sevgili GBP/USD pelası,
az bişiler de bizim pelaya öğret saaa zahmet. bi mok bilmiyo bu totoş. :..:
Printable View
sevgili GBP/USD pelası,
az bişiler de bizim pelaya öğret saaa zahmet. bi mok bilmiyo bu totoş. :..:
[QUOTE=padişah;280669]arkadaşlar, cidden referandum sonucunun PY tarafından bilindiğini mi düşünüyorsunuz?
bence hakim olan beklentiye göre hareket edeceklerdir.[/QUOTE]
anketlerde durum net...
özel çabaya gerek yok.
[quote=hpy;280668]Selamunaleykum.Kolay gelsin.Bol kazançlar.[/quote]
aleykümselam hpy,
:)
ramazan başladığından beri piyasa dahada sıkıştı..birde sıcaklar var...ofofofoooo..
[quote=Astatin;280667]Stro,
gelmez o günler dönmez o günler mazide kaldı heeepp..
[URL]http://vimeo.com/13569518[/URL]
Adalı,
With Respect To Mr. Atatürk "the gorgeous" :)
Bir arap krallığı meclisinin, bir ABD tezkeresine hayır diyebileceğini düşünebilir miyiz? Mümkünatı yoktur beyim... Öyleyse hristiyan ve müslüman!!!!! "evangelistler", 2000 yıllık devlet geleneğinin ve Atatürk'ün önünde boyunlarını eğsinler bir zahmet..tercihan da bir daha kaldırmasınlar.lelele
.lelele[/quote] .lelele.lelele.brv.brv
str default 74.950 de sata geçio,,etr de geçmek üzere...
[quote=abka;280676]anketlerde durum net...
özel çabaya gerek yok.[/quote]
eski yandaş ve yeni yandaş olarak ikiye ayırdığımız zaman durum net gerçekten..
sabah grubuna bakarsan %60 ın üzerinde evet çıkıyor
doğan grubuna bakarsan banko hayır..
hayırlısı olsun bakalım..
neyse, üstadın topiğine siyaset bulaştırmak hiç istemem...
fikrimi söyledim, referanduma düşüş trendiyle gireceğiz... aksini elbet savunanlar çıkacaktır.. fakat argümanları sadece grafiksel olmalı... ki anlamsız tartışmalara sürüklenmeyelim...
tekrar hayırlı işlemler herkese... :)
[quote=saraylı;280678]aleykümselam hpy,
:)[/quote]
Eyvallah ağbi.Nasılsın.tatilini bitirdin sanırım.ben telden forumu takip etmeye çalışıyorum ama tatil dolayısıyla fazla vakit ayıramıyorum.Saygılar ağbi.
[quote=saraylı;280674]abi ben evde unutmuşum GPS'i tatile giderken,:(
İstanbul'dan ,Antalya diye çıktım,Trabzon'a gitmişim abim yaa,sorma :..:yaa,:..:
yorumlarımı takip etmeye devam edersiniz ,dimi abim...:p;):rolleyes::..::::[/quote]
Antalya nireeeeeeeeeeeeeeee
Drabzon nireeee?:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
sizi artık ciddiye almayacağım.kom
[quote=halojen;280672]yukarı var abi bence, daha zamanı var... çok sabırlı adamlar valla helal olsun...
ama benzerlik kabak gibi, biliyorsun... :)
önce burdan sert vererek milleti kısaya sokup, sonra stoplarını patlatacaklar...[/quote]
Rakamsal çalışmanız varsa paylaşır mısınız?
[quote=hpy;280685]Eyvallah ağbi.Nasılsın.tatilini bitirdin sanırım.ben telden forumu takip etmeye çalışıyorum ama tatil dolayısıyla fazla vakit ayıramıyorum.Saygılar ağbi.[/quote]
sağol hpy sen nasılsın...
keyfine bak ,tatilini yaşa ...:)
slm sayın saraylı kolay gelsin çalışmalarınızda başarılar
[quote=saraylı;280688]sağol hpy sen nasılsın...
keyfine bak ,tatilini yaşa ...:)[/quote]
İyiyim çok şükür ağbi.Denizde kum öğretmenlerde tatil ağbi.:)Canım sıkılmaya başladı. istanbula evime dönecem artık.ne kadar da baba evi olsa insan evinde daha rahat ağbi.baba evinde de rahat ama tatil uzun olunca insan evini özlüyor.
