[quote=cırcır;297882]bu tabloya ben olsam sisteme uymaya başlardım 3400 nerdee 500 nerde o da belkim:..:
elini öp özür dile sisteme dön[/quote]
hiç sesini çıkarma..yaptım bir aksiyon ama 88500 üzeri kapanmazsa flatlarım yine:D
Printable View
[quote=cırcır;297882]bu tabloya ben olsam sisteme uymaya başlardım 3400 nerdee 500 nerde o da belkim:..:
elini öp özür dile sisteme dön[/quote]
hiç sesini çıkarma..yaptım bir aksiyon ama 88500 üzeri kapanmazsa flatlarım yine:D
[QUOTE=enorton;297117]Buarada bence yakın zamanda düşüş şelale falan olmayacak, şuanda short olmama rağmen böyle düşünüyorum, imkb 100 69.000 e gidecek. [B]Vay be borsa 69 yaptı[/B] dedirtecekler :D[/QUOTE]
Vay be borsa 69 yaptı :::
Crahhh bu olsa gerek .dng
abi bence bu akşam tüm dünya liderleri açıklama yapıp "dünya türk olsun" felan deyecek...bu ne bee..yürüüüüüüüüüü
[quote=enorton;297901]Vay be borsa 69 yaptı :::
Crahhh bu olsa gerek .dng[/quote]
emortan,
hastayım disiplinine vallaha..teprik ederim....
İyi istop çalışmış aynı zamanda tp
Kap kaç var sanki adamlar kapışıyo...
[quote=Astatin;297902]abi bence bu akşam tüm dünya liderleri açıklama yapıp "dünya türk olsun" felan deyecek...bu ne bee..yürüüüüüüüüüü[/quote]
belliydi böyle olacağı... daha dow dax ralliye başlamadı dax 7000 dow 13000 olursa ne olur...
eksi makasın acısının çıkacağından bahsetmiştim
-----------
özet olarak geçirdiler....
birileri seans içi pozisyon açtı galiba çok pis iflas ettirdiler öldürdüler geberttiler ********************
Geceye 850 den kısa girdim...Vay anasını....
iflas böyle edilir.. 600 puan yukardan stoplattılar bunlar..
[QUOTE=seçilmiş böcük;297871]Tepe rakkamını yazıyorum... 88888...[/QUOTE]
Helal ossun hedefi tutturdular....dng Bugünkü zararım 700 puan bana da helal ossun...:..: Zistemin karı 2000 puan onada helal ossunn...:::