hayırlı cumalar arkadaşlarr...
ne çıkşlar gördük.. ne inişler...
ulem nerde bizim 1000 atlı....
herkes atını tumar ediyor anlaşılan...
Printable View
hayırlı cumalar arkadaşlarr...
ne çıkşlar gördük.. ne inişler...
ulem nerde bizim 1000 atlı....
herkes atını tumar ediyor anlaşılan...
Saatlikte flama belirmeye başladı. 70.750 görülmezse çalıştıracak yine bunu şerefsiz.. 71.200 den topladı onlarca kontratı ..
slow traderlerı anlamak zordur...hele ihtiyar ve keçi gibi inatçı olanları...
inanın...yemin ediyorum maliyetimi bilmiyorum......ben portföy değerine bakarım...
biz böyle gördük.......
kara oturmak.....zarara oturmak......işte bütün mesele bu.....
bazı slowlar ikisinede oturur......bazıları kara orurur ki makbulu budur bence...
bazıları ise zarara oturur.....onlar çok yaşamazlar.......
herkesin tarzıda ..parasıda kendinedir.......
bozo mahoyu anlat....
hadise sudur...VOB da....
kontrat sayın....bunu asla vermiyeceksin...bunun üçünde...vob a ayırdıgın miktarın...en cok yarıyla full olacaksın...normalde o yarınında dörtte biriyle oynuyacaksın...terse düştün mü....ilave edeceksin....
şimdi kontrat sayımı elletmiyorum....teminatım var...gecici olarak teminatımdan para çekiyor...düşüncede o parayı iade ediyor....
önemli olan kontrat sayım....bunu elletmemek...bunu elledimi ben biterim...
ben ne sisteme göre...ne teknige göre...oynarım...
benimki farklı...piyasa yapıcı ne tarz oynuyorsa onun gibi oynuyorum...
Ha gayret cadı ablam..
tepeyi bulacan..:)
daha öncede yazdım....
genelde furusurum....furusmanın durdugu an...beni köşeye sıkıştırdıgı andır...bana kol kes der....kesmem...ilave ederim....limitim doldumuda yatarım....taaaaki yorulup düşünceye kadar....
çünki bilirimki...silahı bitane...oda ...ZAMAN....
zamanı beklerim...
Bi türlü burda yazamıyordum..içime oturuyordu..söylemesemde karnım şişecekti..yasağım kalkmış..yazıyımda karnımın şişi insin..
Şimdi bu borsada herkes terse düşebiliyor..ve düşüyorda..ama kimseye kızılmıyor..
Fakat kuzu terste kaldımı..bi anda millet üşüşüyor..
Kuzu ne var sende..Şeytan tüyümü var..niye başkalarının ters pozisyonu değilde, seninki..:)
71.050 uzun...
Tırstım ben... İndikatörler hoş durmuyo.. Verirse dönerim..
:)Gözünaydın levent yazabiliyosun artık...
72 175 ila 70 775 arasında...1400 puanlık marjda...
sabah asagı giderek shortu kıskırttı...dönüp hepsinin parasını 72 000 lerde aldı....
egitime basladı...
[quote=leventaslan;220174]Bi türlü burda yazamıyordum..içime oturuyordu..söylemesemde karnım şişecekti..yasağım kalkmış..yazıyımda karnımın şişi insin..
Şimdi bu borsada herkes terse düşebiliyor..ve düşüyorda..ama kimseye kızılmıyor..
Fakat kuzu terste kaldımı..bi anda millet üşüşüyor..
Kuzu ne var sende..Şeytan tüyümü var..niye başkalarının ters pozisyonu değilde, seninki..:)[/quote]
çünki....
ben GUZUYUM levent....
dün akşam portföye bakınca cin çarpmış gibi oldum.....
hatırı sayılır bir para kaybetmiştim......sabah 72.000 olunca artık ok yaydan çıktı..
süngü taktım.....cenge daldım...bugünkü işlemler karlı.....
kontrat adedimi düşürmem....kara geçmeden ....şu anda mecburen zarara oturdum.
ve bu mecburiyet beni gün içi trade yapmaya zorladı......yapıyorum halen....