-
[quote=halojen;247107]68.300-500 bandından sonraki en önemli direnç bölgesi 70.700-71.200 aralığı.... şahsen bu seviyeleri test etmesini bekliyorum piyasanın... en azından...
büyük ihtimalle bu final çıkışı....[/quote]
[I]evet bu final çıkışı..son çıkış hemfikirim..[B]ölüm çıkışı....[/B][/I]
[I]hedeflerimiz yakın......oradan sonrası şelale olmalı....[/I]
;)
-
[QUOTE=boz ayı;247110][I]evet bu final çıkışı..son çıkış hemfikirim..[B]ölüm çıkışı....[/B][/I]
[I]hedeflerimiz yakın......oradan sonrası şelale olmalı....[/I]
;)[/QUOTE]
Herkes hemfikirse olmama ihtimali daha fazla :)
-
herkes değil evladım.....halojen ..ben..ve kendini bilmez bir kaç sarhoş.....
rüya görüyoruz.........
-
[QUOTE=boz ayı;247098]tünaydın.........
dün açılan 68.500 şortlar..sabah [B]67.750..[/B]den kapandı..............
[B]68..800..[/B]den tekrar açıldı...
poz..3/4 ŞORTT...[/QUOTE]
sayın boz..
hoşgeldiniz... gözümüz yollarda kaldı.. topik yalnız kaldı.. slmlar...
-
[QUOTE=mur@t;247115]Herkes hemfikirse olmama ihtimali daha fazla :)[/QUOTE]
piyasa profesyonelleştiyse, oyuncular da aynı seviyede.. artık sırf dow'a bakıp karalar bağlayan yada zafer çığlıkları atan kalmadı forumlarda...
2008 krizini deneyimlemiş ve ayakta kalabilmiş bir oyuncu zaten birçok şeyi aşmış olmalı... yani herkesin düşündüğünün tersi olur anlayışı pek geçerli değil artık... sistemsiz iş yapan kalmadı..
-
[quote=Biocan;247145]sayın boz..
hoşgeldiniz... gözümüz yollarda kaldı.. topik yalnız kaldı.. slmlar...[/quote]
[I]teşekkürler kardeşim....[/I]
[I]inşallah işler yolunda ve kazançlar iyidir..........[/I]
-
günün en önemli destek ve dirençleri..........
destek....67.325..............direnç....68.950.............kusuratına kadar..
-
[quote=halojen;247107]68.300-500 bandından sonraki en önemli direnç bölgesi 70.700-71.200 aralığı.... şahsen bu seviyeleri test etmesini bekliyorum piyasanın... en azından...
büyük ihtimalle bu final çıkışı.... geçen hafta bahsettiğim yeni tepe olasılığı da halen devam ediyor..[/quote]
abi kolay gelsin :) 71 de harekat biterse nası tespit edeceğüz ordan şelale olacağını teşekkrülerrr
-
piyasa müthiş top çeviriyor yalnız... 2-3 günde yapılabilecek hareketler neredeyse bir ay sürdü... bu da karar vermeyi zorlaştıran bir etken...
şayet trend geçiş süreciyse bunlar, en ideal seçenek hala flat izlemek... trend yok nasılsa, ne düşüyor ne çıkıyor.... ama şelale yeterince doyurucu olacak...
-
[quote=seagate;247156]abi kolay gelsin :) 71 de harekat biterse nası tespit edeceğüz ordan şelale olacağını teşekkrülerrr[/quote]
[I]pala sana fax..e.maill ile ulaşacakmış....[/I]
[I]adresini yazıver......[/I]
[I]beni çok güldürdün ALLAH.ta seni güldürsün.....yahu düşerken anlarız...[/I]
[I]illa en tepede basmak mı gerek..en tepede basmak şanstır..sadece şans...[/I]
.lelele
-
[QUOTE=seagate;247156]abi kolay gelsin :) 71 de harekat biterse nası tespit edeceğüz ordan şelale olacağını teşekkrülerrr[/QUOTE]
abi sistemi sordun direk... :)
her şelale öncesi bırakılan izler aynı 4-5 yıldır, bunları deşifre edemem... ama zamanı geldiğinde uyarılarımı yaparım...
-
[quote=halojen;247160]abi sistemi sordun direk... :)
her şelale öncesi bırakılan izler aynı 4-5 yıldır, bunları deşifre edemem... ama zamanı geldiğinde uyarılarımı yaparım...[/quote]
[I]e.maill isterim......[/I]
[I]fax..max...ne var ne yok ulaştır..bombala halojen..bombala...[/I]
+.