kentuf dediydi derinlik kapanınca tahtalar yürüyecek diye... valla o oluyor
Printable View
kentuf dediydi derinlik kapanınca tahtalar yürüyecek diye... valla o oluyor
Yuh be arkadaş, ne teknik analiz kaldı, ne EW kaldı, ne bişey kaldı... :)))
Kimler geldi, hayatımdan ne metotlar geçti,
Hiçbirisi bu manyak piyasaya fayda etmedi
En babası, 10.000 puandan aşağı yemedi,
Kimler geldi, kimler margin call yedi..
:)
[quote=cırcır;297813]98.375 tavan % sini sen hesapla :::[/quote]
Hesaba gerek yok abi az sonra ekranda görürüz... :..:
Ruhul istopladınmı?
Ben böyle bir para görmedim yuhhh diyorum başkada birşey demiyorum..
Bir tek günde 2000 küsür puan. Hemde ortada hiçbirşey yokken..
Long'lar full flat... Daha gider ama ben hala eski metot trade etmeye devam ediyorum ne yapayım... üvvv...
Aort 86728 tikkat tikkat
1dk'lık sistem short'larsa az kontrat da olsa bir deneme daha yapacam... Pala'dan korkan Pala gibi olsun... :)))
garantide kademeler de hiç 1 milyon lot yok. akbankta kademe kaldırıp vobu yukarı çekiyor akbankata kademe düşüyor vob yerinde kalıyor :) bugün ne kısaları kapatacağım ne stop var olacak birşeyler bir darbe gelecek yurt dışından mı olur bizden mi olur bilmiyorum ama gelecek bir darbe..
88000 akşam kağanışı 105,000-88000 = 17,000 puan stro hocam bi şey kalmamış ya pala kırmaz beni buraya kadar gelmişken orayıda göstertiverir canım::: :d
[quote=belhal;297818]Ruhul istopladınmı?[/quote]
yok abi istop yok. kaldırdım istopu. bankaladaki aktif alış satışları takip ediyorum. o kadar zorlama ki bu alımlar son nefesler gibi. kontrat cyok alacak boş tahtada alım var. yani bok la yapılan sidikle yıkılıra dönecek piyasa :)
[quote=a.kaya;297826]88000 akşam kağanışı 105,000-88000 = 17,000 puan stro hocam bi şey kalmamış ya pala kırmaz beni buraya kadar gelmişken orayıda göstertiverir canım::: :d[/quote]
Olur mu olur abi şaşırmam artık... :p
Yaw bu işte mantık aranmaz ama... Yaw bu kadar da olmaz ki arkadaş... Türkiye AB'ye alındı haberi falan mı gelecek ne... :)))