-
[QUOTE=indregandi;517042]alçaklara, şerrefsizlere, soysuzlara....
kalleşlere,...namertlere,...
sağcı, solcu, yolcu kim olursa olsun her türlü emperyalist işbirlikçilere yada söylevleri emperyalizme çıkanlara, onlarla bir olanlara...
vatandan, milletten geri duran kaçaklara, dönmelere, döneklere
geçit yok,....
bunu
ister düzden ister götünüzden anlayın
şehitler ölmez vatan bölünmez,....
milletimizin başı sağolsun[/QUOTE]
+1...Kelimeler nicedir kifayetsiz kaldığından kendi cümlelerimle lanet okumuyorum...
-
[QUOTE=Astatin;516980]selamlar başganlar,
x30yvade 1 kaldıraç 62675 şortlar duruyor.... diğer yandan [B]BRENT[/B] is a most important thing in Astatin [B]Long[/B] Life... :) :)
Gıdemli kurmay başgan; bi BRENT analizi alsak[/QUOTE]
92675 şortları şu an 91925 den kapattım..Daha düşmeyeceğini düşündüğümden değil, artık tiksindiğimden...BAk BRENT abim öyle mi? Bir günde +%5 gapını yaptı..çarp kaldıraçla he işte o kadar..Ama kapatmadım brent longları.... Trend Brent'lerle devam ediyorum:p
-
Kıymetli başganlar; bugünkü manzari umumininsöylediği: FED faiz artışı artık fiyatlara girdi..FEd çok ekstrem kötü bir şey demediği sürece - ki neden desin - piyasalara yine bir yalancı bahar havası gelecek gibi...Bakın EURUSD ve XAUUSD yi Asya da gümletip Batıda hüplettiler... Ha bir de FED güvercin bir ton kullanırsa tepkiler hızlanarak sürebilir... Ben VIOP da pozsiyon taşımıyorum...Yazdığım züere TREND BRENT lerimi tutuyorum mis mis..Hedefim yok.. TP yok,,,SL yok.... bakacağız gidişata göre...Allah herkese, Forex de, mal aldığının ertesi seans +%5 gap nasip eylesin amin...Devamındaki haftada bir %10 daha çıksın..Amin.....
Not: Bişeye üzgünüm. Bugün mis gibi kapattığım VIOP30 şortlarımın nakit dönüşünü .T+1 nedeniyle TREND BRENT'e bağlayamadık..Oysa mis gibi gevşemişti..Neyse...Gadder gısmet
-
xcom
5 likten saatliğe kadar satta,..
120 lik te girdi ancak ona henüz erken
-
[QUOTE=indregandi;517051]xcom
5 likten saatliğe kadar satta,..
120 lik te girdi ancak ona henüz erken[/QUOTE]
usd için demek istedim,....diğer taraf derken buraya olmuş,...
-
Gurmay Gıdemli Başgan,
Dünkü brent analizleri için teşekkürler bu arada...If any changes, pls let us know
-
54 aşağı kırıldı..Trend Brent Oldu Tırt Brent.. TP...ful filat..bereket versin
-
[QUOTE=indregandi;516982]başgan,
aylık, yukarıdaki grafta direnç önünde bu çok belirgin, direnç değerlerini graftan elde edebilirsin,..
haftalık, yükselişte
günlük, yükselişte
240 lık [B]53.08[/B] üstünde yükselişine devam eder, altında bu yükseliş azmi bozulur, kesintiye uğrar,...
saatlik, yükselişte
sonuç :
değerde 240 lık ta 53.08 takip edilmeli ki,
ay direnç geçsin, haftalık, günlük ve saatlik yükselişini sürdürebilsin[/QUOTE]
[QUOTE=indregandi;516983][url=http://www.hisseyorum.net/resim/][img]http://www.hisseyorum.net/resim/do.php?img=50222[/img][/url]
öte yandan 14 gecikme saatlikten bakarsak;
1 le işaretli kutucuk gereği,...bu son yükselişini yapmış,..1 ler tamam,...
2 ile işatetli kısım oynanacak olan,...muhetemel düşüş ki bir üst analizde 240 lıkta 53.08 değerden bunu takip edebilirsin,..
3 ile işaretli kısım ise, 2 ile işaretli kısım eğer düşüş olursa 3 tersine yükseliş olacak,
4 bir 4 dersek eğer 3 yükseliş olursa bu yükseliş, şu anki 1 le kafa kafaya geleceğinden,..
5 bir 5 dersek, bu kafa kafaya geliş 1 le başlayan, 2 ve 3 ün 4 kafa kafaya gelişi ile finali olacakki
6 bir 6 dersek bu final bir üst mesajda aylık direncin geçilip geçilememesi olacak,
tarzında düşündüm başgan,
analiz ihtiyacı görür işine yararmı bilmem,...[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;517054]Gurmay Gıdemli Başgan,
Dünkü brent analizleri için teşekkürler bu arada...If any changes, pls let us know[/QUOTE]
asti başgan,....
durum nedir,....
şimdilik boşluk dolduruyor diyebilirmiyiz,....
-
[url=http://resimyukle.xyz/resim/z54d][img]http://i.resimyukle.xyz/z54d.png[/img][/url]
-
simulasyon,
beyazın ''now'' da yaptığı hareketi 14 gecikerek simule ediyor,...
ve başgan benim yorumumda
14 gecikmiş gelen kırmızının hareketleri daha önemli oluyor,...
şimdi kırmızı yukarıki şablonda
''3 ile işaretli kısım ise, 2 ile işaretli kısım eğer düşüş olursa 3 tersine yükseliş olacak,''
maddesi olarak yürürlükte,...
kırmızı beyazı taklit ederek 2 seviyesinden 3 seviyesine düşecek,...indikatör düşerken fiyatlar genelde yükselir, yani ters hareket,..
burada fiyatta düşüyor,....yani düz hareket,..ama nasıl düşüyor zirveye bayrağı çekmiş düşüyor,...
yani özünde yükseliş olmuş hemde gaplı,...şimdi bu gapın boşluğuna doluyor,...
asti başgan,...kırmızı 2 den 3 e düşeceğinden bir süre 90-100 saat sürecek bu ve hatta daha başlamadı,..10 bar sonra başlayacak,..
acaba kontrollü boşluğu iyi etüd ederek aşağıdan al yukarıdan ver olabilirmi desem,
sen bilirsin başgan,...
-
düşüncem,
daha ziyade boşluğun bir mesafe alışı sonrasında yani kapanması yada kapanır gibi olması sonrasında bir süreliğine aşağıdan al yukarıdan ver tarzı olabilirmi,..
-
Allah cc soysuz teröristlere fırsat vermesin kurdukları tuzaklara bu soysuzları düşürsün. İnşallah Amin..