[quote=egim;391828]Dxy en yükseği 79.61 .brv.brv.brv[/quote]
işte bak onu dün yazdık, gece yarısı fiyat oraya geldiğinde ise bunun yorumunu yaptık bugün için,......
ayrıntılı yazdık, mana yükledik hafiften,.....
Printable View
[quote=egim;391828]Dxy en yükseği 79.61 .brv.brv.brv[/quote]
işte bak onu dün yazdık, gece yarısı fiyat oraya geldiğinde ise bunun yorumunu yaptık bugün için,......
ayrıntılı yazdık, mana yükledik hafiften,.....
[quote=kaos;391825]forumda yazmak gercekten işkence gıbı, sorun hala duzelmedı, explorerdan vazgecip opare yukledım sorun devam edıyor yıne:([/quote]
bu en çok beni etkiledi,......yazı yazıyorum kes yapıştır yapamıyorum,.....
bir açıklma da yok,...şundan bundan,...geçici filan falan,....veya sizin pc nizden gibi,....uyk
Hocam bikaç güne düzelttiler düzelttiler yoksa sizin rahatınız için sizi başka forma alırız...:..: haberleri olsun
üstad dxy de tobo var gibi
81.85 boyun gözüküyor
[quote=egim;391832]Hocam bikaç güne düzelttiler düzelttiler yoksa sizin rahatınız için sizi başka forma alırız...:..: haberleri olsun[/quote]
voborsayı sevdim, daha önce forum hayatım zaten yok benim,....
ama işte her güzelin bir kusuru vardır,.....voborsa şu teklemeleri olmasa,....en azından açıklama olsa,...
açıklma olmayınca pc ye çullanıyoruz,...sağlam pc elden gidebiliyor,....sağını solunu kurcalarken,....
düşünün ben gittim netten para ile malware aldım,....mal gibi,.....:D
Sn. indregandi, sanırım topiğiniz epey sayfa dolduğundan bi sıkıntı var,
Yeni başlık açıp denemek gerekiyor olabilir.
Birde çok sayfa dolmamış herangi bir topiğe gönderi yaparak deneyin, sorun olacakmı bakmanızda fayda var bence.
olacak iş deyil ya,...
paride tam 1.3146 benim rakam,...1 dk 1.3146 örtüştü,.....
kır len aşağı,.ç......
[quote=bull market;391835]Sn. indregandi, sanırım topiğiniz epey sayfa dolduğundan bi sıkıntı var,
Yeni başlık açıp denemek gerekiyor olabilir.
Birde çok sayfa dolmamış herangi bir topiğe gönderi yaparak deneyin, sorun olacakmı bakmanızda fayda var bence.[/quote]
abim daha kolayı var, başka pc den bağlanmak gibi,......
bir deneyelim senin oaraya bakalım,.....
[QUOTE=indregandi;391834]voborsayı sevdim, daha önce forum hayatım zaten yok benim,....
hocam şantaj yaptım yönetimden cevap yok deyince sorunu halletsinler diye...:..:
aferim lan iran ülke dediğin böle olur,....
arkadaşlar dxy nerden izliyorsunuz.benim izlediğim yer şu an 79.30 da daha
[QUOTE=culex;391842]arkadaşlar dxy nerden izliyorsunuz.benim izlediğim yer şu an 79.30 da daha[/QUOTE]
.forexprostr.com/quotes/us-dollar-index#
bendede sorun vardı 3 gun gırıs yapamadım sayfayı kasıyor ve acılmıyordu dıger programlarımıda etkılıyordu ama bugun duzeldı yınede siteyle ılgılı lütfen ılgılensınler
Tam da sizin dediginiz gibi oldu. Destekleri hizla asagi kirdik.
6.72 takoz,.....
genç boğalar rahatsız...kapanmak istiolar ,ama akıllarında hep sabahki devasa gep...ve onun nedeni hakkındaki komplolar...
parite 1.3143... kırılma teyidi nasıl sağlanmış olur?
Daha once asagida [COLOR=Red]66350[/COLOR]/67700/[COLOR=DarkOrange]68200[/COLOR]/69000/[COLOR=DarkOrange]70325[/COLOR]/[COLOR=DarkOrange]71525[/COLOR]/72025/72400 ve 73125 desteklerini vermistiniz. Bakalim yolculuk nereye kadar.
paritede ipler koptu...
[quote=ATHLON;391854]genç boğalar rahatsız...kapanmak istiolar ,ama akıllarında hep sabahki devasa gep...ve onun nedeni hakkındaki komplolar...[/quote]
[quote=mirzaşan;391856]parite 1.3143... kırılma teyidi nasıl sağlanmış olur?[/quote]
tek bir kırılma olacak olursa o rakam 71525, şu bizim 71400(575) yeresi aslında,...
parite tek rakam 1.3146,.....bu kırarsa bir dah bunun üstüne gelmemeli,.....
dxy de bu esnada, 79611 üstüne tırmanmalı kalmalı,.....
garan 6.50 ile, 71525 te eşitlenmeli,...
perşembe bu şartlarda 71525 altına tek bir kırış olmalı,....
o kırış 70325-71575 oturmalı 8 gün,....
senaryo tabi,....
gerçekleşmesi 73475 altında kalışla,....73175 altına sarkışla teyit eder,....
