Pala sevmez ama....20 ve 30 dk..lıklarda şiir gibi obo.muz var...........
Printable View
Pala sevmez ama....20 ve 30 dk..lıklarda şiir gibi obo.muz var...........
[quote=boz ayı;231230]pala sevmez ama....20 ve 30 dk..lıklarda şiir gibi obo.muz var...........[/quote]
obo..nun sağ omuzu 74.000...
Benim tepki hedefim 73.850......
Arada buluşursak kısa açarım....
Apsd eksi 6000 ......müthiş.....
Hazır mısınız gençler................
asansöre hazırmısınız..........
3 gündür tepkideyiz.. bence az kaldı düşüşe.... yarın yada pztesi biter bu işkence... tabi senaryo doğru ise..
Aha benim ruh hastası manyak sistem de geçici long verdi. Bu bar 550 ve üzerinde kapanabilirse long kesinleşecek...
[quote=boz ayı;231236]Apsd eksi 6000 ......müthiş.....
Hazır mısınız gençler................
asansöre hazırmısınız..........[/quote]
[I]sıkışma bandı 73.350....73.900 aralığında....[/I]
[I]asansör burda olabilir....aşağı veya yukarı geçilirse APS düşünürsek[/I]
[I]çook kan akabilir.........[/I]
[quote=halojen;231240]3 gündür tepkideyiz.. bence az kaldı düşüşe.... yarın yada pztesi biter bu işkence... tabi senaryo doğru ise..[/quote]
Umarım öyle olur abi... Çarşamba'dan itibaren iş için Almanya'da olacağım ve vadenin son 3 günü işlem yapamayacağım... Vadenin son günleri hep ver coşkuyu tarzında günler olduğundan fırsat kaçıracağım gibime geliyor... Salı'ya kadar biraz yükseltseler de Haziran kontratını tepeden short'layıp gitsem diyorum... :)
artık şakası yok... buralardan yada 72.500'den gelecek tepki 74.000-74.300 bandını geçmemeli... aksi halde senaryo çöpe gider..
Makasta hazır + 500 puan.....
Orkestra.......
Oyun başlasın..................
[quote=boz ayı;231254]Makasta hazır + 500 puan.....
Orkestra.......
Oyun başlasın..................[/quote]
spot-30 cuk diye oturdu %61,8 fibo hedefine... vob gelemedi makastan ötürü... :(
slm arkadaşlar.eve yeni geldim.
ew da sabah verdiğim 2. ihtimal oluşuyor gibi. yani 5.1 açılışda bitti. 5.2 ise 73125 de bitti ve 5.3 başlayabilir.
üstadlar ne der bilmiyorum:confused:
bu gece dow..a hiçç güvenmiyorum.....çok sert düşebilir.....
yaptığım g.20 analizinden dolayı.......
[quote=boz ayı;231269]bu gece dow..a hiçç güvenmiyorum.....çok sert düşebilir.....
yaptığım g.20 analizinden dolayı.......[/quote]
bugün yada yarın abi... tam günü kestiremiyorum ama haftayı buralarda kapatmayacak tahminen...
eli kulağında orda da..
artık kısa vadeli göstergeler bir feyki daha kaldırmaz...
onlar kaldırsa ben kaldıramam... :D
[quote=halojen;231274]artık kısa vadeli göstergeler bir feyki daha kaldırmaz...
onlar kaldırsa ben kaldıramam... :D[/quote]
+.+.+.
şaka maka... makastan ötürü vob'un fibo hedefleri 500'er puan kaydı...
spot üzerinden gidelim bir süre bakalım..
-500 düşüşe delalet eder dedik çok düşürmedi pala da +600 puan makas neye delalet eder boz abim üüüüvvv
[quote=sadberk22;231284]-500 düşüşe delalet eder dedik çok düşürmedi pala da +600 puan makas neye delalet eder boz abim üüüüvvv[/quote]
çook basit....................
ya vob..a basacak..............
ya spotu alacak................
çook kolay değil mi....ama hangisi diye sorma......palaya tilefon et...
yapı uygulanacaksa ;
xu100 için
2nci tepki başlangıç ... 53.500...bitiş... 55.500
xu100 için nihai dip [B]51.900[/B].....
[quote=boz ayı;231287]çook basit....................
