yahu alakası yok topicle pozisyonum da yok, hatta yurtdışı hesabım pasif durumda halihazırda.
ama şu dakikalar euro usd 1.2184 ü aşağı kırarsa gözünü 1.21 de açar. buraya yansıması için sürekli takibimdedir parite güzeli.hehehe
Printable View
yahu alakası yok topicle pozisyonum da yok, hatta yurtdışı hesabım pasif durumda halihazırda.
ama şu dakikalar euro usd 1.2184 ü aşağı kırarsa gözünü 1.21 de açar. buraya yansıması için sürekli takibimdedir parite güzeli.hehehe
[quote=mur@t;247186]Senden yaşlı olup olmadığımı bilemem ama 35 yaş civarındakilere evladım diyorsan, bana demek için 20 yıldan fazla geç kalmışsın, özürün kabul edildi...[/quote]
[I]keşke bende bana evladım diyecek yaşta olsaydım.....[/I]
[I]ahhh.keşke.....[/I]
[I]özür dilemek erdemdir.......unutmayınız....[/I]
piyasalar insanları sinirli yapıyor.....
pozisyonlar ağır geliyor.......
5 dk lı k goruntu endeksin tepesindekine benzer oldu.. asaga guzel bir cubuk gelecek gibi..
bana müsaade efendiler.............
bol kazançlar
[quote=abicim;247192]yahu alakası yok topicle pozisyonum da yok, hatta yurtdışı hesabım pasif durumda halihazırda.
ama şu dakikalar euro usd 1.2184 ü aşağı kırarsa gözünü 1.21 de açar. buraya yansıması için sürekli takibimdedir parite güzeli.hehehe[/quote]
emme velakin,
1.2184 ihlal edilmezse 1.23-24 lere gelecek atakta bizimki 69200 le yetinmez gibi geliyor.
[QUOTE=boz ayı;247198]piyasalar insanları sinirli yapıyor.....
pozisyonlar ağır geliyor.......[/QUOTE]
Benim için söylüyorsan alakası yok, 30 küsur yaşında oğlu olan adama evladım diye hitap edince böyle tepki alman normaldir. İyi niyetinden ve erdeminden şüphem yok.
boz abimi üzmeyin. herkes haddini bilsin. bu mesajımıda haddini bilecekler üstüne alınsın. :mad::mad::mad::mad:
bu kadar iyi niyetli bir insanı yanlış anlamak ancak art niyetden olur. başka açıklaması yok. huzur ortamını bozmaya çalışmayın. boz abi bir daha yazmassa daha söylecek cok şeyim var.
forumda beni bilenler bilir ilk defa bu kadar gerildim.
bak kayahan abey,
sen boşver crashhh çökküşşş yıkılıyooo felan demeyi.
herkes sinirleniyor ve döverler ben dahi kurtaramam seni. sen iyisimi estetik güzellik anatomi biyoloji üzerine yaz çiz resmet. bak kimse bişey diyormu... hehehe
adam olan laftan anlar arkadaş... "yazma" dedik kaç kere... abuk subuk fotolar bilmem ne.. insan değilsen bildiğini okursun tabi..
yönetimden rica ediyorum.... çok rahatsız ediyor beni böyle anlamsız mesajlar... illa küfür hakaret içermesi mi gerekiyor... lütfen...
müdahale edilmeyecekse, bir ricam yerine getirilemiyorsa........
[quote=trader38;247236]boz abimi üzmeyin. herkes haddini bilsin. bu mesajımıda haddini bilecekler üstüne alınsın. :mad::mad::mad::mad:
bu kadar iyi niyetli bir insanı yanlış anlamak ancak art niyetden olur. başka açıklaması yok. huzur ortamını bozmaya çalışmayın. boz abi bir daha yazmassa daha söylecek cok şeyim var.
forumda beni bilenler bilir ilk defa bu kadar gerildim.[/quote]
kayserinin en hızlı traderı abey,
bu taşın yarısı bana mı geldi şimdi.hehehe(şaka ha gergin davul değilim bugün)
yahu bazen adı üstünde yanlış anlama işte oluveriyor. yanlış anlamış isen özür diliyorsun oluyor bitiyor. tabi kırılan kalplere az bi abicim babacım canım cigerim demek gerekiyor.
seni seviyoz traderım...
yahu çok çenem düştü bugün gene
2 hamlem bitti ondandır.kaçayım iyisi...
allaha emanet olun...
[quote=abicim;247248]kayserinin en hızlı traderı abey,
bu taşın yarısı bana mı geldi şimdi.hehehe(şaka ha gergin davul değilim bugün)
yahu bazen adı üstünde yanlış anlama işte oluveriyor. yanlış anlamış isen özür diliyorsun oluyor bitiyor. tabi kırılan kalplere az bi abicim babacım canım cigerim demek gerekiyor.
seni seviyoz traderım...
yahu çok çenem düştü bugün gene
2 hamlem bitti ondandır.kaçayım iyisi...
allaha emanet olun...[/quote]
yok abicim sana lafım yok. sevgi bizden abicim.