[QUOTE=indregandi;512179]benim usd ye mi vermişler aşağı,..
len bu usd bu zamnda çıkmayacakta ne zaman çıkacak,...
cık, cık,...[/QUOTE]
yani,...am işte,...
beşer şaşarız,...:)
Printable View
[QUOTE=indregandi;512179]benim usd ye mi vermişler aşağı,..
len bu usd bu zamnda çıkmayacakta ne zaman çıkacak,...
cık, cık,...[/QUOTE]
yani,...am işte,...
beşer şaşarız,...:)
[QUOTE=indregandi;512190]sen sabır,
endex bile sonunda shorta vermeye başladı ama, benim usd sp nin tersten milim takibinde olduğundan havagazı,....[/QUOTE]
işte mükemmel alışı beklerken,...kaçtı gitti yukarı o dönemde,..sonrasını yukarıda yazdım,..
ama esas önemli olan yükselen dipler analiz idi,..onu bulmaya çalışıyorum,...
çünkü topiğe yazdığımı hatırlıyorum,..
[QUOTE=indregandi;512205]türkiye kafasında şu çelişkiyi bırakırsa,..bu ırakta tutmadı,..sonrasında ırağın geldiği noktayı hepimiz biliyoruz, bakın ıraktan resmi ırak devleti yerine barzani bu gün ankarada idi,...bu ırağın geldiği noktadır,...
şimdilerde aynen ırak gibi suriye buna ırak olmaya zorlanıyor,...
hem bütün bir suriye kırmızı çizgimiz diyeceksin, hem onun BM nezninde meşru yönetimini istemeyeceksin,...
saç kremi şampuan ama gerçekleşme şansı son derece de az,..denendimi denendi, oldumu hayır,..tersine namlu bize döndü,..
o nedenle
istemeyebilirsin eyvallah,..ama yinede bütün bir suriye tercihimizse ki öyle yönetimine de katlanacaksın,..bu bizim işimiz değil,..başkalarını dizayn etmek bizim işimiz değil,..
bütün suriye bütün bir türkiye olduğundan bu bizim kırmızı çizgimiz ise,
öyleyse,...
geriye bir şey kalıyormu hayır,...Türkiyenin derken parantez içinde, hesabı tutmadı,...
dolaysı ile iş şimdi
yaşatırsan yaşayacaksın iş buna döndü,..
bu kadar basit,...
abedeye ve abe ye bu saatten sonra eyvallah,...
dolaysı ile rusya ile yakaladığımız rüzgar,....
suriye, ırak ve iran olarak devam ederken, sermayede buna çin,...son aşamada da sahangay birlikteliği eklenmeli,...
yani önümüz ve yönümüz asya,
bu kadar basit,...
bunu yaparsak bidenlere bidonlara işimiz gücümüz var deyip randevu veririz,..
yada bu adamlar tekrardan,..rotalarını büyük kürdistana değil, tekrar türkiyeye çevirecekler,..
adam olacaklar,...
hesapları Türk Milletine tuttumu bidenlerin 15 temmuzda,.. tutmadı,...öyleyse adam olacaklar,...[/QUOTE]
ne yaptılar ekonomik terörere geçtier deyilmi,..benim hesapta tutmadı, gerçi orada yazdıklarım bu kadar kısa vadeli değil,...10 yıllar,...
[QUOTE=indregandi;512206]evet dolarcı efendi,..
şimdi sende haritaya biraz çalış bakalım,.....
benim [B]instruction manueller[/B] hep hazır,...[/QUOTE]
:):))):D:..::(
son mor şu anki halim,
duruma bu kadar hazırlanıpta,..beşer şaşar olmak,...