Biz 3 gundur yalpalamaya basladik. Eger dunya da donerse bizimkiler yine oncu gorevini yapmis olacaklar. Ustad da acikca yazmasa da sabahtan beri asagiyi isaret ediyordu.
Zaten Roubini, Barons( Dow 15000), yerli spekulatorlerin aciklamalari da bir donusun sinyalini veriyordu.
yani tek kırışta bütün [COLOR=red][B][I]geyşalar[/I][/B][/COLOR] [B][I]desteklerini[/I][/B] kırmalı,....eş zamanlı bundan sonra yataya bağlamalı,.....
bakalım akşama doğru maslaktan akacak mı taze boğa kanı, ve beşiktaş sahile kadar ulaşacak mı?
belkide uçağın gemisi bu nedenle olabilr,....sonuçta yatırım aracı,.....
trader ,amigdalaları toprağa gömük,gördüğü neyse onu yapmalı...sistem,teknik...çünkü bu geçen trend ve sonrasındaki yatayda,gerçekten parayı,money management yapamayan kaybetti...sinyal ya da teknik çalışan değil...şimdi hakkıyla money management yapanları ödüllendirmesi lazım...
[img]http://666kb.com/i/c1a3e5717q1zpbcw7.png[/img]
nihayet yapıştırdım,....
6.72 takoz,....burası düşmeli,....yoksa bu güne yok,.....
demeye kalmamış,....vay canına ,....beni bekliyormuş,.....
bu işin güzel tarafı bu, [I][B]b i l m e k,........[/B][/I]
[B][/B]
[B][I]en güzel onur bu,.......dünyanın en güzel şeysi,.....[/I][/B]
4 levent sanayi..köprü altına geldi,sonrası biraz eğim ,maslaktan ittirilmesi lazım biraz daha...
kendime gayfe yapayım,......birde cıgar almaya çıkıyım,.......
[QUOTE=indregandi;391874]bu işin güzel tarafı bu, [I][B]b i l m e k,........[/B][/I]
[B][/B]
[B][I]en güzel onur bu,.......dünyanın en güzel şeysi,.....[/I][/B][/QUOTE]
.brv.brv.brv.heyk
ha unutnadan verdiğim kriterler terse sl dir, örneğin, 73175 veya 73475,...gibi,.....
59500 - vobda 62500 bu kadar destek olduktan sonra burasi kirilirsa asagida 59000- vobda 72025 fazla dayanmaz gibi.
[quote=indregandi;391878]ha unutnadan verdiğim kriterler terse sl dir, örneğin, 73175 veya 73475,...gibi,.....[/quote]
niye, örneğin iran dediler sonra yalanladılar,.......
basında bunlar, basmayanda,....:..:
şimdi bu topikte yazmıştım çok önceden bu tv kanalı varya ekonomi anlatan,...maç anlatır gibi,...öleki gacının biri tükrüklerini yutmaya fırsat bulamıyor kısıtlı zamnda, ingilizcesi çok iyi ama, davosa gönderdiler onu,.....mötör gibi ingilizcesi var,....
işte bu kanal ilk el değiştirdiğinde bir delikanlı vardı,...başı dikti, mağrurdu,...ilk gözlemim o diğer oğlanla diğer gacılar bu çocuğa çullandılar, belliki dokular uyuşmuyordu ...
çocuk delikanlıydı,...dedim ya başı dikti,.....maç anlatmaya yanaşmıyordu, zorladılar bir iki, dedilerki sende maç analat,....
nitekim çocuğun işine son verildi 2 ,3 hafta sonra veya kendi ayrıldı,....bilemem,....
bildiğim başı dikti,....özden gelen sesi çıkarıyordu,....bildiğim bu,....
bu gün bakın 1500 sayfadayız,....
topik sakinlerine duyrulur,....uyumayalım lütfen,....1500 sayfa,....fena rakam deyil,...
[quote=indregandi;391691]şu
79.611
onun altında,
79.042,
bu ikisi yarına önemli olacak,....
79.611 üstüne giden hareket burayı sarsar,....
ancak yarına bu yok,...bir sonraki gün sarsıcı olabilir,....yani perşembe günü sanırım,...
yarın bir tepişme var,......
yinede bu 79611 üstüne giden hareketler short alır,....79042 ye gelen realizeler iade eder,.....
trendide 79063 ten geçmekte,........
işte 79042-063 bunlar yakın birbirine,.....
sonuç olarak 79611 önemli bunda,.....üstüne gidiş can yakar,...sert giderse sert olur,...
ama düşüncem,....gereceği yönünde,...yani o iki değer arasında trade edecek/ettirecek,...
79611-79042....arasında,..[/quote]
böyle analiz olurmu ya,....peh peh,......
iki rakamıda okuttum buna,.....
artık iş, 79611 üstüne kaldı,.......ki py tardeden kurtulsun,....71525 vursun,.....
rakam bu,....
79611 üstü kalış...71525 gider,....
dün ne yaptılar biliyormusunuz,...
bitime yakın vusd ye çaktılar,.....bu gün oradan belli oldu,....
bu gün bakalım ne yapacaklar bitime yakın çakacaklarmı alacaklarmı,....
hocam gold öncülük mü yapacak piyasalara acaba?