çook kolay değil mi....ama hangisi diye sorma......palaya tilefon et...[/quote]
hahahaaaa süperdi bu abim de.lelele pala senin yanında diye duydum onda uydu tilifonu var çok yazıyo:Dsana zahmet sen bi soruversen ya da ver de senin hattan konuşak 5 dk.sı 1 kontüre+..dng hep pala mı 1 koyup 5 alcak:..:
Long'lar 650'den flat ve geceye de full flat... Ortalık çok garipleşti, bir tek flat kalırsam çarpılmam... Yarın yeni bir gün, sabah bakarız duruma...
aaahhhhh TCMB başkanı AAAAHHHHHH....
korkudan trade yapamıyorum......boru değil koskoca TCMB başkanı not artışı derse
ben ciddiye alırım...........vade biter not artışı gelmezse....ne olacak......
daha önce not artışlarında böyle bir şey yoktu.......
bu konuşma hatası değil tuzaksa...korkuyu vermekse....yuhhh diyeceğim...
6 gün kaldı..göreceğiz.............
[quote=boz ayı;231287]çook basit....................
çook kolay değil mi....ama hangisi diye sorma......palaya tilefon et...[/quote]
haa bu arada 2si de değil bozzabim bence dowu spotun yanına çekecek:p yeter bu heyavanların deptiği.dng
73.825..yaptı......
73.850 tepkisi tamam sayılır..........
tabi tepkiyse......ahhhh TCMB başkanı...............olmaz ki...
[quote=boz ayı;231298]TCMB başkanı...............olmaz ki...[/quote]
şimdi yarın bir haber çıksa +1000 puan yukarı gitse EFG'ye madalya takar bu SPK
tüm arkadaşalara soruyorum.............vob..da bir kurum 8.000 kontrat alacak...
hemde kurumun adı güçlü......gün bitiyor kurumun maliyeti [B]73.950..[/B]...
cari fiat [B]73.100 şaka değil.........boruda değil..gerçek....[/B]
[B]forumdaki tüm arkadaşlar 8.000 kontrat gerçek alışla ne olduğunu bilir..[/B]
[B]BUDA HERKESE KAPAK OLSUN.......OYUN HİLELİ...BACAK KURUMLAR VAR....[/B]
[quote=boz ayı;231181]73.500 kısa..............[/quote]
73.150 kısalar kapandı.....
haz..kısalarla devam.........
pöfff geceye kısa... umduğum yerden açamadım ama neyse...
stoploss yok bunda.. iyi akşamlar...
geceye son poz 74500 shortingale devam ... ..cümleten iyi akşamlar ..
boz ayı abi tebrik ederim.. 73125 dende shörtleri kapamışım ohhhh gece nolursa olsun :) halojen abeyyy haritayı serdin önümüzee yine tepriklerrrrrrr
[quote=boz ayı;230914][I]beklentim gerçekleşirse sabah açılış ile akşam kapanışa [B]yakın [/B][/I]
[I]arasında gece ile gündüz kadar fark olabilir.....[/I][/quote]
[I]benim için iyi bir gündü....trade karları...poz.karları....[/I]
[I]tek üzüntüm 73.800..den ilave kısa yapamamak..TCMB elimi tuttu....[/I]
[I]yarın yeni bir gün ...[/I]
[I]iyi akşamlar gençler..........[/I]
73250 den bende kapattım shortları hamdolsun iyi bir gündü herkese iyi akşamlar flattt
[quote=seagate;231335]boz ayı abi tebrik ederim.. 73125 dende shörtleri kapamışım ohhhh gece nolursa olsun :) halojen abeyyy haritayı serdin önümüzee yine tepriklerrrrrrr[/quote]
eywallah... işe yarıyorsa ne mutlu....:)))
[quote=halojen;231085][IMG]http://i41.tinypic.com/n4fgau.jpg[/IMG]
muhtemelen 1 no.lu tepkinin içindeki ilk sivri tepe bugün 74.675'te yapıldı.. [B]ardından artçı şoklar daha minik tepeler getirmeli[/B]..
bu dönemde vadenin kapandığı gün 28 şubat'ta 2nci tepki başlamış..aklımızda olsun..[/quote]
73.825 ile minik bir tepe 2nci seansta yapıldı...boz abiyi kutlarım,nokta atışı yaptı... ben 74'e çıkar diye düşünmüştüm...:)
son bir tane daha gelebilir 73.500 üzerinde.. gelmeyedebilir... detaya indikçe hata payı artıyor..birşey diyemem...
artık yakın olmamız lazım düşüşe,ne olursa olsun...
ilk hedefi xu100 için [B]53.550[/B]...
Topiği anca okuyabildim..
Sevgili Boz Ayı yerinde tesbitleriniz için tebrikler....
[url]http://www.aa.com.tr/tr/s-pdent-urkiyenin-istikrarina-iyi-not.html[/url]
haber var boz ayıının beklediği tarzdaa.. :p ehhh bir haber ehhh
[quote=seagate;231408][URL]http://www.aa.com.tr/tr/s-pdent-urkiyenin-istikrarina-iyi-not.html[/URL]
haber var boz ayıının beklediği tarzdaa.. :p ehhh bir haber ehhh[/quote]
aha son tepe için bahane.... walla çok iyi biliyorlar işi... tam zamanında... tezgaha bak..
