[QUOTE=fXci;329449]yuaw uyuya kalmışım gari ::: long sinyale uyamadım üvv :( shortlarıda geçh kaphadım ah ülem [B]gayhan [/B]abi ah[/QUOTE]
alarm sart , ekran basinda değilken kurmak gerek sesi acmayi unutmadan
Printable View
[QUOTE=fXci;329449]yuaw uyuya kalmışım gari ::: long sinyale uyamadım üvv :( shortlarıda geçh kaphadım ah ülem [B]gayhan [/B]abi ah[/QUOTE]
alarm sart , ekran basinda değilken kurmak gerek sesi acmayi unutmadan
asti patron, bugün şöööyle 79.300e doğru çıkar mı bu?
Kayahan tam bir tez konusu yaw... Bir defa da şaş be adam... yok her seferinde tutuyor... Ben 1999 dan beri borsa ile uğraşıyorum, yüzlerce formul, indikator denedim ama bu Kayahan kadar başarılısını görmedim...
300 / 500 daha çıkarsa çıkar,sonrasında yine satış gelebilir..
when kayahan arrives forum ENTER LONG when he leaves forum ENTER SHORT :D
hakikaten bende işkillenmeye başladım bu kayahandan.ne zaman crash tüm hızıyla yolda diye çıkıp gelse yükseliyoruz.tesadüf herhalde.
gayahan nerede yav? özledim onun meşhur kıyamet senaryolarını
[quote=enorton;329452]Kayahan tam bir tez konusu yaw... Bir defa da şaş be adam... yok her seferinde tutuyor... Ben 1999 dan beri borsa ile uğraşıyorum, yüzlerce formul, indikator denedim ama bu Kayahan kadar başarılısını görmedim...[/quote]
daha öncede söyledim,bence gayhan foruma ters manyel verip kendi aksi tarafa işlem yapıyor....dng
[QUOTE=fXci;329325]gayhan abey :::[/QUOTE]
saat 10 u 40 geçhe uyarmaya çalıştımdı :..: :::
[quote=fXci;329457]saat 10 u 40 geçhe uyarmaya çalıştımdı :..: :::[/quote]
76800'lerden gerçekten full long olmak varmış demekki :D :D
İyide kayahan yine kayıp:)
Bu tepkiyi kayahana bağladık diyelim,
Tepki bitincede ortaya çıkmadı diyelim.
Tepkinin bittiğini bilen gösterge yok ortada?:)
[QUOTE=flexy;329459]76800'lerden gerçekten full long olmak varmış demekki :D :D[/QUOTE]
bu Cabri[B]AT[/B] hevatarı bana uğursuz geldi fileskiy abi ::: zistem sinyalini kaçırdım ilk defa gayri :::
[quote=fXci;329462]bu Cabri[B]AT[/B] hevatarı bana uğursuz geldi fileskiy abi ::: zistem sinyalini kaçırdım ilk defa gayri :::[/quote]
Sen uyurken kaçırdın efiksçim, ben ekran başındayken bile kaçırıyorum bazen :)
2.000 puan zıpladı zaten dipten.biraz daha alırlarsa kapanış hoş olur yani.spotta bankaları 2 şer kademe daha kaldırmaları yeter sanırım.yoksa tekrar aşağı basacaklar gibi duruyor.
[quote=bull market;329461]İyide kayahan yine kayıp:)
Bu tepkiyi kayahana bağladık diyelim,
Tepki bitincede ortaya çıkmadı diyelim.
Tepkinin bittiğini bilen gösterge yok ortada?:)[/quote]
Şort girerken sistem, şorttan çıkarken kayahan. :..:
[QUOTE=flexy;329463]Sen uyurken kaçırdın efiksçim, ben ekran başındayken bile kaçırıyorum bazen :)[/QUOTE]
emme sen bilerekh kaçırtıyorsun uymak istesen uyarsın gari :::
zerarlıda olsa karlıda olsa zistem sinyalimi kaçırınca duygusal çöküntüye giriyorum 1 hafte kendime gelemeyorum ::: üvvv :( :(:(:( :mad::mad: .boks. ah ülem büe
flat kaldık eyimi :::
Ooooo dipten 2000 puan iyi tepmiş harbidende,
Bitmiş bitmiş
Yarın 75000 :) kapanışıda artı eksi 200 puan yapsak yeter:)
kayahan tezahürat istiyormuş, yoksa yazmam diyormuş.
