanma... satıcı bulamadılar resmen...
GECEYE LONG KALDIM 84975 MALİYETLE KALDIM :( KISMET ARTIK STOPLAMASAM BARİ YARIN :rolleyes: SİSTEM 84700 DE LONG DEMİŞTİ CUMADAN
[QUOTE=The Tatar;297921]apsd dikkat çekici..
% 4 lük yükselişte 15 bin kontrat azalış ne olaki ?[/QUOTE]
Sanırım son 5 dk baya bir stop yapan oldu, uzlaşma da yaklaşık 400 puan aşağıda kaldı. imkb 100 kapanışı ise takdire şayan :D [B]68999.96[/B]
o gece bu geceyse yarın çok komik olacak benim için..-1000 den fazla GAP olmasında..üühühü...