du bahalim...91350 den 2 porsiyon daha long
Printable View
du bahalim...91350 den 2 porsiyon daha long
Hayırlı sabahlar başganlar. tersteki dostlar inşallah toparlarlar.
Asti başgan seni çok boğa görüyorum. paçal maçal yapmalar...:D
şaka bir yana abd düzeltmesi ile beraber sankim daha aşağılar olabilir gibi...
[QUOTE=Se_M;516158]Asti başgan seni çok boğa görüyorum. paçal maçal yapmalar...:D
şaka bir yana abd düzeltmesi ile beraber sankim daha aşağılar olabilir gibi...[/QUOTE]
Aga mevzu başganlıksa bu piyasa tepkileri çok abartılı... Bize gelince: ABD başganlık seçimi hikaye..Eğer Rakka mevzusunda ABD ile gerçekten anlaşıldıysa bizim piyasa çabuk toplar...Boğa olmadım yaw...Dün demiştim: Sivri dip cuma mı oldu, yoksa trump seçilirse mi olacak...Şimdilik ikincisi gibi düşünüyorum..
günaydınlar cümleten
[QUOTE=Astatin;516156]du bahalim...91350 den 2 porsiyon daha long[/QUOTE]
Günaydınlar,
Fazla elinde galmasın...
Dolardan indim...endekse biniyorum...:)
Asti başganla yine tersiz. ben 92.050 den shorta ilave yapıyom o alttan longa..
bakalım Astilon mı kazanacak Semtrump mı ? :D
92.500 üstü stoptur..
Trump'ın Önde Gitmesiyle En Fazla Meksika Pezosu Değer Kaybetti45 dakika önce
ABD'de yapılan başkanlık seçimlerinde Trump'ın yarışı önde götürmesiyle Meksika Pezosu yüzde -10.9'la sert düşüş yaşadı. Yine Trump'a bağlı olarak petrol fiyatları da düştü.
html5: Video file not found
[url]http://videolar.sondakika.com/216/trump-in-onde-gitmesiyle-en-fazla-meksika-pesosu-8941861_sd.mp4[/url]
spaceplay / pause qunload | stop ffullscreenshift + â†â†’slower / faster
↑↓volume mmute
â†â†’seek . seek to previous 12… 6 seek to 10%, 20% … 60%
ABD başkanlık yarışında Cumhuriyetçi aday Donald Trump'ın kilit önem taşıyan eyaletlerdeki sürpriz galibiyetlerinin etkisiyle Meksika Pezosu sert düştü. Meksika Pezosu dolar karşısında yüzde -10.9'luk değer kaybetti.
Altın ve hazine tahvilleri gibi güvenli varlıklara olan talep arttı. Petrol varil fiyatı 44 dolar seviyelerine kadar indi.
KÜRESEL PİYASALAR ÇAKILDI
Trump'ın kazanma ihtimali küresel piyasaları alt üst etti. Japon Nikkei güne yaklaşık 700 puanlık düşüşle başladı. ABD piyasaları kapalı olmasına karşın Dow Jones vadeli işlemlerde kayıp 700 puanı aştı.
Asya kıtasında önde gelen borsalarında kayıplar şöyle;
Japonya -%5.01
Güney Kore -%3.37
Hindistan -%3.13
Yeni Zelanda -%3.34
Tayvan -%2.88
Hong Kong -%2.82
RİSKLİ VARLIKLARDAN KAÇIŞ VAR
Citigroup Inc. analistlerinin 4 Kasım tarihli raporunda olası bir Trump galibiyetinde, petrol fiyatının mevcut 45 dolar seviyesinden 2 dolar gerileyebileceği, ABD hisseleri ve diğer riskli varlıklarda satış olurken altının yükseleceği belirtilmişti.
"PETROL FİYATLARI ÇÖKER" TAHMİNİ
Seoul'de Samsung Futures Inc. emtia analisti Hong Sung Ki, "Trump seçilirse petrol fiyatları çöker. Eğer seçilirse, etkisi Brexit'ten daha büyük olacaktır. Piyasanın güvenli varlıklara yönelişi çok daha güçlü olacaktır. Petrol dahil riskli varlıklar düşecektir" dedi.
Nymex'te işlem gören Aralık vadeli WTI petrol kontratları 1.91 dolar düşerek 43.07 dolara gerilemesinin ardından Hong Kong saatiyle 12:13'te 43.56 dolardan işlem gördü.
Londra'da işlem gören Brent petrolde Ocak vadeli kontratlar yüzde 3.6 (1.64 dolar) düşererek 44.40 dolara kadar geriledi.
[QUOTE=EMEKDAR;516124]Du bahalın,
İblis shortla demişti...onu şaşırtmak istiyorum...[/QUOTE]
Euuuzübillahimineşşeydanirraciyymmmmmmm....
İplisi nasıl ters gooşe ettim emme...:::
[QUOTE=Se_M;516162]Asti başganla yine tersiz. ben 92.050 den shorta ilave yapıyom o alttan longa..
bakalım Astilon mı kazanacak Semtrump mı ? :D[/QUOTE]
ABicim haber salıyorum 4-1 yana:D herkes "aa abi trump fed e faiz arttırmayacakmışi" "hemi de seçilmesi tr için daha iyi" "hemi de fettoreli iade edecekmiş" v.b. v.b. konuşmaya başlasınlar:Dççbu arada 92025 den de 1 posta vurdum..olduk 4 kaldıraç boğaaa..mmöööüüüüü
[QUOTE=Astatin;516165]ABicim haber salıyorum 4-1 yana:D herkes "aa abi trump fed e faiz arttırmayacakmışi" "hemi de seçilmesi tr için daha iyi" "hemi de fettoreli iade edecekmiş" v.b. v.b. konuşmaya başlasınlar:D[/QUOTE]
Ne olursa olsun...gözün fıçırtta olsun...
Limitte...
Kontenjan açıldıkça furacassss....
Domalt tramp başgan olmuş...basından...