[QUOTE=indregandi;512236]yani gerekli, luzumlu ve hatta son gelişmlerle birlikte geç kalınmış bir durum,...
usdtry durumuna baktığımızda ise rızalı plan ve proğram dahilinde olduğunu şimdiden söyleyebiliriz,....ayrıca baydının gelişine oturmasıda uluslararası kamuoyunda abede oluru olarak oturacaktır,
öyleyse plan varsa sürede mutlaka vardır,
demekki planlanmış sürede fırat harekatı amaçladığına ulaşacaktır,...
bu amacıda hep bereber göreceğiz,
ben bu işten kendi anladıklarımı yazdım,...
işte afrin işine çok önem veriyorum, afrin pkk, pyd, ypg kantonu olmaktan çıkarılmalı, düşmeli, temizlenmeli....mersin, adana illerimiz son 10 yıllarda bilinçli kürt göçü alan illerimizin başında geliyor, ..dolaysı ile afrin, hatay, iskenderun, adana ve mersine bir çizgi hat olarak bakılmalı
koridor ise mutlaka açık kalmalı diyorum,...[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;512238]kıprısı unutuyoruz,
kıprıs asla ve kati elden çıkarılmamalı,...kıprıs ta asker sayımız asla ve kati azaltılmamalı,...
çünkü buda
suriye ve iskenderun körfezinin ağzına oturuyor,..
geçmiştede çok ça kıprıs işini yazdık,...d.akdeniz denge politikaları konusunda işledik,
kıprıs suriye işinde ana unsurlardan bir bölüm,..bir lojistik ve harekat üssü,...[/QUOTE]
leeennnnnn
[QUOTE=indregandi;512253]taaruz et,
kıyı başlarını tut,
kyı başlarında tutun,
gündüz göster gece ilerle,
karargahını kur,
kurduğun karargahtan cepheni belirle cephene taarruz et,
başarılıysan,...
kurduğun karargahı devret,
geri çekil destekte izle[/QUOTE]
ösö ile bu iş olmaz,....
[QUOTE=indregandi;512295][url=http://resimyukle.xyz/resim/c5fx][img]http://i.resimyukle.xyz/c5fx.png[/img][/url]
[B]instruction manuel of dolares[/B]
2.9446 seviyesinin altında kalınmadıkça, spot yükseliş imkanı barındırıyor,....
çünkü 107 barlık süreç dün bitti, endex te dün düşmeye başladı, bu gün buna devam etti,...ve frat kalkanı harekatı da dün akşamdan start aldı malum,..
hani her şey sanki sıralı gelişiyor,...tiyatro gibi,...[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;512296]bu harekatla k.suriyede pyd ypg varlığını kabul etmiş oluyoruz, buna dikkat,..kimse bahsetmiyor bari biz bahsedelim, farkımız olsun,..
çünkü fratın batısı diye tahsisli yer öteden beri gösteriyoruz,...[B]tahsis varsa kabul de vardır,[/B]
ama yinede bu harekat zorunlu idi,..yapılması gerekn idi,..
en azından afrin dediğim yeri kantonluktan çıkarmalıyız,...yani fıratın doğusu gibi bir tanım artık olmamalı,...
afrin kantonu biterse hatay, iskenderun olası tehdit alanlarından uzaklaşmış olur,...
bu denkleme göre, bu pyd sözcüleri yırtınsada istediklerini aslen elde etmiş oluyorlar,
benim suriye yi istememdeki ana neden bu, adamın toprağı yetrli destek ve güç verilirse hepsini sürer atar, afrin di, kobaneydi dinlemez,..
bu hali ile bu pyd ypg fıratın batısına çekilseler dahi, aynen ırak gibi pkk terörü manasında hep türkiyeye yönelik tehdit kalacaklar,
sonuç,
bu harekat olması gerekn bu kesin,..ama geç kalındığı için şu aşamada kötünün iyisi malesef,...[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;512324]sonuç,
akape tsk nın güvenli bölge işini abede ve rusya ile kordine edip sınırlı bir şekilde uygulamaya koymuş, o nedenle bu iş piyasalar için bir tedirginlik yaratmıyor,...
ama bu geç kalınmışlıkta dahi ülke olarak şu aşamada çıkarımız var,...dün kötünün iyisi demiştim,..keşke bu işi esad ve suriye ile kordine etse idik,...direk pyd ve ypg üzerine yürüse idik,..bu adamlar zaten daeşten boşalan yerlere kobane dahil kanton kurup sınırlarımıza komşu oldular,..oradan bol bol terör ihracı alırız,
fıratın doğusuna sürsen ne olur, pyd ypg zaten sınırımıza komşu kantonlar..şu olur önümüzü komple kesecekleri yerde en azından şu aşamada bir koridoru açık tutabiliyoruz,...
