Bugün dow -120-130 dan fazla eksiye geçerse durum vahim demektir..
Printable View
Bugün dow -120-130 dan fazla eksiye geçerse durum vahim demektir..
veri öncesi yurt dışı artısı eksisi yalan kafa karıştırmak için
[QUOTE=abka;93847]kısa kapat emri geldi..28500 den..gerçi daha önce kafama göre kapatmıştım..29200 üzeri tekrar kısa olurum..[/QUOTE]
[QUOTE=abka;93852]short cover veya al veren sistem yok mu...[/QUOTE]dolarda gevşeme var..uzun yapamam.ama güçlü tepkide taze kısa yaparım..kanımca dow bu gece iyi kapatacak...
adam daxı sarkıttı sonra 3-4 gün önceki dibe astı bekliyor.
nasdaq spde sınırda.
güzel hareketler bunlar.
yani sana diyorki şansın %50.
yazımı turamı.
pyde kestiremiyor bu yüzden.
nerde efg, citi, doçe.
absent.
ky yoklamada ön sırada he he.
[QUOTE=jelibon;93861]adam daxı sarkıttı sonra 3-4 gün önceki dibe astı bekliyor.
nasdaq spde sınırda.
güzel hareketler bunlar.
yani sana diyorki şansın %50.
yazımı turamı.
pyde kestiremiyor bu yüzden.
nerde efg, citi, doçe.
absent.[/QUOTE]
jelibon altın sormuştum fikrin varmı abi altın için .. ?
[QUOTE=selçuklu;93862]jelibon altın sormuştum fikrin varmı abi altın için .. ?[/QUOTE]
kişisel görüştür. kaçıyordum cevap vermekten. çok spekülatif.
950-(850-875)-1000 üstü.
ralli evresindedir, düşüşler alım fırsatıdır, zaten o yüzden çok düşmüyor, hemen beklenen olmuyor.
sevgiler.
[QUOTE=jelibon;93863]kişisel görüştür. kaçıyordum cevap vermekten. çok spekülatif.
950-(850-875)-1000 üstü.
sevgiler.[/QUOTE]
eyvallah abi saolasın .. :)
hadi be iş yatırım yaparsan birtek sen yaparsın bas 28000e rahatlayalım
VOB30, 5 dakikalık sistem fiyat 625 i görünce ai üretti ama periyot bittiğinde 575 olduğu için sinyal öldü ve halen satta..Bir de not : ben 15 dk ile trade ediyorum..28400 kırılırsa dünya değişir :)
bu sabah cnbc ye[B] iş yat. yurdışı işlemler müdür şank manukyan [/B]çıkmıştı...
abd piyasasında [B]enaz[/B] %20 daha aşşağı bekliyor..yani dow da hedef 5.000 e çok yakın yerleri dip olarak gösteriyor.. sn saganak da ew den aynı sonuca varmıştı...tabi bu hedef bellibir zamanda olacakmış..
[quote=abka;93867]bu sabah cnbc ye[B] iş yat. yurdışı işlemler müdür şank manukyan [/B]çıkmıştı...
abd piyasasında [B]enaz[/B] %20 daha aşşağı bekliyor..yani dow da hedef 5.000 e çok yakın yerleri dip olarak gösteriyor.. sn saganak da ew den aynı sonuca varmıştı...tabi bu hedef bellibir zamanda olacakmış..[/quote]
4750 ve noleytır den tu monts desem :..:
dow da benim hedefim 4461 seviyesi demedi demeyin sonra,ilk ben telafuz ediyorum bu seviyeleri .dng.lelele