VOB kaplaı oldugu teknik sorunun oldugu bir gune basladık 84,450 kritik seviye izlemede kalınmalı..
Printable View
VOB kaplaı oldugu teknik sorunun oldugu bir gune basladık 84,450 kritik seviye izlemede kalınmalı..
çok kötü bir zamanlama ile teknik sorun çıktı, sabah longladım, inşallah ilerleyen zamana doğru yükseliş devam eder
[quote=boz ayı;311396][I][B]gençler......ne demiştik.......[/B][/I]
[I][B]rakkamlar ve zamanlar yukarda.....[/B][/I]
[I][B]84.450 üstüne çıkmalı...85.800 hedef.......[/B][/I]
[I][B]LONG TRADEYE DEVAM......[/B][/I]
[I][B]cumadan önce ŞORT TRADE yok...( 85.800 ve üstü görülürse ŞORT )..[/B][/I]
[I][B]84.450...üstünü beklerim en az çumaya kadar......[/B][/I]
[I][B]PLAN BELLİ ...PARA ALMAYANI DÖVERİM.....[/B].lelele[/I][/quote]
[I][B]84.450 .ye geldik...artık sadece LONG TRADE YOKK..iki yönlü düşünme zamanı.[/B][/I]
[I][B]hızlı ,agresif,sert yukarı veee...aynı şekilde aşağı demiştik.....[/B][/I]
[I][B]YUKARI bugün -yarın biter bence....[/B][/I]
[I][B]84.450-85.800 ideal bölgedir....üstü savrulmadır...dikkat ediniz.....[/B][/I]
[B][/B]
.lelele
84.450 veya üstünün görülmesi bence yeterli...ama ben slow traderım...
unutmayın.....85.800..ve üstü savrulmada planımızdaydı..takip ediniz.
pivotlara sadık kalınız....
hafta sonuna [B]LONG[/B] girmek bence risklidir[B]....şort[/B] veya[B] flatt[/B] tercihimdir.
[B]p.tesi özel bir gün bence...[/B]
[B]salıdan[/B] itibaren yeni dibe yolculuğa çıkyoruz...bana göre [B]80.650[/B].. altı
haftaya salıdan itibaren başlayacak düşüşle görülecek....hedeflerim belli.
[B]78.000[/B]...74.450....
[B]haftaya yeniden AYU oluyorum....[/B]aslıma dönüyorum...
hedeflerime gelirse (veya dönüş görürsem ) bugünden[B] kademeli KISA[/B] yapmaya başlarım....
:cool::cool:
inanıyorum...yada inanmak istiyorum aşağıdaki sessiz çoğunluk benden daha fazla para kazanıyor....
yazarken fiat kaçabiliyor..sonrasında trende takılmak zor oluyor....
EMCİ...en başta senden şüpheleniyorum....
seans arasında yorum yapan ,özellikle grafik atan dostlara tekrar tekrar teşekkürler...
ne kadar emek verdiklerini biliyorum....verilen emeğe saygı istiyorum..daha fazla saygı..
yüreğini ortaya koyup..analiz yapan ..graf atan...haftalık ,iki haftalık strateji yazan
cesur insanlar bu saygıyı hak ediyor.....fazlasıyla....
yanılmaktan korkmayan...üstüne seans içinde değerli vaktini ayıran dostlara selam
olsun....VOBORSA.nın kıymetini bilin...bu analizler hiç bir yerde yok.....
vee dostlar bizimle paylaşıyor.....ALLAH hepinizden razı olsun....
boz abi karşılıksız pozlarını paylaşıyosun yetmezmiş gibi bide makro açıdan yorumluyosun
hakkını kimse ödeyemez senin. catedral ablada aynı şekilde
emeğinize sağlıkkk
Boz abi nekadar teşekkür etsem azdır kendi adıma...Ben takip ederek sizleri öğrenmeye çalışıyorum.İyi pozisyon alıyorum ama karda iken çıkmasını bir becerebilsem kazanacam ama daha kazanmasını öğrenemedim ufak ufak gelişme var...Birde sizin yanınızda ne yazabilirimki ama haklısın teşekkür butonuna basmam lazım onuda unutuyorum ,bundan sonra en azından teşekkürü unutmam İnşallah....Kusura bakma boz abi
Tekrar paylaşımların için çok sağol......
onlarca aracı kurum ve banka her gün analiz yapıyor...diğer forumlarda yüzlerce
analiz var.....ama....kaliteli analiz ve seviyeli sohbet VOBORSA farkıyla hepsinin
önünde...........bizdeki kıymetli arkadaşların eline su dökemezler hiç biri.....
emin olun bazı arkadaşlar kendi kıymetini yıllar sonra anlayacaklar.....kayıtlara geçsin.
piyasada uzman..üstad geçinenleri bir bilseniz...kendi değerinizi anlarsınız....
artık short zamanı,
yani bence...
gençler....her şey gençler için.......
bozz amcanız onlar için yazıyor....canım feda gençlere.....kusura bakmam...
affederim...affetmek erdemdir....unutmayınız....
hepinizi çok seviyorum.....
ALLAH hepimizin işini rast getirsin..........
matriks donmadan önceki palanın son durumu bu şekildeydi açıldığında aramıza çohtan dalmış olacak heraldeee
[IMG]http://i55.tinypic.com/2hezq68.jpg[/IMG]