ya bunu esada esadı destekleyerek ona yaptıramazmıydık, seve seve yapardı, adamın toprağına işgal yapılmış, kantonlar kurulmuş, de facto devletler türemeye başlamış,...zaten en son pyd ypg mevzilerini vurarak kendini belli etti suriye rejimi,
akape zaman içinde inadı bırakıp suriye ile inşallah kademe kademede olsa beraberlik içine girip iki ülke bölgesel menfaatlerini dost olarak sürdürebiliirler,...
hemen hataları söyleyelim,
ırak devleti yerine barzaniyi muhatap almaları,
suriye devleti yerine ösö yü muhatap almaları,
pyd ypg yi doğuya sürmeleri ama terstende onları doğuda kabullenişleri,..
bu denklem masa ister, şimdi bu dillendiriliyor, masaya esad getirilebilirse kazanıma gitmek istiyorlar,..
kimler,
tr, abede,...
yani abede ile organik bağlar şu aşamada devam ediyor,...hoş değil,...[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;512426]yada at kendini usd ye bekle dur,..
usd asimetriyi kuranın parası ise güç ve kudreti sürdükçe hep bunu kullanacak,...
tr de bakın parasını stabil tutarken terörü azdırıyor eyyyyyy abede,...
değilmi ,...
öyle eyyyyy abede,...
abedenin kaşının ortasına çakmadıkça da anlamaz,...[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;512524]başgan 7.65 rakamı bu, amca longtur shorttur gözünü seveyim boşver, rakamın
üstündemi altındamı,
altındaysa bu alta geliş shortmu değilmi kararı,...
7.78 kapatmış, pazartesi yine 7.65 lerden ölçümlenir şu anki denklemler gereği[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;512661]şimdi ilk aklımıza şu gelmeli sanıldığının aksine anlaşmazlık yok, olsaydı akape kobanede dur derdi,...tel abyad da dur derdi,...anlaşmazlığın tek kalemi o halde m ü m b ü ç yani fırat nehri sınırı,....
şimdi bakın abedenin kaybettiği noktaları yazalım,...
1.davutoğlunu kaybetti,
2.doğu illerindeki kışkırtmada kaybetti,
3.darbe tertipledi başarısız oldu,
4.şimdi m ü m b ü ç ü kaybederse bu 4 olacak,...
istemediği başkanlık, istediği yeni bir anayasa,
akapenin öne sürdüğü, yeni anayasa ve başkanlık, yani saç kremi ve şampuvan,...
sonuç,
yeni anayasyı istiyorsan başkanlığıda isteyeceksin,..bu ikisi içinde mümbüçten çekileceksin,...diyor akape,...bu net,...
abede ise afrinin yaptığı mıknatıslama ile mümbüçe konup, oradan hatayı oldu bittiye getirmek istiyor,...çünkü şam yolu artık rusya tarafından tıkalı halde,...
dolaysı ile akape mümbüçü verirse hatayı vermiş olur,...o nedenle anti esadlığa devam ediyor bir tarftan
hatayı alan kim Atatürk, veren kim bu akape olursa içerde çok zora düşer,...
bu durumda akape abede organiğinin devamı ancak mümbüçte fıratın doğusuna çekilmesi ile mümkün bu yakın plan,
uzak planda yeni bir anayasa zaten abedeye istediğini vermek üzere hazır, buna malesef diyoruz, ...[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;512785]02.09.2016 16:06:04 YILDIRIM: [B]MİLLETİMİZ[/B] DARBECİLERE [B]AYAR[/B] VERMEKLE KALMADI, EKONOMİYE DE AYAR VERDİ-BLOOMBERG HT
hayda bre
02.09.2016 16:00:39 YILDIRIM:15,5 YIL BOYUNCA [B]VERDİĞİMİZ SÖZLERİ [/B]YERİNE GETİRDİK -BLOOMBERG HT[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;513291]bu usd ye de,
2.9757 1 kasım balkon rakamı,...
yellen öncesinde tam buralarda dolanmaktayız, 8 gündür bu rakamı yatayda alt/üst çiğnemekteyiz,...