Merrill abla Vob'da pozisyon kapatıyor.
Spottan aldıklarını da satmaya kalkarsa, yandı gülüm keten helva.
Şöyle sert bir itki olsada ortalama takip etsek ne güzel olur...
trend çizgisine ve sayımlara güvendik 75,150 ile shortta bekliyoruz yine.. :)stoploss 75250 ....bu kadar -apsd hayır değil..+.+.
toplam 180.000 e düştü.. resmen piyasa ile uzlaşıyorlar :eek::eek:
[quote=clark;280691]slm sayın saraylı kolay gelsin çalışmalarınızda başarılar[/quote]
hoşgeldiniz clark,
sizi hatırlıyorum ,nasılsınız?:)
[quote=padişah;280693]Merrill abla Vob'da pozisyon kapatıyor.
Spottan aldıklarını da satmaya kalkarsa, yandı gülüm keten helva.[/quote]
kurumlara çok takılmayın derim.
geçen sene ekim ayında 1.500 kontratla 2.000 puan terste kalan bi trader vardı merill'de.
hemde 1 değil 2 kez oldu aynı şey.
nerden mi biliyorum?
arkadaşımdı. :)
günlük pivotum 74900 e geldi..
825 lerdeyken altına sarkıp minumum 675 görerek geri dönmüştük..
2.bir deneme gelebilir aşağı doğru,şip-şak sabah 75 bin den verdiği sat ı koruyor..
etr halen alıştada olsa satışa geçmeye hazırlanıyor gibi..
üvvv öğlen arası 75200 den dönmüş piyasa 75250 de stop vardı :) ucuz yırtmışım ama pek şans görmüyorum kendimde gider patlatırlar muhtemelen..
neyse nasip birazda...
apsd -4500 e gitmiş sevindiren taraf bu... zaten düşük seviyelerde olan aps kesinlikle yeni poz acılması ile desteklemiyor yükselişi .. aksine bu seviyde poz boşaltmaları yenı vadeye taşıma istegi olmadıgını gosterıyor.. neyse bizimkisi poz avuntusu .. shorttayım gün sonuna kadar da stop patlamazsa shortta kalıcam..
hedef 1000 point ule... risk 200 point..
shorts must go on !
[QUOTE=tenten;280687]Rakamsal çalışmanız varsa paylaşır mısınız?[/QUOTE]
'sisteme takılanlar' topiğine bi göz atın.
[quote=unlimitted;280697]kurumlara çok takılmayın derim.
geçen sene ekim ayında 1.500 kontratla 2.000 puan terste kalan bi trader vardı merill'de.
hemde 1 değil 2 kez oldu aynı şey.
nerden mi biliyorum?
arkadaşımdı. :)[/quote]
bizde birbirimize patron deyip duruyoruz :..:
vay babayiğit vayy 1500 kontrato demek .brv
patron bu arada arkadaşların çok con-con muş :p
[quote=padişah;280693]Merrill abla Vob'da pozisyon kapatıyor.
Spottan aldıklarını da satmaya kalkarsa, yandı gülüm keten helva.[/quote]
bişey daha.
2008'de garanti'nin 25 dakikada 15 bin konrtat boşalttığı günü hatırlar mısınız? :D
bakın tabeladaki kafa alıcı kim.
hemi de 1.000'lik başka kurum bile yok. tek başına alıyor. :)
yani tezinizin tersi geçerli olursa, keten helva o zaman yanar bence :D:D
[quote=mur@t;280701]'sisteme takılanlar' topiğine bi göz atın.[/quote]
[EMAIL="mur@dım"]mur@dım[/EMAIL] sende çişçi olmuşsun:D
Sabah salladığım işkembesel OBO scenario... live... :)
Denyo hala long... üvvv... Denyoluk mu yapıyo yoksa bi bildiği mi var nedir? Keşke adam gibi isim koysaydım şimdi emin olamıyorum sinyallerinden psikolojik olarak... üvvv...
