bu ne la bum bum..bunlar patlayan şort seslerimi yoksa görgüsüz PALA gündüz vakti havai fişekmi patlatoyor..üwww
Printable View
bu ne la bum bum..bunlar patlayan şort seslerimi yoksa görgüsüz PALA gündüz vakti havai fişekmi patlatoyor..üwww
[QUOTE=The Tatar;329968]yunan banka endeksi % 8 + daymış..[/QUOTE]
Ortadoğudan kaçan para orayamı kanalize oluyor yoksa?:confused:
79350 fena görünmüyor, oradan uzun kapanırmıki?
200 gısa
[quote=a.kaya;329929][I][FONT=Arial Black][SIZE=4]Ralli tüm hızıyla yolda :yü::yü::yü:[/SIZE][/FONT][/I][/quote]
saat 15:00 da demişiz iyi ki kayahan ın akıbetine uğramadık yoksa adımız çıkar vede bi daha zor toparlardık karizmayı :::::::::
Yukarı yapmakta zorlanıyor
Bi şekilde uzunları realize etmek şart
Akşama kapanış 79000 civarı olması normal olurdu.
[quote=padişah;329976]200 gısa[/quote]
teprik ederim patron ama yapmışken GISA değil de KISA yaparydın..bugün GISA lar pek bş hayırsızdı:::
79250 üstü kaparsak longlar rahatlar
[quote=Astatin;329979]teprik ederim patron ama yapmışken GISA değil de KISA yaparydın..bugün GISA lar pek bş hayırsızdı:::[/quote]
geceye bırakmam, biraz gelsin kapatırım patron. keşke KISA açsaydım;)
Lem halinize şükredin.. Ya benim gibi Altın trade ediyo olsaydınız... Aşağıda bugünkü grafiği var... İbretlik... Bi daha da yok VOB zor piyasaymış falan duymayayım... :..:
79825 kapaniş tahminim/ veya günün yükseği
[quote=bull market;329974]Ortadoğudan kaçan para orayamı kanalize oluyor yoksa?:confused:[/quote]
bana olmadığı için ilgilenmiyorum :)))
Almıyolar 350 den:)
Vazgeçtim, geceyde long kalırım bu gidişle:)
way be..dün vob yükseldi amma buna rağmen geceye kısacı ççok daha fazlaydı.. ve galiba bugünde aynısı olacak..üww
[quote=Kanaatkar;329983]79825 kapaniş tahminim/ veya günün yükseği[/quote]
deme yav, o halde gısayı gapatıp uzun açmak lazım.dng
son durumz :::
[IMG]http://img842.imageshack.us/img842/2789/5dkmental2.png[/IMG]
[quote=fXci;329988]son durumz :::
[/quote]
sana bişi olmasın
15 likde uptrend bölgesine geçmek üzere burayı kırarsa sertleşir çıkış
iYi yiyi
Long devam
APS 180.000 olmuş
Operasyonu tamamlamışlar artık hep yukarı olabilirde:)
Hacı GAYAHAN napıo acaba...
[quote=Astatin;329986]way be..dün vob yükseldi amma buna rağmen geceye kısacı ççok daha fazlaydı.. ve galiba bugünde aynısı olacak..üww[/quote]
yüksek ihtimal uzun giricem ben patron..
sabah gab inden sonra 475 long - 79075 short yaptık ama 075 kısalar 700 puan yapmasına rağmen değerlendiremedik..
sistem halen kısa ama longlayacak az kaldı..
indikeytırlar şişti gibi. gısa duruyor, patlamazsa eyi.
[quote=fXci;329988]son durumz :::
[/quote]
1/2 HP(halkarasında beygir de denir) atın nerde , lem??:::
80650 seviyesine kadar çıkış bekliyorum:)
İlk etap burada son bulmalı.
[quote=Astatin;329994]Hacı GAYAHAN napıo acaba...[/quote]
çaktırmadan bi yerlere grash raporu yapıştırdı sanırım :)
Ben oyumu kullandım bile:)
Son kararım
Geceye uzun:)
Unutmadan oy kullanın
[URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5884&p=329922#post329922"]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5884&p=329922#post329922[/URL]
dünkü sinyali kaçırmasaymışım 77300 den babalar gibi yaslanmırdım arkama kıpırdamadan 1950 puan vay karamba karambita ::::::
[quote=bull market;330001]Ben oyumu kullandım bile:)
Son kararım
Geceye uzun:)
Unutmadan oy kullanın
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5884&p=329922#post329922[/URL][/quote]
anketi açan gızdan teşekkür bekliyorum, yoksa oyumu gizli kullanırım:)))
negatif ayrışma süsü verip az pilav, şortcu brakacak geceye sabahada bir artı gap daha mı...üwww
toplam pozisyon bu vadede ilk kez 180 binli seviyelere ulaştı..
nereye olursa hareket hızlı ve sert gerçekleşecek gibi..
[quote=a.kaya;330002]dünkü sinyali kaçırmasaymışım 77300 den babalar gibi yaslanmırdım arkama kıpırdamadan 1950 puan vay karamba karambita ::::::[/quote]
le biz seni CONAN sanıyorduk..Sen ZAGOR un Çiko sumusun? peee .dng
lem sistem 875 SHORT oldu 375 gördü yukarı döndü ama hala SHORT...pc kasasına filan vuruyorum sinyal yok.:p:p:pben 800 den kaçtım +75 puanı almışım mis gibi.acaba geri bassam mı?
aç karnına da böyle sorulara cvp bulmak zor oluyor :p:p:p
[quote=The Tatar;330006]toplam pozisyon bu vadede ilk kez 180 binli seviyelere ulaştı..
nereye olursa hareket hızlı ve sert gerçekleşecek gibi..[/quote]
he bak PAMIK zbartmanı da biliyo o işleri...oda çok az aps var diyordu bu vadede.lelele
[QUOTE=padişah;330004]anketi açan gızdan teşekkür bekliyorum, yoksa oyumu gizli kullanırım:)))[/QUOTE]
gız olduuu ne malum:p
200 den kapadım flat 5 liklerde güçsüzlük gördüğümden dolayı kapadım bu çıkışa rağmen indik güçsüz kaldı
he sistem long ama ben kısa günün karı dedim kapadım 77300den açsaydım tutardım longu orası ayrı :p
kaptırdık lem long u diyecez gibi bi his oluştu iyimi bende de :p
abd haberıne karşın pıyasanın 79400 ustune atamaması ve vobun buralarda debelenmesi hala düşündürücü...
[quote=TÜRKOĞLU;330008]lem sistem 875 SHORT oldu 375 gördü yukarı döndü ama hala SHORT...pc kasasına filan vuruyorum sinyal yok.:p:p:pben 800 den kaçtım +75 puanı almışım mis gibi.acaba geri bassam mı?
aç karnına da böyle sorulara cvp bulmak zor oluyor :p:p:p[/quote]
sorma ya benimkide 79075 kısaldı sonrasında 78375 gördük ama gol olmadı :(
17 : 20 barıyla 79350 den long a döndü..
geceye long ama müsterih falan değilim..
en hızlı tur zamanı gerçekleştirdi sistem :)
Fiyat 79.700
Uzlaşma 79.150 miydi az evvel??