bu bizim doların tr deki siyasi değeri,
ne zamn bunun üstü kaldı kırılganız, ne zamn altına geldi rahatız,...
sebebi her şey olabilir,...ama rakam üstü kırılganlık altı rahatlıktır[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;513327]usd vadeli işini herkese tavsiye ettim,..
endex e göre oran 1/7,....yani ky usd vadelide yaptığı bir hatayı endexse göre 7 kere düzeltme şansı var,....
bunda 1 koyuyorsunuz, endex te 7 koyuyorsunuz ve ky iseniz hata yapma şansınız illaki çok yüksek,...
endex sin düzeltmesi 7, 7 giderken, usd vadelinin düzeltmesi 1, 1.......
yani sermayeniz için bu bir avantaj,..kar elde edip boa banka ya yolluyorsanız banka ya bu kar usd den gelmiş kabul değil demiyor,...alıp bağrına basıyor şerro,...
başkaca
ne dedik
usd vadelide bir hata yaptınız bu blok hatadır,..ve illaki yapılır, ikinci yapacağınız hata ki yine yapacaksınız 3000 sonradır,...
bu sizi 3000, 3000 yukarı veya aşağı alır,...
yani
iki avantaj,
1/7 stratejisi ile bir 3000 lik bloğa yayıl,
3000 bloktan sonra ikinci 3000 bloğa gir,..
3000 kusuru var akılda kalsın, yuvarlak 3000[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;513355]önemli bir macro ayracın arifesinde olabliriz,...
ama öncelik o iki bold rakam,...sonra macroyu düşünebilirim,
yazdıkça sonucu gidiyorum, yazmasam fiyata bakar dururdum,...
ama benim işim bu,.....
alayları, tümenleri[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;513457]şimdi burada,
usdtry 3.0160 dan itibaren short menzilime girer,..orada yukarıda grafta,..
2.9757 siyasi rakamı üstünde (balkon rakamı, iktidar rakamı),..3.0160 var,....3.0160 dan itibaren usd ye short döşemeye duruma koncoktüre de bakarak başlarım,
burada en son yükselen dip işini kovalıyorduk malumunuz, moodys le yükselen dip olayını bir kez daha korudular[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;513467]diğer bir göstergemiz ise,
usd try 3.0160 seviyesi,..bunu graflarda verdim,...
bu karar neticede iktidarı sıkıştırmaya yönelik,...böyle zamnlarda extremde tr den çıkan varmı manasında usdtry aynı zamnda iyi bir göstergedir,..
hükümeti sıkıştırma seviyesi zaten usd siyasi rakamımz olan 2.9757 rakamı bayadır yazıyoruz,..
ancak bu sıkıştırmayı usdtry de long yapan yani tut rakamı 3.0160 rakamı,
2.9757 zatem cuma karar 23:55 gibi geldi o saatte yaklaşılan bir rakam,..geriye kalan pzt için 3.0160 rakamı,...
moodys e mutlaka 3.0160 görülür, üstüde görülür düşencem var,..
bu rakamdan da moodys in kurlar üstünde ne kadar etkili yada ne kadar bir sıkıştırmanın aracı olduğunu ilk etaplı ölçebiliriz,...[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;513490]yalnız başgan usdtry underperform ediyor,
3.0160 çantada keklikti bence[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;513505]lokasyonlar bu şekil başganlar,
bu ülkede bizm bilemediğimiz başka numaralar dönmüyorsa,...eğer,..
bu moodun endexsi bir taraftan delip diğer taraftan çıkması gerekirdi,...
çünkü,..
ekonomi de endişe uzun dönemli vardı,..
üstüne darbe teşebüsü yaşadın,
std poors yedin kafana,
fırat kalakanı suriyedesin, jeopolitik risk aldın,..
