[quote=Astatin;297865]şimdi içimden diyordumki dow eksiye giderken bizimkini çatır çatır alıyolarmış..ahahaha..üwww[/quote]
Keşke başka birşey dileseydin... :::
Printable View
[quote=Astatin;297865]şimdi içimden diyordumki dow eksiye giderken bizimkini çatır çatır alıyolarmış..ahahaha..üwww[/quote]
Keşke başka birşey dileseydin... :::
Tepe rakkamını yazıyorum... 88888...
istooopppp..way be...550 şortları vurkaçla kapatmalıymışız...ehueue..yediler..zaraar geçtik günlükte..üww
[quote=seçilmiş böcük;297871]Tepe rakkamını yazıyorum... 88888...[/quote]
sabah kini revize ettiniz galiba :..: tebrikler
strobaba..abi ben bu sisteme dakma olayından vazgeçeceğim galiba...3-5 kere küçük küçük dakıyoruz sonra o bir takıyo 1 aya bedel..cuma longları kapamasak hadi cumayı boşver sabah yine signal yönüne dönsel felan feşmekanç...üüühühü..son sinyal +3400 puan şimdilik....bizde ne var aynı dönemde..zırrttt...500 puan belki
Sabah 86750 geçilince 89 da şampanya patlatırlar dedim..Oradan longlasak 1200 puan..Ama longa elim gitmiyor bir türlü...
[quote=Ruhul-Kudüs;297844]hadi dow artı açılsanda farketmez yardım etde düşelim artık[/quote]
Kim yardım edecek Ruhul cörtçüde kalmadı ki.:confused:
5000 poz kapanmışmış bu yükselişte...
çort neki? zuhaha
Aç kurtlar gibi aldıklarına göre buraları çokmu ucuz acep.
[quote=belhal;297880]Aç kurtlar gibi aldıklarına göre buraları çokmu ucuz acep.[/quote]
:D hihihi günün lafıı
[quote=Astatin;297874]strobaba..abi ben bu sisteme dakma olayından vazgeçeceğim galiba...3-5 kere küçük küçük dakıyoruz sonra o bir takıyo 1 aya bedel..cuma longları kapamasak hadi cumayı boşver sabah yine signal yönüne dönsel felan feşmekanç...üüühühü..son sinyal +3400 puan şimdilik....bizde ne var aynı dönemde..zırrttt...500 puan belki[/quote]
bu tabloya ben olsam sisteme uymaya başlardım 3400 nerdee 500 nerde o da belkim:..:
elini öp özür dile sisteme dön