roppa tekrar açmak üzere 050 den az şort kavırm ayaptım
Printable View
roppa tekrar açmak üzere 050 den az şort kavırm ayaptım
fena huyladım 150 ve 175 den de şort kavır ettim biraz daha..ranacakmış gibi geliyo bana
full filat....ranacak bu lebron
350 az pilav long..unmusterih
75000 bugün ufukta göründüydü ama kısmet yarına olacak galiba:)
longları arttırdım..imzayı da güncelledik binaenaleyh..ralli...güçlü vob güçlü türkiye
Ralli...eynseyncc....
coverlerı yazdım
[IMG]http://i54.tinypic.com/30rqr5w.jpg[/IMG]
[quote=Astatin;329410]350 az pilav long..unmusterih[/quote]
canım pilav çekti patron,
niye yazdın durup dururkeneüüü
lem pupu lar devreye girmiş gene iyimi pupu lara uyupta kapasam şortu bu seferde pu lar badem olur be ne iş ya :o
mısır alev alev ortadoğu kaynıyor ama VOB ta alev alev LONG ateşiyle yanıyor PALA :D
bugünde taban olmadı üüü
neyse daha kapanışa var belki olur :D
rampii rampiiiii
[IMG]http://i54.tinypic.com/288cgoh.png[/IMG]
Lebron değil bu Michael Jordan mubarek:)
Havada uçarak gitmeye devam ediyor, smaç uzadı:)
patladı gitti :)
[quote=TÜRKOĞLU;329417]mısır alev alev ortadoğu kaynıyor ama VOB ta alev alev LONG ateşiyle yanıyor PALA :D
bugünde taban olmadı üüü
neyse daha kapanışa var belki olur :D[/quote]
ne mısır ı tavuk mısır ı mı pambık..ne tabanı..tavan bekliyoruk tavan tavan...güçlü VOB güçlü Türkiye..burası Türkiye, Mısır değil...Avrupa avrupa duy sesimizi bu duyduğun tavan ın ayak sesleri:..::..::..:
[quote=Astatin;329410]350 az pilav long..unmusterih[/quote]
MSQ lu mu histem li mi :..:
toki rallide.
ekgyo %6
vadeli bakalım 200 günlük EMA üstüne atabilecek mi geri? 78.200 den geçiyor...aşağı trendi sorgularız o zaman.en güzeli kesinlikle 200 günlük EMA altında SHORT üstünde LONG olucan hiç başka bişeye gerek yok.ama işte çok güzel sermaye düşük kaldıraç lazım.yani 1.000 kontratlık olucan ama 100 kontratla 200 EMA ile oynıycan bak sen kazanılan paraya hemde neredeyse sıfır stersle.ve azıcık işlemle...
ah ulen ah o günleri görür müyüz acaba?
en son 39.225 LONG olmuş 200 EMA ve cuma SAT vermiş teee 2009 marttan bu yana ilk işlem.nerdeyse 2 senede tek işlem ve 38.000 puan falan kar...100 kontratla 380 milyar yapar 2 senede.1 trilyonu senelik faize koysan ne verir.hiç.....
[quote=a.kaya;329422]MSQ lu mu histem li mi :..:[/quote]
önceki sayfada graf var...forumu ciddi takip etmiyosun demekki:mad::mad::mad::D:D
[quote=TÜRKOĞLU;329424]vadeli bakalım 200 günlük EMA üstüne atabilecek mi geri? 78.200 den geçiyor...aşağı trendi sorgularız o zaman.en güzeli kesinlikle 200 günlük EMA altında SHORT üstünde LONG olucan hiç başka bişeye gerek yok.ama işte çok güzel sermaye düşük kaldıraç lazım.yani 1.000 kontratlık olucan ama 100 kontratla 200 EMA ile oynıycan bak sen kazanılan paraya hemde neredeyse sıfır stersle.ve azıcık işlemle...
ah ulen ah o günleri görür müyüz acaba?[/quote]
şahsen ben tavan olmaması için hiç bir neden görmüyorum :) yada taban olmaması için :) aam önce tavan olsun.lelele
hadi tavana tavana
imkb 65bine
belkide imkb yine öncüdür..ve yurdışı düşüşleri önceden satttık..