Merill abla kalan 14.000 longu da kapatır mı yav?
[quote=The Tatar;280702]bizde birbirimize patron deyip duruyoruz :..:
vay babayiğit vayy 1500 kontrato demek .brv
patron bu arada arkadaşların çok con-con muş :p[/quote]
patron,
asıl patron biziz, buradakiler.
bizim şirketin patronunun 15 milyon dolarını parite yaparak yöneten trader (kendisi şirketimiz binasında bulunur, 2 ay öncesine kadar karşı odamdaydı) her gün dönüp "lem şunu almayı/satmayı planlıyorum ne dersin" diye sorardı.
ben de önümde 3-4 metrelik paftalardaki çelik montajı detaylarını kenara çekip ekranımdaki grafiklere bakar ve "yok abi şu anda ellenmez" derdim...
daha önce de söylemiştim, işte bu bizim şirketteki trader'in lafıdır: zararda oturmayı becerebildiğin kadar karda oturmayı becerebilseydin, bambaşka bir konumdaydın...
patronluk tuşa basmakla olmuyor anlayacağın. tuşa basıp basmamaya karar vermekle oluyor. :)
[B]godard elde kamera izleyip duruyor..Güzel bir film çıkacak burdan umarım..:dü::dü:
.heyk.heyk
[/B]
[IMG]http://666kb.com/i/blwgg1xwfpavefxxb.jpg[/IMG]
Padişah uzuuuuuuuuuun upuzun pozisyona geçmiştir.
Palaya da buradan yukarı tepmek düşer.
Alıyorum düşüyor, satıyorum yükseliyor :) Aynı durumda olan var mı?
DOW'u + gap'le açtırmak için dünya piyasalarındaki yoğun çaba sürüyor. Geceye short... Yemişim sistemini mistemini kapanışını, pozumu şimdiden açıklıyorum... :)
Yükseliş trendi 2009 Mart ayında başlamıştı. Aynı ay yerel seçimler vardı. Şimdi de referandumla birlikte düşüş başlaması bence büyük olasılık...
[QUOTE=saraylı;280695]hoşgeldiniz clark,
sizi hatırlıyorum ,nasılsınız?:)[/QUOTE]
iyidir sağolun , 2-3 senedir forum lara pek takılmıyordum ama vob açıldığından beri içindeyim , artık sistem değişikliği sebebiyle tecrübelerimi paylaşmak isterim,beni hissenetten tanıyorsunuzdur 2006 vob sinyalleri, sistem de sistem diye sizlerle birlikte ilk sistemi savunanlardan ilk sinyallcilerden
[quote=enorton;280714]Alıyorum düşüyor, satıyorum yükseliyor :) Aynı durumda olan var mı?[/quote]
Sevgili Enorton,
İnan bende de aynı :)
[quote=enorton;280714]Alıyorum düşüyor, satıyorum yükseliyor :) Aynı durumda olan var mı?[/quote]
bir gün tüm sistemciler tick periyoda dönecektir..:D
[QUOTE=clark;280717]iyidir sağolun , 2-3 senedir forum lara pek takılmıyordum ama vob açıldığından beri içindeyim , artık sistem değişikliği sebebiyle tecrübelerimi paylaşmak isterim,beni hissenetten tanıyorsunuzdur 2006 vob sinyalleri, sistem de sistem diye sizlerle birlikte ilk sistemi savunanlardan ilk sinyallcilerden[/QUOTE]
Abi noldu sistemi bıraktın mı :) Valla sizlerin sayesinde sistemci olduk...
Önem arzeden çizgiler... üvvv...
[QUOTE=Astatin;280719]bir gün tüm sistemciler tick periyoda dönecektir..:D[/QUOTE]
Bu sözün altına da imza olarak [B]"Bir aracı kurum sahibi"[/B] yazabilirsin :D
ama artık gün geldi devran döndü sadece sistem li risk kontrollu işlem yapmanında para kazandırmadığı bir şekle büründük