şimdi moodys yemişsin kafana,
yani daha ne olabilir, ...
en kötüsü bunlar olsun dersek,..bizim dememizle oluyorsa diyelim,..[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;513530][url=http://www.hisseyorum.net/resim/][img]http://www.hisseyorum.net/resim/do.php?img=43260[/img][/url]
ne yapmaya çalışıyor bu,..[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;513556]biz burada akpeyi beğensekte beğenmesekte,...
moodys saldırısına el ovuşturacak karakterde insanlar değiliz,..
moodys saldırısı hepimize ve hepimizin geleceğine yapılmış bir saldırıdır,..[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;513557]üstelik son ayaktaki icra tarzıda tam bir şerroluktur,..önce iyimserlik pompalayıp 2 gün sonrasında gecenin ortasında meydana çıkmasıda tam bir rezilliktir,...[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;513561]usd den longçuları indirecek muhtemelen,...gapına doğru aşağı dolmaya devam ediyor,...[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;513564]bşagan 3.20-3.30 arası normal hedef var onda,..bu moodys o moodys se,...dün ölçtüm ama yazmadım,..
sadece siyasi rakamları yorumladım,..
2.9757 ve 3.0160 ı,...
bu 3.0160 üstünde endex hep öpülür,....2.9757 balkon sallanır,..sallanan balkon abedeye yaklaşırsa suriye de ve burada moodys amacına ulaşır,...
hem suriyede hem burada,...[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;513575]Başgan,
Usdtry 3.20-3.30 arası normal hedef var onda,..bu moodys o moodys se,...dün ölçtüm ama yazmadım,..
sadece siyasi rakamlarımız yorumladım,..
2.9757 ve 3.0160 ı,...
bu 3.0160 üstünde endex hep öpülür,....2.9757 balkon sallanır,..sallanan bu balkon abedeye yaklaşırsa suriye de ve burada moodys amacına ulaşır,...
başgan,
24.08.2016 fırat kalkanı harekatının tarihi ve bizim konu ile ilgili hem boaya hem ayıya ters yüzümüz, llv si 94025, işte fiyatalar 94125 e kadar geldiler,...ramak kaldı,..
bu kalkan abedeye suriyede kalkmıştı haklı olarak,..çünkü iskenderun ve hatay menzile sağ gösterip solda koridorun menziline girmişti,...
3 koridor tanımladık bu topikte, sıra ile
1.suriye ve şamdan geçecek olan, putin buraya set çekti 2015 ekiminden itibaren ve asad tutundu,
2.afrin kantonu devamla hatay yollu iskenderun, biz buraya gecikerekte olsa fırat kalkanını yaptık,..yolu kesme niyetimiz var,..henüz kesemedik, işte darbe teşebbüs ve moodys tam buraya çöreklendi,
3.daha güneyde ingiliz ve abede işgali altında bir bölge daha var, şamın güney doğusundan başlayıp hafif kuzey doğu suiyeye doğru 45 derece açı yapan 3.koridor orası, fakat orada bu abede kürtlerinin yaşama şansı hiç yok, çünkü kürt yok,..kaldıki mevcut kantonlarda bile kürt olmayan bir sürü şehir ve yerleşim var,...
Başgan,..
Şimdi bunlar koridor güzergahları,…
Bunların(abede ve abe) istediği ise hem gaz ve petrolü akdenize ileten bir koridor hemde bu gazı israil gazı ile buluşturmak ki bunun diğer ayağında, Akdeniz ayağında kıprıs müzakereleri devam ediyor,...bunada dikkat,...hemde bu kürt işi ile(büyük kürdistan procesi) eş zamanlı olsun bölge bununla büyüsün istiyorlar, çünkü gazı ve ekonomik varlığı bahane ederek ilerde doğacak anlaşmazlıklarda bölgeye bu yolluda müdehale edebilirler,...diğer bir olay ise bunun türevini aldığımızda çin Seddi,…
Rusyaya gelirsek,
hem kendi gazı petrolü tekel olsun böyle devam etsin katar gazı ile israil gazı ile rekabet edip pazarı daralmasın fiyat kazancı düşmesin derdinde, hemde ilerde büyüyecek artacak jeopolitik riskler kafkasyayı vuracağından şimdiden bunun kapısını suriyede kapatmış durumda, asadı savunuyor o nedenle,...bir önceki kapatması kafkasyada rus gürcü savaşı idi, abede ve tayfasını oradan sürmüştü,..
bize gelirsek_ biz diyorum ama biz kelimesinden çok akapenin anlaşılması lazım_ ise bakın son zamnda hem israil hem rusya ile arayı düzeltme durumuna eş zamanlı girdik,.....ancak abede ve israil kürtlerininde oranın(koridor) tamamında olmasını ister durumda, akape aklı ise bir yere kadar(bize göre fıratın doğusuna kadar) kürt istedi,...çünkü zamnında kobeneyi seyretmesi pyd pkk yı güneyden bize komşu etmesi bir tarafa,…işid in vurduğu pkk pyd yi tr den peşmerge geçirerek işidden geri alan da akpe,..bu hale tv lerde tartışılıyor, ama sebebi bulunamıyor, şöle deniyor sadece maden fıratın doğrusu diyorsun niye kobaneye tel abyada müdehale etmedin o zamn,..
abede gelirsek bu denklemde,
ya hep ya hiç diyor, darbe teşebbüsü ve moodys peşi sıra, işte std poors,…. devamlı artırılan ve artması desteklenen bir terörün verdiği istikrasızlık burada abede eli ile rol alıyor,…abede koridorun tamamına kürt koridoru demiş, bunun olması nı ya hep ya hiçe bağlamış,…
yani,..
analaşılan o ki
tr akape eliyle bu abede ile hem bir yere kadar anlaşmış, hem de anlaşamamış,..görüntü bu,..anlaşamadığı yerde fıratın batısı, yoksa zamanında kobaneye niye seyirci kalıp peşmergeye izin versin akape,..terörist dediği pyd ypg ve pkk yı,..kantonlarla güneyden kendine komşu yapsın,..
demekki bir yere kadar anlaşmış,.. oyalanırken de darbeyi teşebbüsle baş başa kalınca,..
bu defa milli politika üzerinden anlaşmaya devam ediyor, …
yani anlaşmış, anlaşamamış,
işte bu moodys tam buraya oturtulurken,…moodys usd kurları üzerinde bir yere kadar anlaşılmışlığı, bir yere kadar anlaşılamamışlığı bünyesinde taşıyor,…
bak diyor sana furuyorum anlamıyorsun,..dahada furabilirim,…sopayı ha bire yukarıda tutuyor,
işte vatan ve milletçe bir dönem akape burada bireysel politikalar yürütsede bölge topyekün uluşça ve tüm milletçe hepimizi ilgilendirdiğinden bu saatte Hatay ve İskenderun tehdit altında olduğundan,..
abede sopalarını ve havuçlarını elimiz tersi ile itip milli politikamızın gereğini yapmamız kesin kez gerekiyor,…
özetle ,
bu parağraflardan yola çıkarsak,..orada bir anlaşmışlık ve anlaşılamamışlık hali var,..
koridorun en az açık olmasını istiyoruz, abede mümbiç devamla afrin oradan hataya dayanmak istiyor,..
usd kuru bünyesinde işte tam bunun derecesini barındırıyor,..
söz gelimi el bab dediğimizde ve Halep doğusunda afrini çevirdiğimizde bu dolar kuru dahada tırmanır,..bunun haritasını verdim,..
kısaca şimdi cevap bekleniyor,..cevabın durumuna göre kurlarda gevşeyebilir,..o zamn niye düştü demeyelim, tırmanabilir niye tırmandı demeyelim,
cevaba bağlı,
abede balkonu sallıyor, sallanan balkon ne cevaplayacak bu bekleniyor,...[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;513583]usdtry bunun içinde absorve,..
sual moodys
cevap ? şimdilik ,
haberlerden, tvlerden takip,...[/QUOTE]
[QUOTE=deniz;513602]2,97 nin altını zorluyor, TL çok güçlü bildiğimiz gibi değil. Conin parası ne ki .dng.dng.dng
Nasıl açılacak bu seans acep[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;513610]ABD başganlık seçimleri için oy verelim başganlar
[url]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=6411[/url][/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;513623][url=http://www.hisseyorum.net/resim/][img]http://www.hisseyorum.net/resim/do.php?img=43477[/img][/url]
IM[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;513651]oy verelim..dünyanın geleceği buna bağlı
[url]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=513613#post513613[/url][/QUOTE]
[QUOTE=rüzgar;513677]sayın indregandi sp yi 17 sine kadar düşük tutarlarsa tersini yaparlarsa 17 si sonrası bu sefer cıkıs olasılığı mı olur?[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;513730]usdtry,
3.0160 a çok yaklaştı,
3.0048 görmüş hhv de, 1200 puvanı kalmış,...buda balkon referansımızdı,..[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;513743]başgan bende teknik kaldım fransızım olaya,...