datalarda güzel pala ne yapacak bakalım ağdamı yoksa lazer epilasyonmu? :)
[quote=fXci;329466]emme sen bilerekh kaçırtıyorsun uymak istesen uyarsın gari :::
zerarlıda olsa karlıda olsa zistem sinyalimi kaçırınca duygusal çöküntüye giriyorum 1 hafte kendime gelemeyorum ::: üvvv :( :(:(:( :mad::mad: .boks. ah ülem büe
flat kaldık eyimi :::[/quote]
üüü Canını sıkma fxchie..Robot değiliz ki..Otomatik işlem yapılsa bile onunda kaçırma ihtimali var.Pc donar vs..
yuani son durum
81000 üstünden maliyetli shortları 77875 yeresinden kapatım flat kaldım ... asıl 77275 yeresinden kapayıp long olmam gerekirkene
aslında ilk shötrü 80750 yeresinden vermişti emme geç kaldığım üçün 81000 üstünden short edebilmiştim şansa 250-300 pıvan daha karlı short ettiydim yauni :::
şimdi 500-600 pıvan gözümde olmayıp zisteme uysam kesin sonra tekrar shorta geçer boşuna uymuş olurum ::: üvv
kendimi evsiz kalmış gibin hissediyorum dışarsı çokh soğukmuş üvvv :( :::
len pala dipten 2000 puan teptirdin de 1000 puan daha alamazmısın?
[quote=fXci;329471]yuani son durum
81000 üstünden maliyetli shortları 77875 yeresinden kapatım flat kaldım ... asıl 77275 yeresinden kapayıp long olmam gerekirkene
aslında ilk shötrü 80750 yeresinden vermişti emme geç kaldığım üçün 81000 üstünden short edebilmiştim şansa 250-300 pıvan daha karlı short ettiydim yauni :::
şimdi 500-600 pıvan gözümde olmayıp zisteme uysam kesin sonra tekrar shorta geçer boşuna uymuş olurum ::: üvv
kendimi evsiz kalmış gibin hissediyorum dışarsı çokh soğukmuş üvvv :( :::[/quote]
az sonna
hızlı mental short yakacak gıbı duruyor sfenksçi...sistemle vuslat yakındır...sıkma canını gayrii..:)
Evet düşüş saatlik grafiğe göre devam edecek görülüyor.
Kanal içinde tepti, yeni dip için saatlerin geçmesi gerekiyor.
Spot 79100 den evvel long gözükmüyor. sistemler al verse bile tehlikeli olur, pala al verdirip verdirip smaç çakmayı seviyor:)
[IMG]http://img824.imageshack.us/img824/2789/5dkmental2.png[/IMG]
kanalizasyon tıkandı herhalde, gitmiyor.
Bankalara satış geldi bile:)
200 den al veren sistem..775 den flat dedi..sisteme taktım..
lonkkkkları 850 den verdim....450 puan ekistra..bereket versin..bugün pala ya 3 tur bindirdim 2 kısadan bir uzundan...du bakalım nasipte 4 varmı
yer çekimi gel gel yapıyor
550 relong ula..bakalım papaz pilavı yiyecek mi yine
rezil ettiler...hoş 2.000 zıplamış ne bekliyordun diye sorarlar adama...
Perşembe ve Cuma günü
Saat 15:30 dan sonra düşüş hızlanmış.
Bugün 15:30 dan sonra yine başladı düşmeye.
Bknz. 5 dakikalıklara:)
sistem falat..amme 550 den trade amaçlı long..
çünkü, sistem biri al,diğeri sat da..yani falt...amme ema 34 e değdi..ce ccı epey artıda..yani yukarı dönebilir..dönmeye bilirde..
haydi PALA ..koçum benim boğam benim..topukla bi şööle 78500 filan
[quote=TÜRKOĞLU;329485]rezil ettiler...hoş 2.000 zıplamış ne bekliyordun diye sorarlar adama...[/quote]
2000 puan zıplamış ne bekliyordun
77600 shotingale oldu zistem
[IMG]http://img810.imageshack.us/img810/2789/5dkmental2.png[/IMG]
77000 altında artan apsd yi kapayacaklar, piyasada 77000 altında kapanış yapacak muhtemelen. 76700 gibi gibi.
amanin longlar istop al pala 50 puan senin olsun
slm dostlar bol kazançlar