74850 den long fırsatı verir gibi, kısa açmam bu havada:)
Printable View
74850 den long fırsatı verir gibi, kısa açmam bu havada:)
[quote=Astatin;362649]valla kusra bakmayın ama diyeceğim yani... pala yine vuruyor ma*a.. olya bak bea dj graşik dax graşik bizim lebronik 2000 puan aldı nerdeyse dipten..ve dahada alacak gibi[/quote]
:..::..: eee bu imkb nin palasıdır asti abi...ben diiim ki bu bizim damızlık palayı dow a salsak da biraz da orda vursa nasıl olurr...millet yemekten gınaa geldi heral..o yüzden diiimm...:..::..:
[quote=TÜRKOĞLU;362652]onlar büyük bir olgunlukla karşılıyor bu hareketleri kaşarlanmışlar ne de olsa :D
saatlikle işlem yapanlar ne sövmüştür şimdi.1 saatte 1.900 puan aldılar.[/quote]
peşinden dönüp 1900 pivani verirlerse varya asıl sövmeyi gör sen o zaman Türk abi...:..:
500 pointe dön stratejisiyle devam diyip 75350 den full shorte geçecektimki, -500 oda eşittir 74850 den full long:)
al sana ayın trade i:)
[quote=obsidyen;362659]:..::..: eee bu imkb nin palasıdır asti abi...ben diiim ki bu bizim damızlık palayı dow a salsak da biraz da orda vursa nasıl olurr...millet yemekten gınaa geldi heral..o yüzden diiimm...:..::..:[/quote]
::::::
valla optis abi şimdi bakıyorum da herkessin yorumları, pala şort skuzi ediyi dümenden şeklinde.... herkes böyle diyise bu skuzi felan olmayabilir..nah bi bakmışın 80..:D:D belki de 60...aradaki fark 20 cm::::::
yahu eskiden bilgisayar oyunlarında, havadaki elma armut hazineleri cup cup kapan oyun karakterleri gibi, kar alırdık hep..şimdi oturup bekliyorz çat çat 10000 puan gelsin felan...üwww
evet valla buda geldi aklıma.biraz verdi bile 600 pıvan kadar :..:
[quote=obsidyen;362660]peşinden dönüp 1900 pivani verirlerse varya asıl sövmeyi gör sen o zaman Türk abi...:..:[/quote]
heee geldi 850 az long:)
[quote=excali;362651]Sorma , Patron . O kadar zor ki, gezerken para dağıtıyorlar , değil mi?:D
Miço "nöbetçi trader" mı?:..:[/quote]
dün piyasa,ben gezerken para dağıttı,
bugün de otururken bi kısmını geri aldı,
karı kilitlemek te bu demek zaten,
şu andaki sistemimle gezmişim gezmemişim farketmiyo,yapılacak iş belli...
sıfır öngörü,sıfır stres...
miço facebook tan çıktı şu anda,bayan arkadaşıyla Bebek'te gezmeye gitti,:..:
arasıra bana sistemi soruyo sadece..:::
dönünce inş ,gezerken para kaybettim demez,...:::::::D
[quote=Astatin;362662]::::::
valla optis abi şimdi bakıyorum da herkessin yorumları, pala şort skuzi ediyi dümenden şeklinde.... herkes böyle diyise bu skuzi felan olmayabilir..nah bi bakmışın 80..:D:D belki de 60...[B]aradaki fark 20 cm[/B]::::::
yahu eskiden bilgisayar oyunlarında, havadaki elma armut hazineleri cup cup kapan oyun karakterleri gibi, kar alırdık hep..şimdi oturup bekliyorz çat çat 10000 puan gelsin felan...üwww[/quote]
:..::..: üüüüvvvv 20 cm çok fena asti abi...o farki bilenlerdenimmm üüüüvvvvwwv cok fena cokkk...:..::..:
[quote=saraylı;362665]
miço facebook tan çıktı şu anda,bayan arkadaşıyla Bebek'te gezmeye gitti,:..:
arasıra bana sistemi soruyo sadece..:::
dönünce inş ,gezerken para kaybettim demez,...:::::::D[/quote]
[IMG]http://server.blinkyou.com/popularimages/image_bank/coolcat.gif[/IMG]
75100 flat :)
bugün burada al sat en iyisi bence:)
garan 7,22 ye kitledi kafayı
kalkarsa borsada kalkarmı?