ama zaten bu kulvarı trekederse durumu netleşecek,...o da terketmiyor başgan
2.9757 - 3.0160[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;513747]bu iki değer,
1 kasımda tam olarak davutoğlunun balkona çıktığı değer,..
davutoğlu nerede penguenlendi,...davutoğlunun abede ve abeye yakınlığı herkesçe malumki,...davutoğlu tr nin suriyede saçmalamasının baş mimarlarından,...bu saçmalığını üstelik birde kitaplaştırmış bir kişi,..
davutoğlu tam obama ile görüşecekken ...penguenle deşifre edildi,...başbakanlıktan alındı,...
eğer görüşebilse idi başkanlık yolunda olan erdoğan çok zor bir durum da kalacaktı,...
şimdi tr deki bu karşı atak,
davutoğlunu görevden aldı,...rusya ile anlaşma yoluna gitti,..çözüm süreci ni bitirdi ve terörün üstüne yürüdü,...
misilleme darbe teşebbüsünden geldi,....fırat kalkanı buna karşı geldi,..
fırat kalkanına moodys misilleme geldi,...
yani bu denklem aslen davutoğlundan bu yana sallama yapıyor,..dahada ileri gidersek,..davutoğlunun görevden alınışı değil, göreve gelişinden bu yana sorun var,..
çok basit bir örnek verirsek örneğin dolmabahçe mutabakatına cumhurbaşkanı direk olarak benim haberim yok dedi,...
dolaysı ile abade ve abe penguenden beri atak halinde,...[/QUOTE]
başganlar serüveni özetlemeye çaıştım,..esas aradığım usdtry için yükselen dipler analizmdi,...yaptığımı çok iyi hatırlıyorum,..
muhetemelen
18 ağustos ve 22 eylül arasında olacak,..
diğer rakamlar,
klasik öteden beri yazdığımız,
2.9757 ve 3.0160 rakamı idi,...alıntılarda var hepsi,...
garan hep 7.65
çok emek harcıyoruz falza harcayıncada olmuyor, özü kaçırıyoruz,...
bir taraftan iç dinamiklere gömülmüşüz bir tarftan dış dinamiklere,
bir taraftan sp ye, bir tarftan endex bir taraftan usd,..
sonuçta yapıda complex olunca işin ucu kaçmış,
yada özler aralarda kalmış,...
hepsi doğru olsada kendini zamn içinde ispatlasa da aralarda derelerde kalmışlar,....
oysa iş basit,
2.9757 ve 3.0160 hepsi bu,....
bu 3.0160 şu sıralar 3.5043 te,..henüz oturmamış,..long takip ediyor,...
bu oturunca yani ilk sat sinyali verdiğinde bir rakam verir, bu kaç olur şimdilik belli değil,..bunun için zaman geçeceğe benzer,....
ancak verdiğinde yeni [B]evladiyelik rakam[/B] bu defa o rakam olur,...
iyi geceler cümleten,..
[url=http://www.hisseyorum.net/resim/][img]http://www.hisseyorum.net/resim/do.php?img=51628[/img][/url]
birde dostlar, arkadaşlar, kardeşlerim,..
yukarıda kabaca çizdim,...
iki yeşil ok başlangıçlı,...bir tren alırsak ve sağa uzatırsak,.....
sonra bunlara paralle ilave edersek,...
en altta duran gri kütüğün katları şeklinde gelişen bir hareket,
kabaca gösterdim,
siz daha iyi çizebilirsiniz,...
iç dinamiklere göre biri kesmesse diğeri şeklinde gelişiyor hareket,...
ilaveten leblebiler,....usd topiğinde yazdım bu hafta dahil son 3 leblebi,..sonrası analizde beni aşar,...
bu gün çizdim bunu daha önece çizseymişim daha iyi olurmuş,...