geçici sat çıktı....üwwwww..15:00 da olursa astetom şort olabilir ama ful değil...bir şey eksik sanki
Printable View
geçici sat çıktı....üwwwww..15:00 da olursa astetom şort olabilir ama ful değil...bir şey eksik sanki
[QUOTE=unlimitted;215613]67.200den şortladın mı lem yoksa ::::::
bak adaşla yazışıyorum. 66.900den longları verdiğine, 67'den şortladığına çok pişman :D[/QUOTE]
Sn unlimitted USD/TL de 1.48 ler görülürmü, görüşünüz nedir ?
[quote=Astatin;215599]:D:D [B]balıksız bir hafta düşünemiyorum[/B]...:D:D valla çok seviyorum diye söylemiyorum ama hakkaten çok seviyorum..eyle ızgara da yağları sızacak lüfer, tavada tiril tiril titreyecek hamsi, kımıl kımıl tekir...waşş.lem akşamı edemem ben şinci... [B]gerçi hamsi ve istavrit dışında balık da kalmamış pek...üwww[/B][/quote]
sazan var buralarda..:D:D
Yemişim uzunu:), çok çıksa 2000-2500 puan daha çıkar:) sonra el mahkum düşecek nasılsa:)
[quote=hilmi;215621]Sn unlimitted USD/TL de 1.48 ler görülürmü, görüşünüz nedir ?[/quote]
hilmi abi, ben bugünlük 1,51 dibidir, altına geçmez derim...
ama sorduğunuz vade nedir o da önemli. ben uzun vade yorumu yapabilen birisi değilim. en uzun vadem haftalık yorumdur.
[quote=bull market;215617]Longları kapattım:) kısaya geçtim[B] full short** [/B].lelele.lelele.lelele
Pişman değilim müsterihim:..::..:[/quote]
baştan söylesene patgron yaa.dng
alda kaldı...üwww
[quote=excali;215622]sazan var buralarda..:D:D[/quote]
eks, devamsızlıktan kalıcan hee..
yavızhan senin yerine imza atarken yakalandı :D:D
Yorum Yok LonG Devam
[quote=unlimitted;215613]67.200den şortladın mı lem yoksa ::::::
bak adaşla yazışıyorum. 66.900den longları verdiğine, 67'den şortladığına çok pişman :D[/quote]
açılışta 66525 ten başlayarak shortladım patron,maliyet 66750 de halen..
bekliyoruz bakalım..
67500 e kadar shortlarım..
[quote=excali;215622]sazan var buralarda..:D:D[/quote]
onu yakalaması kolay amma yemesi zor:rolleyes:
[quote=unlimitted;215627]eks, devamsızlıktan kalıcan hee..
yavızhan senin yerine imza atarken yakalandı :D:D[/quote]
Bugün yarın büyle. Senin gazoz kapaklarını istifleyip , poşete dolduruyorum. Gazoz kapağı fabrikasına götürüp yenileriyle değiştirecem..
Sen, fisontele [U]tubayi'ye[/U] gitmedin mi daha?:..: