5 liklerde nunu lar var ama yerler mi acaba
Printable View
5 liklerde nunu lar var ama yerler mi acaba
Farkın sıfırlanması, spotun yukarı gitmesine karşın vobun buna inanmamasına bağlı olabilir, yüksek ihtimal inandığında fiyat beklenmedik bi anda yukarı uçacak denebilir.:)
Spot en yüksek 79161
Vob en yüksek 79200
ben fişi çektim...UPS'in enerjisi bakam kaç dakka dayanacak :D
bu şişen kredi arzlarından dolayı her eve araba almayı kolay hale getıren,ve hayatı boyunca araba almayıp 40 ından sonra araba alıp o gazla çoluğu çucuu arabaya doldurup 15 yaşında gibi araba kullanan amcaların yaptığı trafik kazalarından dolayı tıkanan TEM hakkında çok ilginç şeyler yazmak istiorum ama elim varmıyo yazmaya gayri...
bu arada,flat yazmıstım geceye,yannış oldu..dun sevans sonu açtıım kısalarla hala dewam ediyorum ...
79.000 altı 5dk'lık kapanış bile long'ları kapatıp short'a dönmeme yetebülür... Öte yandan altın short'ladım ve direkt düştü, gerçek hayatta böyle birşey olamayacağına göre muhtemelen şu an rüya görüyorum.. Rüyada bile trade ettiğim için de kendimi kınıyorum... üvvv... :::
graş yoldamı?
üww..gısa
Dayanamadım yaaa, uzunlar flat:)
Düşme potansı oluştumu durmayacan:)
Astipat he he he 79075 de iken 5 liklerde pıs nunu gördüm demiştim ama yerlermi bilemem yememişler demek ki ama belkide silkeleme olabilir mi :::
[QUOTE]
crash tüm hızıyla yolda
[/QUOTE]
birazdan gelir.
komisyon olarak vob payı dahıl 1,2 verıyorum ben.artı bsmv oduyorum.
bsmv konusuna gelınce, bsmv sadece tuzel kısıler ıcın kalkmıs yanı cogumuz odemeye devam edecegız..
Zon durumz
[IMG]http://img694.imageshack.us/img694/2789/5dkmental2.png[/IMG]
[quote=fXci;329873]Zon durumz
[/quote]
sana bişi olmasın sfenksçi
Disiplin gereği ben de cörte döndüm ama hiccchhh müsterih değilim... Ucuz bi silkeleme operasyonuna kuban gittiğim hissi hakim oldu birden.... En unmüsterih pozlar en çok kazandırır teoremine yürekten inanıyorum... üvvv... :..:
[quote=Astatin;329875]sana bişi olmasın sfenksçi[/quote]
sfeksci dondu mu yaw dunya turundan..kimsenin aklına gelmeyeceği yerlerdeydi...bir o vardı onda,ondan içeri gayri..:))
Pis graşacak buradan, öyle tahmin ediyorum:)
Kv li sistem sat değil ama düşüş kaçınılmaz görülüyor.
sistem sinyali yok mu yav? benimki 5lik sat diyor amma..
tabana gel bostana gel...
[QUOTE=padişah;329881]sistem sinyali yok mu yav? benimki 5lik sat diyor amma..[/QUOTE]
sabah 425 den al veren daytrade,875 den flat dedi..
yani 2 sistemin biri 77200 den beri al da..ama 2. si sat da..
sisteme girereken 800 puan hedef koydum..79225 den uzunlar kapanmadı..1 kademe kalmıştı..
hadi graş ** yawww
[quote=Astatin;329889]hadi graş ** yawww[/quote]
Müsterih ol patron... Kapanış 69.975... :)))
825 den yukarı yapabilir..ema var..
[B]imzamdaki koşullar [/B] oluşmak üzere....sadece ccı +30..enaz +40 olmalıydı..oda çok önemli fark değil gibi..
[quote=Strategist;329891]Müsterih ol patron... Kapanış 69.975... :)))[/quote]
öyle deme strobaba, son iki gün hariç son iki hafta tradelerime bakınca aha bu sefer iki ayda trilyonersin olm demiştim kendi kendime:..::..::..: son iki gün bozdu olayı..üüüüüü 2-3 ayda bri oluyo böyle:p:p
buralardan uzamak kötü sonuçlar dourabilir...ööle arası sonuna dooru hacimli satışlar oldu...yön hala aşağı..
kendimi teprik ediyorum..az önce aracı kurumu aradım..sinirliyim zati çarpılmışım düne göre 700 puan....verdim ayarı verdim ayarı şu vob kesintisi hariç dahil v.b...sonuç anında indirdiler komisyonu..hemde ondan çok daha fazla..ehuehe
Saat 15:30 oldu
Crash saati :)
rastgele patronlar :)
[quote=Astatin;329895]kendimi teprik ediyorum..az önce aracı kurumu aradım..sinirliyim zati çarpılmışım düne göre 700 puan....verdim ayarı verdim ayarı şu vob kesintisi hariç dahil v.b...sonuç anında indirdiler komisyonu..hemde ondan çok daha fazla..ehuehe[/quote]
neeeyyy,senden bide komisyonmu alıyorlar patron :D
[quote=Astatin;329893]öyle deme strobaba, son iki gün hariç son iki hafta tradelerime bakınca aha bu sefer iki ayda trilyonersin olm demiştim kendi kendime:..::..::..: [/quote]
Olur öle bazen başarılı dönemler patron.. Sonra geçiyo merak etme...Sonuçta ne yaparsan yap sonu kayıptır... :::
amanin..GAYAHN gelemse bari..ü[url]www..[/url]
FDJ dede mikemmel bir takoz olmuş..dünden beri inceliyıo lebron artık incelmez herhalde..kırıl **
kırdığımız uzun ortalamayı yeniden yukarı geçmiştik ( 78200 )
fake miydi,değilmiydi görücez bakalım..
Bu sefer aşağıdan uzadım:)
Crash saati traş saati fark etmez
Kv li sistem sat vermediki:)
ZOHN DURMZ
[IMG]http://img517.imageshack.us/img517/2789/5dkmental2.png[/IMG]
saatlik sistem ne diyorsa o.
satış yok diyor.
lem şimdi acaba sat gelmiştirde gene oyunmu oynuyor bu zotriks acaba diye düşünmeden edemiyorum bi ara 850 de ynaıyordu sonra kayboldu şimdi 650 oldu gelmiyor :::
iyi seanslar ben gider :)
Mısırda 2 milyon kişi yürüyormuş.
Hah
Kime yürüyonuz kardeşim?
Yollar yürümekle aşınmazmış:)
söyle o saatlik sistemine kılçıklık yapmasın .dng
taban ayrı bostan ayrı olamam ben SHORT tan ayrı :::::::::
[quote=padişah;329908]saatlik sistem ne diyorsa o.
satış yok diyor.[/quote]