87.000'dan short tabi ki short bir tanem... Sabahtan beri bunu bekliyordum... üvvv... Stop'um 87.200.... üvvv...
Printable View
87.000'dan short tabi ki short bir tanem... Sabahtan beri bunu bekliyordum... üvvv... Stop'um 87.200.... üvvv...
[QUOTE=Strategist;297781]87.000'dan short tabi ki short bir tanem... Sabahtan beri bunu bekliyordum... üvvv... Stop'um 87.200.... üvvv...[/QUOTE]
histemli mi sistemli mi hocam:)
[quote=nedim972;297783]histemli mi sistemli mi hocam:)[/quote]
1dk'lık sistemli... :) Bir önceki short sinyali öğleyin gelmişti dikkate almadım, şimdikini alıyorum... Ama long'a dönerse de beklemeden long olacağım... Böyle piyasayla 1dk'lık sistem anca başa çıkar... :..:
[quote=strategist;297784]1dk'lık sistemli... :) bir önceki short sinyali öğleyin gelmişti dikkate almadım, şimdikini alıyorum... Ama long'a dönerse de beklemeden long olacağım... Böyle piyasayla 1dk'lık sistem anca başa çıkar... :..:[/quote]
katılıyorumda bendeki 1 lik de henüz sat yok ama çok yakın bende flatladım o yüzden zaten
E 11 siyali yakın zamanda ebesini göreceğinin sniyali geldi.
[quote=belhal;297787]E 11 siyali yakın zamanda ebesini göreceğinin sniyali geldi.[/quote]
belhal kardeş biraz daha açsan ::: değişik bir sinyal ismiymiş:D
[quote=a.kaya;297789]belhal kardeş biraz daha açsan ::: değişik bir sinyal ismiymiş:D[/quote]
Bence daha açmasın yoksa asıl sinyali Hellim Hanım çakacak... :..:
15.30 sendromu çekerse çeker bu endeksi geri yoksa kaldık yarına.
Benim korkulacak sinyallerim
S1 ile E11
L sinyalleri zararsızdır.:o
Aşağıdan S1 yukarıdan E11 veriyor öyle programlı.;)
Şu anda E11
[QUOTE=Strategist;297784]1dk'lık sistemli... :) Bir önceki short sinyali öğleyin gelmişti dikkate almadım, şimdikini alıyorum... Ama long'a dönerse de beklemeden long olacağım... Böyle piyasayla 1dk'lık sistem anca başa çıkar... :..:[/QUOTE]
1 dakikalık zistemde sürekli güncellemen lazım... BU matrikise güven olmuyor... Yohsam insan senin avatardaki duruma düşüyor...
[QUOTE=Ruhul-Kudüs;297791]15.30 sendromu çekerse çeker bu endeksi geri yoksa kaldık yarına.[/QUOTE]
15,30 da ne var ki acep?
şu tahvil bu kadar düşüyor ya bundan dolayı bu hafta bu borsa biraz zor düşer gibi olsa bile düşüşler çok az ve kısa süreli olabilir