bu arada euro/dolar eksiye dolar/tl artıya geçti bakalım bize ne faydası olacak. petrolda 0.13 artıya kadar indi
Printable View
bu arada euro/dolar eksiye dolar/tl artıya geçti bakalım bize ne faydası olacak. petrolda 0.13 artıya kadar indi
ahaad 950 histemk şortları 700 den kapadım...
[quote=enorton;297707]ağutos 2009- eylül 2009 arasında 62 binden 57 bine 5000 puanlık düşüşte hiç sat vermemiş, insanda peygamber sabrı olması lazım. Kolay gelsin...[/quote]
Bunu kullanan 1 milyon TL si varsa 100 kontratla mis gibi kullanır. Ya da aynı ayarda daha az kontratla. Ama o 5 bini düşünürseniz yılda 30-40 bini tepersiniz. 2 yıl boğa piyasası olacaksa 5 bin önemsiz bi puan. Benim daytrade sistemimde psikolojiyi aşırı zorluyor ama uygulamaktan başka çarem yok.
Sonuçta başarılı olacak insanlar bazı özelliklere sahip olmalı. Sabır olmazsa olmazdır.
[quote=abka;297713]şunuda yazayım..vob kurulduğundan beri..
max. karı 21.000 puan..
en uzun işlemsizlik 4 ay...
[B]buna bakarsak ekim sonu 93.000 de bu iş biter..[/B]:)[/quote]
Tek işlemde 21 bin puan anladım doğru mu anlamışım.
[quote=Strategist;297716]Sürekli trend yapan piyasa üzerinde sistem yapmak da kullanmak da kolaydır.. Hemen birşeyler uydurdum şöyle mesela... Ama o piyasa bir yataya bağlarsa... Gelsin arka arkaya 3.000-5.000 puanlık haşırtlar.... Günlük sistemde 1 kaldıraçtan fazlası zor...[/quote]
Günlüğü geçtim 5 dk. daytrade 1 kaldıraca doğru gidiyorum kontrat artırmadığım için.:::
Cumadan kalan long ile devam zero işlem şimdi asti hocam inanmayacak ama olsun ben gene yazıyımda sabah dediğim gibi yaslanmaya devam ;)
Benim L01 flatlama yerim biraz flatlayayım
eur/usd .. runningsel bi durum var gibi .... b dalgası çok abartılı ..... zannetmiyorum ama . running doğruysa .... eur/usd 1,45 in üstüne atar tahminm ...
[IMG]http://ressim.net/a/upload/6fbe80b9.png[/IMG]
Bundan sonra aşağı yukarı oyniyeceklerdir.
[quote=cırcır;297755]Günlüğü geçtim 5 dk. daytrade 1 kaldıraca doğru gidiyorum kontrat artırmadığım için.:::[/quote]
Mekanik sistem kullanırken sabit kontrat bana da hep daha mantıklı gelmiştir. Yoksa 1.000 puan kazanırsın, kontrat artırırsın, sonra 500 puan kaybedersin, puan olarak +500 karda olman gerekir ama kontrat artırdığın için para olarak zarara bile düşmüşsündür. ::: Belki ayda bir veya iki ayda bir kontrat artırılabilir...
hsyk başkan vekili açıklama yapıyor istifa mevzusu ile ilgili
hsyk üyeleri istifa etti.