usd long pozları faiz çözer,...
Printable View
usd long pozları faiz çözer,...
[QUOTE=indregandi;515687]usd long pozları faiz çözer,...[/QUOTE]
Başgan da faize düşman olduğuna göre, işiniz zor galiba(kısa olanlar için) :..: bence..
[QUOTE=Se_M;515684]dur Asti başgan acele etme. palayı kızdırma. bence bu da dudmayacakk. :D
96 civarı kapayacak sankim.
Tabii sevgili emektarın fıçırtları su koyvermezse..[/QUOTE]
sende mi long:o
[QUOTE=Se_M;515684]dur Asti başgan acele etme. palayı kızdırma. bence bu da dudmayacakk. :D
he abi 96 olsun ama aralık vade:D
[QUOTE=Astatin;515689]sende mi long:o[/QUOTE]
yok başgan ben dolar shortta idim. longa döndüm.
bekliyom ki Asti başganın nunu lu projeksiyonu tutsun. belki rüzgarı dolara da yansır.:D
endeks aşağı dolar yukarı formasyonu icabı.
Zira 3.100 ü taban yapacak galiba bunlar eğerki yeni vade ekşın aşağı yönlü ise..
[QUOTE=TIFIL;515688]Başgan da faize düşman olduğuna göre, işiniz zor galiba(kısa olanlar için) :..: bence..[/QUOTE]
cumhuriyetle kalmak ve cumhurbaşkanlığına devam etmek bizim için iyi olan ve ideal olandır,...
kimse kimseye ülkenin rejimini değiştirsin ülkede fiili durum yaratsın diye oy vermedi,...
bende malum usd vadeli short, endextede trade maksatlı longum,
her ikisinde de sinyaller yok,..
usd saatlik sat gidiyordu ala döndü,...
endex saatlik ise short devam ediyor,..
[QUOTE=Se_M;515691]yok başgan ben dolar shortta idim. longa döndüm.
bekliyom ki Asti başganın nunu lu projeksiyonu tutsun. belki rüzgarı dolara da yansır.:D
endeks aşağı dolar yukarı formasyonu icabı.
Zira 3.100 ü taban yapacak galiba bunlar eğerki yeni vade ekşın aşağı yönlü ise..[/QUOTE]
ABi 60 dklık nunusu için 98500-95500=3000 puan oldu...nunu nu başladığı yerin bile altına geldi..şimdi başka bişey bulmak lazım:o
[QUOTE=indregandi;515692]cumhuriyetle kalmak ve cumhurbaşkanlığına devam etmek bizim için iyi olan ve ideal olandır,...
kimse kimseye ülkenin rejimini değiştirsin ülkede fiili durum yaratsın diye oy vermedi,...[/QUOTE]
hocam geçenlerde başbakanın başkanlık gelmez ise o zaman bölünme tehlikesi var sözü, sizce ne anlam ifade ediyor dersiniz?
[QUOTE=TIFIL;515695]hocam geçenlerde başbakanın başkanlık gelmez ise o zaman bölünme tehlikesi var sözü, sizce ne anlam ifade ediyor dersiniz?[/QUOTE]
dayatma anlamına geliyor,...
[B]Fıçırtı diniliyorum gözlerim gapalı[/B]
Önce hafif hafif yukarı düşeni geçiyor...
Sonra gafayı ganalın üst bandına çarpıyor...
Yavaş yavaş sallanıyor yapraklar gibi
Pişman olurcasına aşağılara salınıyor...
FIÇIRTI DİNLİYORUM GÖZLERİM GAPALI...
biz bunu yaparsak ülke bölünmenin eşiğine gelirmi gelmezmi diye, analar ağlamasın, çözüm süreçleri zamanında düşüneceklerdi,....
fetö türk ordusunu düzmece delillerle ergenakonlarda yargılarken düşüneceklerdi,..
aynen peşmergeyi kobaneye geçirirsek suriye pkk sını yaratırızı yarın bu gün bunlarla bu defa uğraşırızı düşünmeleri gerektiği gibi,....