-
[QUOTE=halojen;246421]günaydın...
64.675'ten başlayan yukarı dalganın hala devam ettiğini düşünüyorum...israil şoku ancak düzeltmeyi tetikledi... henüz düşüş yönünde bir emare oluşmadı,bence.. 68.300-400 civarı en önemli engel şu anda
rastgelsin..[/QUOTE]
merhaba, sabahki yorumum aynen geçerli.. düşüşü derinleştirecek dinamikler henüz oluşmadı...
top çeviriyor piyasa... mevcut trend yukarı..
-
[QUOTE=halojen;246772]merhaba, sabahki yorumum aynen geçerli.. düşüşü derinleştirecek dinamikler henüz oluşmadı...
top çeviriyor piyasa... mevcut trend yukarı..[/QUOTE]
Benim gırafdada belirtiğiniz yerler önemli yerler görünyo
fakat pala bu gibi yerleri sabah gapıyla kolayca geçip sonra başlıyo etrafında dolanmaya dikkatli olmak lazım
-
BUGUN KAPANIS BOYLE OLACAK İSE. DUZELTME TAMAMLANMIS OLMALI VE SERT YUKARI HAREKET GELMELİ. izliyoruz...sisitemlerin cogu ala dondu..
-
[QUOTE=oguzhan;246781]Benim gırafdada belirtiğiniz yerler önemli yerler görünyo
fakat pala bu gibi yerleri sabah gapıyla kolayca geçip sonra başlıyo etrafında dolanmaya dikkatli olmak lazım[/QUOTE]
Sabahı beklemedi hacimli yukarı geçiyor
-
68.500....şorttt.............
poz....3/4.....
-
-
bu hareketin 73.500'leri geçmesi beklenebilir... yeni tepe gelirmi bakıcaz artık..
iyi akşamlar dostlar..
-
66.800.de kapattığım şortların yarısını 68.500..de açtım......
iyi trade......
iyi akşamlar...........
-
[quote=halojen;246799]bu hareketin 73.500'leri geçmesi beklenebilir... yeni tepe gelirmi bakıcaz artık..
iyi akşamlar dostlar..[/quote]
3 kere stop oldum üvvvvvvvvvv portföy göçtü.. .uyk ühühüühühüh
abi çok tehlikeli vob yav :) üvvvvvv oralara kadar gidermi acaba üvvvvvv
-
üwwwwwww....seagate...üwwwww....1/2 börtföyle ortalama 600 pivan ben de tersdeyim..üwwwww......işin en iğrenç tarafı, benim minik bir toplantıya girdiğimde, son kısa bardan onceki barda sistem de ala geçmiş... hem 600 pivan tersde hem de sisteme tersdeyim...ingaaaaaa...
-
bugunku donus gunuyse hedefimiz 77-80 bandıdır.
[IMG]http://i46.tinypic.com/2r7mx5z.png[/IMG]
-
[quote=Astatin;246808]üwwwwwww....seagate...üwwwww....1/2 börtföyle ortalama 600 pivan ben de tersdeyim..üwwwww......işin en iğrenç tarafı, benim minik bir toplantıya girdiğimde, son kısa bardan onceki barda sistem de ala geçmiş... hem 600 pivan tersde hem de sisteme tersdeyim...ingaaaaaa...[/quote]
geçmiş olsun abi bende totalde 1500 puvan zarara ulaştım.. ühühüühüh cuma pazartesi ve salı pivvvvvvvvvvvvv