[quote=nedim972;297794]15,30 da ne var ki acep?[/quote]
birşey olmasının bir önemi yok. psikolojik saplantı endeksi :) ama 15 dakikalıklardan sonra 20 dakikalıklarda eğildi. yavaş yavaş diğerleri de boyun bükecek bu endeks geri gelecek.
Printable View
[quote=nedim972;297794]15,30 da ne var ki acep?[/quote]
birşey olmasının bir önemi yok. psikolojik saplantı endeksi :) ama 15 dakikalıklardan sonra 20 dakikalıklarda eğildi. yavaş yavaş diğerleri de boyun bükecek bu endeks geri gelecek.
Short'lar 100 puan zararla flat ve longgg...... Bu sefer de tutmadı ama yakalayacam o tepeyi kararlıyım... ::: :..:
Yakaladım mı da 2-3 kademe kar alıp çıkacam... :..: :..:
tepe veriyorum 87900 zuhhaa
125 den long tekrar tehlikeli ama stop belli
valla dax 1 puan hareket etmedi bu kadar olur..
UFFF KIL PAYI AÇMIŞIM TEKRAR LONGU NEYSE FAZLA KAYIP OLMADAN TEKRAR GİRDİM :o 975 DEN FLAT İDİM 125 DEN İÇERİ GİRDİM TEKRAR 150 PUAN KAYIP O KADAR ÖNEMLİ DEĞİL
[quote=seagate;297804]valla dax 1 puan hareket etmedi bu kadar olur..[/quote]
Dax zaten sabahtan beri 20 puanda debelenip duruyor.Bir yöne sağlam gidecek gibi dowla beraber...
millet cortladıkca kazanıoz.. uffff.. cortlatın..
Tavan olması için bir günde kaç olması gerekiyordu yaw? Bence yavaş yavaş hesaplamaya başlayalım... :..:
[quote=Sekube;297807]Dax zaten sabahtan beri 20 puanda debelenip duruyor.Bir yöne sağlam gidecek gibi dowla beraber...[/quote]
Bugün Amerika'da piyasalar açık ama bankalar kapalı (Kolombus günü müdür nedir, heriflerin de bizim gibi tatili bitmiyor). Yavaş bir seans geçmesi beklendiği için piyasalar durgun sanırım.. Tabi bizi ilgilendirmez bizim piyasaya her gün bayram... :)))
[quote=Strategist;297810]Bugün Amerika'da piyasalar açık ama bankalar kapalı (Kolombus günü müdür nedir, heriflerin de bizim gibi tatili bitmiyor). Yavaş bir seans geçmesi beklendiği için piyasalar durgun sanırım.. Tabi bizi ilgilendirmez bizim piyasaya her gün bayram... :)))[/quote]
[COLOR=#1f497d][FONT="][SIZE=3]Thanksgiving Holiday demiş kanada daki iş ortağı...
Tavan 98375, ne kaldı ki 100 bine...[/SIZE] .dng
[/FONT][/COLOR]
[quote=Strategist;297809]Tavan olması için bir günde kaç olması gerekiyordu yaw? Bence yavaş yavaş hesaplamaya başlayalım... :..:[/quote]
98.375 tavan % sini sen hesapla :::