73.800'lere son bir yolculuk yapabilir bu haber kullanırlarsa.... sonuç değişmez tahminen, bugüne benzer..
[IMG]http://i42.tinypic.com/10518nr.jpg[/IMG]
Ben seans içi bekliyodum.. Onlar gece oturttu:)
Zaten Merkez Bankası Başkanımız sölemişti..İnanmayan taş olur demediği kaldı :..:
Despite the strength in the dollar, the commodity's sector has held up remarkably well and this suggests that the smart money is deploying new funds every time this entire sector pulls back. It also a very ominous warning that inflationary forces are going to unleash with a fury in the years to come. We still believe that individuals all over the world, especially in the developed countries are going to experience a shock in the next 2-3 years. We have spoken of this many times in the past 12 months. The economic pain right now is being masked by the gains in the stock market.
[COLOR="Red"]Dolardaki güce ragmen, Commodity sektoru kayda değer şekilde kendini iyi bir şekilde tutuyor ve bu tüm sektor geri çekilişileri sırasında akıllı paranın bunlara yatırım yapması bunu teyid ediyor.Önümüzdeki yıllarda bu deger artışları açık bir uyarıdırki enflasyonun kuvvetleri önümüzdeki yıllarda kendileri çok siddetli bir şekilde ortaya çıkaracak.(Burası benim favorim) Biz hala inanıyoruz dünyadaki bütün insanlar ,özelliklede gelişmiş ülkelerdekiler 2-3 yıl içerisinde bir şok tecrübesi yaşayacaklar. Bunu geçen 12 ayda defalarca dile getirdik. ekonomik agrı şu anda borsalardaki kazançlarla maskeleniyor[/COLOR]
Interest rates are slowly rising and the long term charts are indicating that they have nowhere to go but up. We also believe that the bond market is going to experience a crash as rates soar to eventually match those of the 1980’s. For those who have no positions in bullion, use pull backs to establish a position and use strong pull backs to add to your position.
[COLOR="red"]Faiz oranları yavaşça yükseliyor ve uzun vadeli tablolar bunların gideceği tek bir yön olduğunu onunda yukarı olduğunu gösteriyor.Biz inanıyoruz ki tahvil piyasası faiz oranları uçmaya başladıgında 1980 lerdekine benzer bir çöküş yaşayacak. Şu anda altını poziyonu olmayanlara geri çekilmeleri kullanarak bir poizyon oluşturmalarını ve de kuvvetli geri şekilişlerde bunlarda portföylerine ek yapmalarını tavsiye ediyoruz[/COLOR]
Under normal circumstances Gold would have mounted a stunning correction given that the dollar has mounted a very strong rally over the past few months. This is not the case this time around and Gold has only mounted a mediocre correction and now appears to be putting higher lows instead of lower lows in the face of a strong dollar. A weekly close above $1175 will most likely result in a test of the old highs. A test of the old highs if not confirmed by our technical indicators could then result in a rapid move down to the 990-1040 ranges.
[COLOR="red"] normal şartlar altında doların kuvvetli rallisi sırasında altının çok derin bir düzeltme yaşaması gerekiyordu. altın sadece orta şiddetli bir düzeltme yaşadı . bu sadece dolar karşısında yüksek düşükler yaşadılar normalde düşüklerin düşügünü yaşamış olmaları lazımdı. Altının 1175 üzerinde bir haftalık kapanısı eski yükseklerin test edilmesini saglayacak. eski yüksekler eger teknik olarak desteklenmesss 990-1040 seviyesine hızlı bir geri çekilme olur[/COLOR]
Gold is still expected to consolidate for a few more months. If the consolidation remains in a tight range (1000-1200), then expect Gold to explode upwards once a new weekly buy is generated.
[COLOR="red"]Altının hala birkaç ay daha düşük seviyelerde gezmesi beklenebilir.
Eğer altın 1000-1200 gibi dar bir aralıkta kalırsa bir haftalık yeni bir alım dalgası altını yukarı patlatabilir[/COLOR]
[quote=catedral;231418]Ben seans içi bekliyodum.. Onlar gece oturttu:)
Zaten Merkez Bankası Başkanımız sölemişti..İnanmayan taş olur demediği kaldı :..:[/quote]
abla bu not artırım haberi değil dimi? öyleyse duman ederler yarın...
galiba "yatırım yapılabilir" tarzı bişeyler gevelemişler..