[quote=padişah;329427]hadi tavana tavana
imkb 65bine[/quote]
patron karıştırma şimdi ımkb100 ü..bana vob u anlat, ralli yapmayı anlat...bum bum:D
bana 1.200 puan gerek..haydi..daytrade iyi iştiir..
KVli sistemim dahi al vermedi henüz:)
Eğer alavere dalavere uzarsa
Ovli sistem al verecekki millete smaç nasıl oluyor gösterecekler diye düşünüyorum.
tavan olunca bana haber verin :D:D:D
[quote=TÜRKOĞLU;329432]tavan olunca bana haber verin :D:D:D[/quote]
du tahmin edeyim..yimeh arası ? :D
benden bu kadar 78-78050 den veda ettim..
bu kadar şimdilik yeter..1.200 olmadı amme 975 puanda iyidir[B]..çok çoşku olunca dayanamıyom..kapatırım..[/B]şimdi sistemelr falt olsun veya sat versin..
benim beslenme düzensiz malesef.kola denilen früktoz deposuda zaten cabası.bazen akşama kadar hiçbirşey yemiyorum.aklıma gelmiyor ya da zaman olmuyor.bazende akşama kadar çok şey yiyorum :D:D:D
[quote=flexy;329433]du tahmin edeyim..yimeh arası ? :D[/quote]
enazından sistem sat vermeden 77500 e gelsin..ema ya
%1,5 eksiden artıya gecen vob var..dikkat derim..pala hala yukarı yönde güçlü..
pardom geciktim :::
mental
[IMG]http://img190.imageshack.us/img190/2789/5dkmental2.png[/IMG]
[quote=bull market;329431]KVli sistemim dahi al vermedi henüz:)
Eğer alavere dalavere uzarsa
Ovli sistem al verecekki millete smaç nasıl oluyor gösterecekler diye düşünüyorum.[/quote]
[URL]http://www.dailymotion.com/video/x83e4l_her-telden-kark-komedi_fun[/URL]
Sabah kalkarsın bir bakarsın fdow -100 senin kapanışına göre... Uzak doğu düşmüş, dolar yükselmiş, orta doğu zaten arapsaçı... Shortlarınla mutlu mesut beklersin derken piyasa açılır ve düşerek açılır... Herşey süper giderken biranda Kayahan çıkagelir... Crash yolda, zıplaya zıplaya geliyor der... Ve başından aşağı kaynar sular dökülür... Lan bu sefer belki olmaz, bu sadece forumda yaptığımız bir şaka dersin ama yine olur... Kayahan geldikten sonra piyasa 1300 puan teper :D
yaktın bizi gayahan..
Klasik müziğe çok benzetiyorum ben piyasayı..özellikle four seanson a :D
200 EMA bu boru deel...dikkat etmek lazım...aslında nefis yerde yani.düşük kaldıraçla işlem yapanlar için.her zaman bu fırsatı vermez.çünkü 200 günlük EMA ya zırt pırt gelmez.
çok net şu an görüntü 78.200 altı günlük kapanış SHORT üstü LONG...
vadeli cuma kırdı ama XU100 kırmadı bugünde değdi ve yukarı zıpladı...
Ben demiştim demeyi sevmem ama ben demiştim :::
kısalar yalan oldu uzunlar mest oldu :)
[quote=enorton;329442]Sabah kalkarsın bir bakarsın fdow -100 senin kapanışına göre... Uzak doğu düşmüş, dolar yükselmiş, orta doğu zaten arapsaçı... Shortlarınla mutlu mesut beklersin derken piyasa açılır ve düşerek açılır... Herşey süper giderken biranda Kayahan çıkagelir... Crash yolda, zıplaya zıplaya geliyor der... Ve başından aşağı kaynar sular dökülür... Lan bu sefer belki olmaz, bu sadece forumda yaptığımız bir şaka dersin ama yine olur... Kayahan geldikten sonra piyasa 1300 puan teper :D[/quote]
Adam gerçekten ters indikatör ya :D
yuaw uyuya kalmışım gari ::: long sinyale uyamadım üvv :( shortlarıda geçh kaphadım ah ülem [B]gayhan [/B]abi ah