ahaaa 67025 de geçici sat çıkmaya başladı
Printable View
ahaaa 67025 de geçici sat çıkmaya başladı
[quote=Astatin;215647]ahaaa 67025 de geçici sat çıkmaya başladı[/quote]
lem iki dakka sus sen kaçta geçici satı çıkarmaya başladı dersen kıçına ateş sürülmüş kirpi gibi kaçıyo meret o noktanın üzerine.:..:
[quote=unlimitted;215644]şş boşver onu. gbp/usd tam şortluk durii :D[/quote]
Ben , gazosz kapağıynan şortladım. 1.5124 bekliyorum 2-3 vakte kadar..:..:
Peryot: 2 -3 vakit..
[quote=unlimitted;215644]şş boşver onu. gbp/usd tam şortluk durii :D[/quote]
üstad bloomberht, bir haftadır , londraya bağlanıyor, bangır bangır gbp usd ilk etapta 1.4 a oradan 1.3 a geri gelecek diye yayın yapıyor. bunları dinleyip işlem yapanın vay haline yavv :mad::mad:
alda kaldı ama bu barda 65075 kende geçici sat var..ehuehue..gel yafrim
[quote=unlimitted;215648]lem iki dakka sus sen kaçta geçici satı çıkarmaya başladı dersen kıçına ateş sürülmüş kirpi gibi kaçıyo meret o noktanın üzerine.:..:[/quote]
he valla yine oldu bak..50 puan daha attı :)...ilk yazmaya başladığım an lonklasaydımm 150 pıvan kar vardı..ehuehue
[quote=oguzhan;215646]Astatin yukselişi bön bön bakıyorum ama kendime yeni sistem yaptım bununla
uğraşıyorum hem kıvrak hemde trenlerde sönuna kadar sömürüyor.Onun
sömürgeciliği yanında avrupalıların sömürgeciliği halt etmiş su ana kadarki
verileri baya güzel birazdaha süsleyeyim onu kullanacam mesele dünkü yükselişte 64000 beri alda .[/quote]
4 aylık MTX test sonucunu görek:D:D:D yarışmaya gatılım ücreti 1 lüfer artı 20 lik tekirdağdır;)
yavızhan patron
gel kapanışla ilgili anlaşma yapalım...:::
[quote=Astatin;215652]alda kaldı ama bu barda 65075 kende geçici sat var..ehuehue..gel yafrim[/quote]
yaww illa sattıracan da sistemi bari alet etme buna.dng emme canın çektiyse sen gene de tadımlık-çerezlik fasulyecikten 1-2 dene şortla::::D
[quote=unlimitted;215655]yavızhan patron
gel kapanışla ilgili anlaşma yapalım...:::[/quote]
Accık yardım edebilir misiniz un limiti beeeey???.kom
bence sistemim 15:45 de sat verecek amma ben uyacağım ve çarpılacağım bence
[quote=excali;215658]Accık yardım edebilir misiniz un limiti beeeey???.kom[/quote]
oluuuu
ne lazımdı :::