usd işi 25 kasımda bitti,
28 kasımda yeni döngü başladı,...
yalnız yeni döngü max 8 hafta uzatma alabilir,..
bu 8 hafta uztmanın 3.haftasındayız,...
yani max 8 hafta uzatma [U]shortlatmamak[/U] üstüne kurulu,...
zaten bu yapılıyor,...
Printable View
usd işi 25 kasımda bitti,
28 kasımda yeni döngü başladı,...
yalnız yeni döngü max 8 hafta uzatma alabilir,..
bu 8 hafta uztmanın 3.haftasındayız,...
yani max 8 hafta uzatma [U]shortlatmamak[/U] üstüne kurulu,...
zaten bu yapılıyor,...
sp öncülüğünde olası endexlerin düşüşü bir avantaj olacak,..çünkü bu uzun süredir kurulamayan usdtry endex korelasyonunu kurabilir,...
17 ekim analizlerine başladığımda ilk,...
herkes ayı sanacak fakat ayı değil dediğimi hatırlıyorum,...
usdnin çılgın boğası 17 ekimden beri devam ediyor,...endexler ise çılgın ayı için direniyor
[QUOTE=Astatin;517100]..nzdjpy pulback ... fresh şorttt..usdcad lonkkk[/QUOTE]
Usdcad lonklar full filat bereket versi..NZDJPY elde kaldı:o bekişyorum...USOIL de lonkkk actım bir miktar...Yanarım yanarım XAUUSD ye yanarım..Düşeceğinden bu kadar emin olduğum enstruman da şöyle tek b-vuruşta bi 15-20$/ons vurmaadık ona yanarım..Şu Yellen le bir türlü senkron olamadık...hep suratımıza yelleniyor **
XAUUSD yi yiyememenin hüznü ile kendimi BRENT'e USOIL'de longa verdim başganlar. 52.06 dan USOIL longlarrr..haydi bismillah
[QUOTE=Astatin;517083]başgan yarın ki fed açıklamaları korkusunu kullanacaklardır daha sonra yukarı yapacaksa bile..yani ya önce aşağı sonra yukarı, ya önce aşşağı sonra daha aşağı:p fx de bizi ilk adım ilgilendirdiğinden xauusd şort devam:p
başgan bizim vıop dan soğudum yaw...usdtry sinden bile... xauusd ile brent (yada usoil) arasında senkron tutturdum...löp löpçç:::
yarın ki fed felaket senaryom şöyle: verilerde ve ekonominin toparlanmasına olumlu yönde vurgu yaparsa ( -ki bence faiz arttırdım demesinden ziyade 2017 outlook u ile ilgili söyledikleri daha belirleyici olacak) xauusd de hızla aşağı ama petrol de de çok hızlı yukarı:::[/QUOTE]
vay be... lafla icraat arasındaki derin fark...
arkadaş bu foruma yine ne oluyor yaw,
geç girmeler, takılmalar, butik forum görüntüleri,...
tez düzeltin,....
[QUOTE=indregandi;517110]arkadaş bu foruma yine ne oluyor yaw,
geç girmeler, takılmalar, butik forum görüntüleri,...
tez düzeltin,....[/QUOTE]
::: abi dün arama motoruna yazınca voborsa diye çince bişey geliyordu ilk sırada..:p sayaf düzeni değişmiş, bence eskisi daha iyiydi... ara ara web sitesi bulunamadı olayı ise devam ediyor:D
Başgan,
Hellpatros (Hellim) vardı admin..Duruyo mu acaba, iyi gızdı valla...Yoksa forum adminsiz filan öyle kendi kendine otomatik robot tarzı yaşıyor mu ne
[QUOTE=Astatin;517111]::: abi dün arama motoruna yazınca voborsa diye çince bişey geliyordu ilk sırada..:p sayaf düzeni değişmiş, bence eskisi daha iyiydi... ara ara web sitesi bulunamadı olayı ise devam ediyor:D
Başgan,
Hellpatros (Hellim) vardı admin..Duruyo mu acaba, iyi gızdı valla...Yoksa forum adminsiz filan öyle kendi kendine otomatik robot tarzı yaşıyor mu ne[/QUOTE]
başgan,
geçenki bu saldırı işinde uğraşmış bilgilendirmişti forumu,..o zaman yaşadığını da öğrenmiştik,...
insan gelir arasıra uğrar bir çay kahve içer hal hatır sorar,..
bir aristokrasidir gidiyor asti başgan,...
birde başgan,
bu teşekkür kısmını çok kalın koymuşlar,...sanki çok teşekkür atan varmış gibi,...dng
[QUOTE=indregandi;517112]başgan,
geçenki bu saldırı işinde uğraşmış bilgilendirmişti forumu,..o zaman yaşadığını da öğrenmiştik,...
insan gelir arasıra uğrar bir çay kahve içer hal hatır sorar,..
bir aristokrasidir gidiyor asti başgan,...[/QUOTE]
Hellpatros'un ki aristokratlıktan değildir de, başında çok meşgaleler vardı eskiden.. Yoksa çayı kahveyi ziyareti eksik etmez.En kötü, "ula burdayım ha" mealinde seçilmiş mesajlara koyu koyu grünen nickin brakarak teşekkür ederdi...:D
Huhu HELLPATROS... oralarda mıyın
[QUOTE=Astatin;517114]Hellpatros'un ki aristokratlıktan değildir de, başında çok meşgaleler vardı eskiden.. Yoksa çayı kahveyi ziyareti eksik etmez.En kötü, "ula burdayım ha" mealinde seçilmiş mesajlara koyu koyu grünen nickin brakarak teşekkür ederdi...:D
Huhu HELLPATROS... oralarda mıyın[/QUOTE]
ele de başgan,..
aristokratlık var on da,..geçenki arıza 3, 4 sene sürdü,...son senesine 3 kere uğradı,..
bu onun toprak sahibi olduğunu ve serf senyör ilişkisinde feodal bir kafa yapısına sahip olduğunu,
hani :..:
aaarghhhh çiğerim yanıyor...1161.5 maliyetli yüklkü şort kontratımız vardı daha dün sabah xauusdddd.....auuuuu aauuuu...ühühühü..1131 yaktı ya la....arrgghhh. bu brent 60 olmadıkça ben iflah olmam telafi babında